Product Manager της OnePlus τρολλάρει με poll τη Xiaomi

OnePlus poll Xiaomi, Product Manager της OnePlus τρολλάρει με poll τη Xiaomi

Poll ανάρτησε product manager της OnePlus στο Twitter, τρολλάροντας τη Xiaomi και την πρόσφατη δημοσκόπησή της, αλλά παράλληλα καταλήγοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες, η Xiaomi διεξήγαγε poll στο Twitter, όπου ζητούσε από τους χρήστες να απαντήσουν αν προτιμούν το MIUI9 ή το Stock Android, όπου το MIUI έχασε τελικά από τη stock έκδοση του Android. Η εταιρεία, αποφάσισε να κατεβάσει το poll, προσελκύοντας όμως έτσι αρνητική δημοσιότητα.

Όμως, ο Szymon Kopec, product manager της OnePlus αποφάσισε να αναρτήσει παρόμοιο poll, όπου οι χρήστες φάνηκε ότι για άλλη μια φορά προτιμούν την stock έκδοση του Android από το OxygenOS. Συνεχίζοντας το τρολλάρισμα, ο συνιδρητής της OnePlus, Carl Pei άφησε σχόλιο στον Szymon Kopec να μην σβήσει το post.

Παρόλο που το OxygenOS στην αρχή προηγούταν στη δημοσκόπηση, εντέλει, ύστερα από 10.349 ψήφους αποδείχτηκε ότι το 58% προτιμά το Pure Android και το 42% το OxygenOS.

Να σημειωθεί ότι τα νούμερα είναι παρόμοια με αυτά στο poll της Xiaomi, όπου το 57% των χρηστών προτίμησε το Pure Android έναντι του 43% του MIUI9.

Από τη μεριά του ο Szymon Kopec ανέφερε: «Ευχαριστούμε για το μεγάλο πλήθος απαντήσεων. Έχω διαβάσει όλα σας τα σχόλια. Εκτιμώ τα θετικά και ειδικά τα αρνητικά. Μας εμψυχώνουν να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο OxygenOS και μας βοηθούν να βελτιώσουμε το προϊόν. Χαιρετισμούς!».

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Το τρολαρισμα που ειναι δεν καταλαβα ;

Theo

Δεν είναι τρολλ αυτό

kwstas--13--@hotmail.com

Το τρολλ είναι στο ‘especially the negative ones’,αφού αυτά ήταν ο λόγος που η xiaomi κατέβασε το poll. Πίστευα πως δε χρειαζόταν εξήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.