Η OnePlus απαντά στις κριτικές για την εμφάνιση του OnePlus 5

OnePlus 5 εμφάνιση, Η OnePlus απαντά στις κριτικές για την εμφάνιση του OnePlus 5

Μέσω του ιστότοπου του Zhihu, Product Manager της OnePlus απάντησε στις κριτικές που δέχεται το OnePlus 5, σχετικά με τον σχεδιασμό του.

Ο Product Manager της εταιρείας δήλωσε ότι παρόμοιες αντιδράσεις υπήρξαν και με τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 3T. Ο ίδιος θυμάται ότι όταν οι καταναλωτές είδαν φωτογραφίες του OnePlus 3T στο TENAA κορόιδευαν τη συσκευή και την αποκαλούσαν συνηθισμένη και άσχημη. Ωστόσο πολλοί από αυτούς άλλαξαν γνώμη όταν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή. Ο ίδιος θεωρεί ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με το OnePlus 5 και πρόσθεσε ότι μια 2D εικόνα δεν μπορεί ποτέ να ανταποκριθεί στη συσκευή.

Μάλιστα, ο Product Manager αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην οπίσθια κάμερα του κινητού που προεξέχει λέγοντας ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός smartphone αποτελεί μια “τέχνη” όπου πολλές φορές πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί στην εμφάνιση εις όφελος των επιδόσεων. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα –υπογράμμισε- δεν μπορεί να υπάρξει υψηλή ποιότητα εικόνας με μία εντελώς επίπεδη διάταξη κάμερας.

Όμως, θεωρεί ότι κανένας χρήστης δεν θα “αισθανθεί άσχημα με το OnePlus 5, αλλά αντίθετα θα ερωτευτούν την κατασκευή και την ποιότητά του.

Φαίνεται ότι γενικότερα η OnePlus γνωρίζει την κριτική που της ασκείται για αυτό και στο τελευταίο της Tweet που υπενθυμίζει το επίσημο λανσάρισμα του OnePlus 5 στις 20 Ιουνίου, αναφέρει: “Εστίασε σε αυτό που έχει σημασία”, κάνοντας έτσι κι ένα λογοπαίγνιο σχετικά με την εμφάνιση από τη μια και την κάμερα (focus) του επερχόμενου smartphone της.

Κατά τα άλλα, να υπενθυμιστεί ότι το OnePlus 5 θα έρχεται με το Snapdragon 835 SoC σε δύο εκδοχές με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Τεχνηέντως δεν αναφέρονται στο ότι τα σχόλια αφορούν στη αντιγραφή της συσκευής με άλλες του ανταγωνισμού !

Παπαροκας tiamat

Κατσε και θα τους @@@σω στο τρολλιγκ στο φεις..!

Τι μπουρδα εβγαλαν οι άνθρωποι!

Darth

γιατί είχε κανείς θέμα με κατασκευή και ποιότητα η camera που προεξέχει? η οτι είναι πιστός κλώνος του 7+?

giannogeorge

Πολύ την πάω την OnePlus. Και σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες έχει κάτι συγκρίσιμο με την Apple: μπορεί να έχει Android όπως όλες οι εταιρείες αλλά όπως και η Apple κυκλοφορεί ΜΙΑ συσκευή κάθε φορά (το περσινό με το 3Τ το αφήνω στην άκρη :-Ρ) και έτσι μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτήν. Κακώς βέβαια δεν δίνει Nougat στο OnePlus 2.

Ελπίζω μόνο να κρατήσει το μοντέλο με τα 6GB σε τιμή κοντά στο 3Τ (αν όχι στην ίδια) και όλα τα άλλα… Αν κοιτάξετε τριγύρω όλες οι συσκευές σε 80% είναι μετάλλαξη του ίδιου σχεδίου.

Και όπως είπε, ακόμα δεν το είδαμε, περιμένετε λίγο. Θα έχουμε καιρό να “θάψουμε” εφόσον είναι μια “στυγνή αντιγραφή”. Σωστά;

Darth

@giannogeorge δεν επικεντρώνεται σε αυτήν όμως τσακ μπαμ κόβει support σε παλιές εκδώσεις

JohnWave

Όταν γίνεται αντιγραφή μιας ωραίας συσκευής δεν με ενοχλεί. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αντιγράφονται και τα bezels του iphone και αυτό είναι αρνητικό. Από κει και πέρα περιμένω να δω την ποιότητα της κάμερας. Έκει φαίνεται να έχει ρίξει όλο της το ενδιαφέρον η OnePlus. Tην κρίση φυσικά του DxO δεν θα τη λάβω καθόλου υπόψη μου και λόγω της συνεργασίας και λόγω του ότι το DxO βαθμολογεί στο manual. Αν όντως αποδειχθεί η καλύτερη κάμερα μέρα και νύχτα τότε θα σκεφτώ να το αγοράσω παρά τα bezels του. Aν αποδειχθεί κατώτερη του S8 τότε θα πάω προς S8 όταν πέσει και άλλο φυσικά η τιμή του. Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για όσους θέλουμε android+oled οθόνη+εξαιρετική κάμερα. Μπορούμε να παίξουμε μόνο μεταξύ 3 εταιριών.

Stelios

Τουλάχιστο ας κάνει την αντιγραφή του OPPO R11 που δείχνει πιο ωραίο από το iphone 7 plus και φυσικά μην κάνει και επανάληψη της πρόσκλησης γιατί τότε θα παύει για μεγάλο φάουλ

dark_master

@Darth κάτσε πρώτα να παρουσιαστεί,να δούμε πως είναι, τη διαφορά στην τιμή και μετά το κράζεις! Ξεχνας πόσο κάνουν τα S8 μαλλον, πόσα χρόνια ειναι πανομιοτυπο το σχέδιο, τις μούφες που πουλούσανε για την κάρτα μνήμης και μετά πως το πήρανε πίσω στο S7, το γεγονός ότι βγάζουν σε συγκεκριμένες αγορές το μοντέλο με τα 6 GB Ram (ενώ εκείνοι κατασκευάζουν τα modules των 6 και 8GB RAM). Να θυμηθώ τα προβλήματα με τις κοκκινίλες στην οθόνη, τις αποσυνδέσεις των bluetooth, τις διαφορετικές ταχύτητες εσωτερικής μνήμης για να ρίξει τον 835 (δικής της κατασκευής και αυτές) ενώ μιλάμε για τη νούμερο 1 εταιρεια κατασκευής κινητών….
Για τη διαφορά στην αρχική τιμή που θα έχουν, την υπερτιμολόγηση, και το UI που κάνει πιο αργό από ένα 6S ας μη το συζητησω.
Θες και άλλα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.