Πρόβλημα στη γρήγορη φόρτιση του Pixel XL προκαλεί το Android 9.0 Pie

πρόβλημα γρήγορη φόρτιση pixel xl android pie, Πρόβλημα στη γρήγορη φόρτιση του Pixel XL προκαλεί το Android 9.0 Pie

Η αναβάθμιση του Google Pixel XL σε Android 9.0 Pie φαίνεται να έχει προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία της γρήγορης φόρτισης, πάντα με τη χρήση του γνήσιου φορτιστή, με τις αναφορές των χρηστών να γίνονται όλο και περισσότερες.

Το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση υπήρχε ακόμα όταν το Android Pie βρισκόταν στις beta εκδόσεις και φαίνεται πως μέχρι και την επίσημη κυκλοφορία του δεν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό, με ορισμένους κατόχους των Pixel XL να αναφέρουν πως το πρόβλημα παραμένει. Οι χρήστες αναφέρουν πως όταν χρησιμοποιούν το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο που υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση USB Power Delivery, δεν αναγράφεται η ένδειξη “Charging rapidly” όπως γινόταν πριν την αναβάθμιση σε Android P beta αλλά και σε Android 9.0 Pie.

Εκτός του γνήσιου φορτιστή και του καλωδίου του Pixel XL, υπάρχουν και τα αντίστοιχα από άλλες εταιρείες που είναι συμβατά με το πρότυπο USB Power Delivery (USB-PD) και επιτρέπουν τη γρήγορη φόρτιση της συσκευής. Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι πως η αρχική αναφορά στο Google Issue Tracker έχει κλείσει με το χαρακτηρισμό “Δεν επιδιορθώνεται” και πως “οι αλλαγές που χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα δεν είναι εφικτές”, δημιουργώντας προβληματισμό στους κατόχους των συγκεκριμένων smartphone.

Ένας άλλος κάτοχος του Pixel XL αναφέρει πως χρησιμοποιώντας το γνήσιο φορτιστή η γρήγορη φόρτιση δε λειτουργεί, ενώ άλλος αναφέρει πως εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη “Charging rapidly” ενώ με κάθε άλλο φορτιστή που έχει στην κατοχή του και έχει αγοράσει από το Google Store, η ένδειξη αλλάζει σε “Charging” ή “Charging Slowly”.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό που βρίσκεται η “ρίζα” του προβλήματος και δεν αποκλείεται η Google να έχει αλλάξει την ένδειξη στην οθόνη κατά τη διάρκεια της γρήγορης φόρτισης. Αυτό που είναι ακόμα πιο μυστήριο είναι ότι το Google Pixel δεν εμφανίζει το πρόβλημα αυτό, με τους χρήστες του Pixel XL να πρέπει να περιμένουν μια απάντηση και ενδεχόμενη λύση από τη Google σχετικά με αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Το λογισμικό της Google, προκαλεί πρόβλημα στη συσκευή της Google…
Μάλιστα

Darth

Από τότε που βγήκαν τα Pixel μετά από κάθε update μόνο προβλήματα ακουο και μάλιστα πολλές φορές σοβαρά.
Beta testers χιλιάρικο έχουν γίνει χρήστες του pixel

be happy

Να δούμε ποια έχει τα περισσότερα προβλήματα η Google με το Pixel XL ή το Iphone 8, Iphone X της Apple;

GREGORIO

Sorry όχι πως με ενδιαφέρουν τα κινητά της Pixel αλλά πως ζει αυτήν η εταιρία ? δεν υπάρχει άρθρο που να μην αναφέρει προβλήματα, συνεχώς για προβλήματα στα κινητά της διαβάζω… υπάρχει κόσμος δηλαδή που λέει αχ τι ωραίο κινητό θα μου βγάλει και καμιά δεκαριά προβλήματα ας πάω να το πάρω ?

Jimis

GREGORIO ας το καλύτερα..

I am

Έχει την καλύτερη κάμερα και είναι η βασική εταιρία με άμεση χρήση λογισμικού . Όποιος έχει πιξελ λέει ότι είναι υπέροχο. Απλά διαβάζεις αναφορές Γρηγόρη. Όλα τα μοντέλα βγάζουν και μοντέλα με προβληματάκια που λύνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.