Quechua Phone 5, 5ιντσο, τετραπύρηνο, rugged στα 229 ευρώ

Σε συνεργασία με την Archos, η εταιρεία Quechua ανακοίνωσε ένα ανθεκτικό (rugged) smartphone το οποίο σχεδιάστηκε με γνώμονα να αντέχει σε κραδασμούς, στην λάσπη, στο νερό, στην άμμο και στο χιόνι. Διαθέτει πιστοποίηση IP54 και στο εσωτερικό του βρίσκεται το τετραπύρηνο Qualcomm MSM8225Q chipset με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz και 1GB RAM. Διαθέτει 5 ιντσών οθόνη (840 x 480 pixels) και η βασική κάμερα έχει αισθητήρα 5 Megapixels.

Στην πρόσοψη το Quechua Phone 5″ διαθέτει ακόμη μία στα 2 Megapixels για βιντεοκλήσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 4GB ωστόσο επεκτείνεται έως και κατά 32GB μέσω microSD κάρτας μνήμης. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3500mAh και σύμφωνα με τον κατασκευαστή προσφέρει 22 ώρες ομιλίας.

Υποστηρίζει 3G, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, GPS και “τρέχει” Android 4.1 Jelly Bean. Το Quechua Phone 5″ θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκμεβρίου με τιμή 229 ευρώ σε καταστήματα της Decathlon.

Quechua, Quechua Phone 5, 5ιντσο, τετραπύρηνο, rugged στα 229 ευρώQuechua, Quechua Phone 5, 5ιντσο, τετραπύρηνο, rugged στα 229 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

3500mah μπαταρία ; φαντάζομαι πόσο θα κρατάει το κινητό . Γενικα είναι καλό κινητό για όσους ασχολούνται με αυτα που δειχνει το βιντεο

kostas

Ετσι οπως το εχουν φωτο σα να διαφιμιζουν μπυρα lol 😄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Archos Archos Android smartphones Archos smartphones

Archos 50 Saphir: Αδιάβροχο με οθόνη 5″, μπαταρία 5000mAh, τιμή 199 ευρώ

Η γαλλική Archos ανακοίνωσε επίσημα το Archos 50 Saphir, το οποίο θα φέρει στην IFA 2016 που θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί. Το νέο smartphone έχει πιστοποίηση IP68 για να αντέχει μισή ώρα κάτω από 1 μέτρο νερό.

News Android Smartphones Archos Archos Android smartphones

Archos Diamond 2 Plus και 2 Note: Με δυνατά specs, Android Marshmallow και οικονομικά

Η Archos ανακοίνωσε επίσημα δυο Android smartphones, τα οποία έρχονται με καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Τα Archos Diamond 2 Note και Archos Diamond 2 Plus ανήκουν στη σειρά Diamond της γαλλικής εταιρείας.

News Archos

Archos Power και Cobalt: Νέες οικογένειες smartphones

H Archos παρουσιάζει δύο νέες οικογένειες smartphones, τα Archos Power και Archos Cobalt, στις οποίες ανήκουν συνολικά τέσσερα νέα μοντέλα, με λειτουργικό σύστημα Android. Οι νέες προτάσεις της Archos θα είναι διαθέσιμες εντός του 2016 και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη.

News Archos Archos Android smartphones

Archos GranitePhone: Με τιμή 849 δολάρια το ασφαλές smartphone

H γαλλική Archos συνεργάστηκε με την βραζιλιάνικη Sikur και δημιούργησαν το Archos GranitePhone το οποίο απευθύνεται σε όσους αναζητούν ασφάλεια, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 849 δολάρια. Παρά την τιμή του, δεν μιλάμε για κάποιο high-end smartphone, αλλά μεσαίας κατηγορίας.