Πρόβλημα σε Pixel 3 και Pixel 3 XL βγάζει εκτός λειτουργίας την κάμερα

Πρόβλημα Pixel 3 Pixel 3 XL εκτός λειτουργίας κάμερα, Πρόβλημα σε Pixel 3 και Pixel 3 XL βγάζει εκτός λειτουργίας την κάμερα

Άλλη μια εβδομάδα και άλλο ένα πρόβλημα για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL, με το μεγάλο ατού τους να είναι η κάμερα, η οποία δεν ανοίγει μιας και η εφαρμογή της Google μαζί με αυτές άλλων εταιρειών να παρουσιάζουν σφάλμα και να μη λειτουργούν.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL, με το Google Camera app να εμφανίζει το μήνυμα “fatal error” και τις εφαρμογές τρίτων εταιρειών να εμφανίζουν το μήνυμα “can’t connect to the camera”, σε ανύποπτες στιγμές όταν ενεργοποιείται η κάμερα των συσκευών. Μια λύση που έχουν εντοπίσει οι χρήστες είναι να κάνουν επανεκκίνηση τη συσκευή τους, με το σφάλμα να εμφανίζεται και πάλι, κάτι το οποίο δε διορθώνεται ούτε με factory reset, προβληματίζοντας τους κατόχους των smartphone της Google.

Η Google έχει ενημερωθεί σχετικά με αυτό το πρόβλημα και αρνείται να αντικαταστήσει τις συσκευές που το παρουσιάζουν μιας και εργάζεται ήδη σε update που θα λύσει το πρόβλημα, ελπίζοντας πως δε θα δημιουργηθεί άλλο μετά από τόσα που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Το ίδιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί στα Nexus 5, με το bug “can’t connect to the camera” να κρασάρει την εφαρμογή της κάμερας σε πολλές συσκευές, με τους κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής να αναφέρουν πως το πρόβλημα εμφανίζεται μέχρι και το 2017, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Nexus 5.

Μένει να δούμε πότε θα έχουμε την αναβάθμιση από τη Google που θα διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, με την ελπίδα να είναι το τελευταίο για τους κατόχους αυτών των συσκευών.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

πιο σαπακι απο τα πιξελ 1,2 και τωρα το τρίτο pixel πεθαίνεις!!

jonjon

Prixel! Έπρεπε να λέγεται, δόξα και τιμή στους χρήστες – testers.

Vasilis

Απορω τι μυαλα εχουν μαζεψει εκει στην google…τους εχουν χαζέψει τα πολυχρωμα γραφεια φαινεται ή παιρνουν κατι και μας δεν μας δινουν

Γιαννης

Και τιμες στο θεο.που ειναι τα πλεονεκτηματα του καθαρου android? Οθονες ,φορτιση,μπαταρια και ποσα ακομα δεν θυμαμαι.

Flagship killer

Το έχω ξαναπεί στα όλα προηγούμενα προβλήματα…
Μαζέψτε το το ρημάδι!!!!!!!

Agnostos13

Είναι απορίας άξιο πως από τα nexus που ήταν μια χαρά συσκευές φτάσαμε στα pixel που βγάζουν το ένα πρόβλημα μετά από το άλλο…

Thanoslam

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό που ζούμε και φέτος. Κάθε δυο μέρες πρόβλημα αυτό το κινητό.

ΜakisReloaded

Καλημερα σας, κατοχος NEXUS 4 για 2 χρονια, δν ειχα κανενα θεμα!! Ηταν το 1ο Smartphone που ειχα οποτε εχω μια ιδιαιτερη εκτιμηση τα NEXUS kαι αργοτερα τα PIXEL, ασχετως που σταματησα στο 4αρι. Πλεον καθε μερα, βασικα καθε φορα που βλεπω κτ σχετικα με την ΚΟΥΚΛΛΛ απογοητευομαι αληθεια, απαραδεχτη….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.