Razer Phone 2: Έρχεται τον Σεπτέμβριο μαζί με το Project Linda;

Η Razer έκανε μια δυναμική είσοδο στην αγορά smartphones με το Razer Phone, ένα εξαιρετικό κινητό τηλέφωνο που απέσπασε κυρίως θετικές κριτικές. Πλέον ο κατασκευαστής φαίνεται να ετοιμάζει την επόμενη πρόταση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έναν γαλλικό ιστότοπο ονόματι frandroid.com, του οποίου πολλές πληροφορίες έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες στο παρελθόν, η νέα Razer Phone συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της κατά τον Σεπτέμβριο, διαδέχοντας δηλαδή το τωρινό μοντέλο πριν εκείνο κλείσει τον έναν χρόνο κυκλοφορίας. Μάλιστα, η πηγή από την οποία πληροφορήθηκε το frandroid σημειώνει πως μαζί με το νέο smartphone θα διατεθεί και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Project Linda που η Razer παρουσίασε στην CES 2018, αλλά λίγοι ήταν αισιόδοξοι ως προς την τελική μαζική παραγωγή του.

Razer Phone 2 έρχεται Σεπτέμβριο μαζί Project Linda, Razer Phone 2: Έρχεται τον Σεπτέμβριο μαζί με το Project Linda;

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Project Linda είναι στην ουσία μια υλοποίηση που έχουμε δει και στο παρελθόν, αλλά η Razer έφτασε πιο κοντά στην… τελειοποίηση της. Πρόκειται για ένα laptop που λειτουργεί μέσω του Razer Phone. Το κινητό τοποθετείται κάτω από το πληκτρολόγιο, εκεί δηλαδή που οι φορητοί υπολογιστές ενσωματώνουν τα trackpads. Το smartphone θα λειτουργεί τόσο ως περιοχή μετακίνησης του κέρσορα, όσο και ως δεύτερη οθόνη. Βέβαια, το σημαντικότερο είναι πως ο υπολογιστής θα χρησιμοποιεί μόνο τους επεξεργαστικούς πόρους του τηλεφώνου για να λειτουργήσει. Θα έχει μόνο δικιά του μπαταρία και επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο (εξηγείται και στο αρχικό βίντεο).

Αν όντως η Razer παρουσιάσει το δεύτερο smartphone της μαζί με το Project Linda, θα μπορούσε εύκολα να κεντρίσει το ενδιαφέρον αμέτρητων υποψήφιων αγοραστών. Προφανώς, το κόστος για την αγορά του πλήρους bundle ενδέχεται να είναι τσουχτερό. Ο κατασκευαστής θα διαθέσει τα δύο προϊόντα ξεχωριστά, αλλά η ταυτόχρονη προώθηση τους θα έχει μάλλον αρκετά θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις. Υπομονή μερικούς μήνες για να αποκαλυφθούν τα επίσημα πλάνα της Razer.

Razer Phone 2 έρχεται Σεπτέμβριο μαζί Project Linda, Razer Phone 2: Έρχεται τον Σεπτέμβριο μαζί με το Project Linda;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Η μακακια στο κόκκινο …. θα δουλεύει με την επεξεργαστική ισχύ του τηλεφώνου ; Και θα έχει τσουχτερή τιμή ;
Και θα πωλείται ως bundle αλλά και ξεχωριστά
Φαντάσου να βάζεις το κινητό στη θέση του trackpad !!! Φαντάσου τι δεν έκανες με το λαπτοπ … τώρα όμως θα τα κανεις …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.