Πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6 δημιουργεί η λειτουργία adaptive brightness

oneplus 6 πρόβλημα οθόνη adaptive brightness, Πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6 δημιουργεί η λειτουργία adaptive brightness

Όλο και πιο πολλοί χρήστες του OnePlus 6 αναφέρουν πρόβλημα με την οθόνη της συσκευής τους, η οποία τρεμοπαίζει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, με την OnePlus να γνωρίζει ήδη το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες του OnePlus 6 οι οποίοι κάνουν αναφορές, σε Reddit και στα forum υποστήριξης της OnePlus, σχετικά με πρόβλημα στην οθόνη τους η οποία τρεμοπαίζει. Αυτό γίνεται όταν έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία “adaptive brightness” και χρησιμοποιούν τη συσκευή τους σε περιβάλλον με έντονη ηλιοφάνεια.

Όταν οι χρήστες κινούν τη συσκευή τους φαίνεται πως το πρόβλημα εξαφανίζεται και η φωτεινότητα της οθόνης εναλλάσσεται μεταξύ δύο διαφορετικών επιπέδων, ενώ το φαινόμενο είναι πιο έντονο όταν το περιεχόμενο της οθόνης έχει λευκό χρώμα αλλά και έντονα χρώματα.

Το πρόβλημα ξεκίνησε να εμφανίζεται τον προηγούμενο μήνα μετά την αναβάθμιση σε OxygenOS 5.1.8, με την OnePlus να δίνει στους χρήστες νέα αναβάθμιση σε OxygenOS 5.1.9 χωρίς το πρόβλημα να διορθώνεται. Ένας από τους χρήστες του OnePlus 6 X με το πρόβλημα αυτό, δήλωσε πως καθάρισε την cache memory στη συσκευή του και προς το παρόν το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

Η OnePlus γνωρίζει ήδη το πρόβλημα αυτό και ζήτησε από έναν χρήστη να καταγράψει video μέσω screen recording τη στιγμή που το εμφανίζει για να δει ακριβώς τι συμβαίνει στη συσκευή. Αυτό που αναμένεται είναι μια νέα αναβάθμιση η οποία ενδεχομένως να δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό, το οποίο προσωρινά μπορεί να λυθεί με την απενεργοποίηση της λειτουργίας adaptive brightness.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.