Promo video του OnePlus 6T αναδεικνύει τον in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Ο CEO της OnePlus έχει επιβεβαιώσει τον in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων του OnePlus 6T και εμφανίστηκε promo video που τον αναδεικνύει σαν το highlight της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Η OnePlus εργάζεται εδώ και καιρό πάνω σε αυτήν την τεχνολογία, την οποία η εταιρεία ονομάζει Screen Unlock, με τα prototype να δοκιμάζονται στο OnePlus 5T και τα αποτελέσματα να δείχνουν πως δεν ήταν γρήγορο και αξιόπιστο έτσι ώστε να ενσωματωθεί σε αυτό. Πλέον, μετά από συνεχείς δοκιμές και βελτιώσεις του Screen Unlock, η OnePlus είναι έτοιμη να το ενσωματώσει στο OnePlus 6T και να το προσφέρει σε όλον τον κόσμο.

Πέραν του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, η OnePlus αποκαλύπτει το κάτω μέρος του OnePlus 6T το οποίο φαίνεται πως δε διαθέτει την υποδοχή για χρήση ακουστικών 3.5mm. Αντί αυτής, έχουμε μια δεύτερη γρίλια στα αριστερά της υποδοχής USB-C, κάνοντας την εμφάνιση της συσκευής σε αυτό το σημείο να είναι πιο ισορροπημένη, ενώ είναι άγνωστο το αν θα υπάρχει κάποιο επιπλέον ηχείο στο συγκεκριμένο σημείο.

Το OnePlus 6T αναμένεται να παρουσιαστεί στις 17 Οκτωβρίου και θα αντικαταστήσει το OnePlus 6, του οποίου η διαθεσιμότητα έχει εξαντληθεί σε αρκετές αγορές.

promo video oneplus 6t in-display αναγνώστης αποτυπωμάτων, Promo video του OnePlus 6T αναδεικνύει τον in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μπορεί το *απλό να εξαντλήθηκε … όμως το καινούργιο θα έχει και άλλη διαφορά …. στην τιμή !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.