PumpOne | Personal Training στο κινητό

, PumpOne | Personal Training στο κινητόΤο καλοκαιράκι έρχεται σιγά-σιγά και οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να εμφανιστούμε στις παραλίες με ένα αδύνατο και γυμνασμένο σώμα. Η καλή διατροφή είναι το 60% για ένα όμορφο και υγειές σώμα, το άλλο 40% είναι η άσκηση. Η αμερικάνικη εταιρεία PumpOne, η πρώτη που ανέπτυξε και δημιούργησε λογισμικό με ασκήσεις fitness για φορητές συσκευές, media player και κινητά τηλέφωνα, ετοίμασε την έκδοση PumpedForSummer 2008, ένα πρόγραμμα 30 ημερών με βίντεο και συμβουλές για σωστή άσκηση.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο από επαγγελματίες αθλητές fitness και έχει σχεδιαστεί για αναπαραγωγή σε συσκευές συμβατές με MPEG-4. Η τιμή του προγράμματος PumpedForSummer 2008, είναι 19$ και θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.PumpOne.com. Υπάρχει και δοκιμαστική δωρεάν έκδοση για download.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.