Qualcomm Snapdragon 805, Σε δράση λίγο πριν την CES 2014

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από την επίσημη ανακοίνωση του κορυφαίου SoC της Qualcomm, Snapdragon 805 και είναι σίγουρο πως η γνωστή εταιρεία θα πραγματοποιήσει επίδειξη των δυνατοτήτων του στην έκθεση CES 2014. Παρόλα αυτά, στο Engadget είχαν την δυνατότητα να δουν νωρίτερα ορισμένες από τις σπουδαίες δυνατότητες του κορυφαίου chip της Qualcomm.

Για παράδειγμα, σε μία πρωτότυπη πλατφόρμα με οθόνη 2560 x 1440 pixels, η Qualcomm επιδεικνύει τις δυνατότητες επεξεργασίας τρισδιάστατων γραφικών (Adreno 420), το streaming οκτώ 3D video feeds ταυτόχρονα, την υποστήριξη 4K HEVC στο hardware καθώς και νέες τεχνολογίες επεξεργασίας φωτογραφιών (μία τεχνική είναι όμοια με την Nokia Refocus εφαρμογή). Δείτε τα σχετικά video παρακάτω:

Qualcomm Snapdragon 805, Qualcomm Snapdragon 805, Σε δράση λίγο πριν την CES 2014

Multi-View 3D

Selective Focus

Graphics

4K HEVC

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

ειναι κριμα που οι νεας γενιας επεξεργαστες αποκτουν νοημα και λογο υπαρξης μονο για να υποστηριζουν μεγαλυτερες αναλυσεις στις οθονες. θα ηθελα οι προγραμματιστες να μας εδιναν και αναλογης ποιοτητας εφαρμογες και οχι αυτες του αχρηστου playstore που το 99,99% αυτων ειναι για δυνατοτητες διπυρινων κινητων το πολυ!…

το hardware ανεβαινει και συνεχως ξεπερναει τον εαυτο του!!! . το softaware ομως μενει συνεχως στασιμο χωρις να μπορει η’ να υπαρχει διαθεση να ακολουθησει .

κανεις δε το θιγει αυτο! δε τους νοιαζει θα’θελα ναξερα!!!????

Darth

@tiamat marketing roules

Vasili

Καλά πολύ έξυπνο πως δεν τοσσκέφτηκα! Πετάξτε όλοι τα τηλέφωνα σας μάγκες και πάρτε τον νέο επεξεργαστή με 3 gb ram γιατί τίποτα πλέον δεν θα τρέχει σε δύο πυρήνες η ένα.
Α και μην ξεχάσουμε ότι του χρόνου θέλουμε αλλά 700 ευρώ για να πάρουμε το top hardware για να τρέξουμε τις εφαρμογές που θα θέλουν 6 gb ram και 16 core cpu.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».