Πρόβλημα με διαρροή φωτός στην οθόνη του Galaxy Note 9;

galaxy note 9 πρόβλημα διαρροή φως, Πρόβλημα με διαρροή φωτός στην οθόνη του Galaxy Note 9;

Το Galaxy Note 9 βρίσκεται λιγότερο από μια εβδομάδα στα χέρια των πρώτων καταναλωτών, με ορισμένους από αυτούς να αναφέρουν πως η οθόνη της συσκευής τους παρουσιάζει πρόβλημα με διαρροή φωτός και τη Samsung να είναι ενήμερη σχετικά με αυτό.

Υπάρχουν ορισμένοι κάτοχοι του Note 9 που αναφέρουν πρόβλημα με διαρροή φωτός στην αριστερή πλευρά της οθόνης, το οποίο μετά από λίγο γίνεται αρκετά ενοχλητικό κατά τη χρήση της συσκευής. Η διαρροή φωτός εμφανίζεται σε δύο σημεία όπου η άκρη της οθόνης εφάπτεται με το αλουμινένιο σώμα της συσκευής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ακόμα και χρήστες των Galaxy Note 8 και S9 ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να μη θεωρηθεί ανησυχητικό μιας και η διαρροή φωτός πιθανόν να είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται εξ αιτίας της κυρτής οθόνης και της αντανάκλασης που δημιουργείται μέσα από αυτήν.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές μιας και είναι διαφορετικά “βαμμένες” κατά την κατασκευή της συσκευής, ενώ η Samsung προφανώς έχει ενημερωθεί σχετικά με αυτό και αναμένεται η επίσημη τοποθέτησή της.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηλίας

Ε δεν σκάει κι΄ολας!..

Αλέξανδρος

“το οποίο μετά από λίγο γίνεται αρκετά ενοχλητικό κατά τη χρήση της συσκευής”

Πείτε “δεν πληρώσαμε για τέτοια ποιότητα, αλλάχτε το” , αλλά όχι φίφες.

Christz

Έλα μωρέ σιγα τώρα. Πως κάνετε έτσι;; Μόνο 1000€ δώσατε. Δεν δώσατε και 1400€ για apple με πράσινες οθόνες…

Giannis

Διαρροή φωτός σε σουπερ AMOLED ; Λιγο δυσκολο γιατι καθε pixel ειναι ενεργο , η οθονη δεν εχει backlight.

VasiliS7edge

Περιμένω το Note 9 να μου παραδοθεί και θέλω να είναι από τα βαμμένα καλά στο σημείο εκείνο, αλλιώς θα έχω ψυχολογικό και θα με ενοχλεί. Τι έχω ψάξει και πραγματικά είναι το θέμα είναι το πώς έχει βαφτεί το σώμα της συσκευής στο σημείο που ενώνονεται η οθονη έτσι ώστε να σβήνει αυτήν την φυσική μεταφορά φωτός στην ακρη της συσκευής. Όπως και να χει η Samsung δεν έπρεπε να βγάλει ούτε μια συσκευή με αυτό το θέμα.

Thanoslam

Σε αεροπλάνο να μην το βάλουν μόνο και όλα καλά θα πάνε. Μάλλον είναι νομίζω μια καινουρια λειτουργία για να μην μπορεί ο διπλανός να βλέπει μιας και θα τον θαμπώνει ο φωτισμός. Αρα έχει καινουρια λειτουργία το note δεν είναι σαν το 9 με πενάκι. Μπράβο Samsung

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

vasilis με γεια το υπερεργαλειο! μην παραλειψεις να αλλαξεις και το νικνεημ σου!

λογικο ειναι να εισαι αγχωμενος ! δεν νοειται να βγαινουν συσκευες με θεματα αλλά βλεπεις ειναι αναποφευκτο ,ειδικα στην αρχη…

γιαυτο λεγαμε απο παλια μακρια απο lg και λοιπους !
φαντασου επαιρνες lg ολοκαινουριο κινητο με κιτρινηλες στην οθονη και στο βαφτιζε η αντιπροσωπεια λογικο χαρακτηριστικο της οθονης που δεν επιδεχεται service

Φωτης

Ολα ειναι μια ψευδαίσθηση μην μασάτε..Ακομα κ η ροζ οθονη!!!
Παντος περα οτι απαράδεκτο να γίνονται αυτα σε συσκευη 1000€ εχω ενα δίλλημα..Νοte 9 η το νεο iphone x;;;Για μενα οι καλυτερες συσκευες, σειρες σε smartphone που υπαρχουν αυτη τη στιγμη..

aristoteles

Άλλαξα 2 συσκευές και 3 οθόνες στην τελευταία, σε note 8 και ακόμα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Έλεος δηλαδή ρε παιδιά….. Έλεος… Τώρα και στο 9;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.