Real-life φωτογραφία δείχνει smartphone με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Real-life φωτογραφία smartphone selfie κάμερα κάτω από οθόνη, Real-life φωτογραφία δείχνει smartphone με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Έχουμε δει την Infinity-O Display της Samsung και το teaser της Huawei για selfie κάτω από την οθόνη, τοποθετημένη μέσα σε μια μικρή τρύπα, και εμφανίστηκε smartphone με αυτό το χαρακτηριστικό στα χέρια επιβάτη σε μετρό στην Κίνα.

Φαίνεται πως φτάνουμε στο τέλος του notch μιας και τόσο η Samsung όσο και η Huawei έχουν δείξει τα πλάνα τους για οθόνη χωρίς notch και κάμερα τοποθετημένη σε μια μικρή τρύπα κάτω από την οθόνη, αυξάνοντας το χώρο στην οθόνη των smartphone μιας και θα υπάρχει μόνο η selfie κάμερα στην οθόνη και είναι που θα πρέπει να το δούμε σε μια πραγματική συσκευή για να διαπιστώσουμε πόσο χρηστική θα είναι η selfie κάμερα αλλά και το που θα τοποθετηθούν οι αισθητήρες φωτός και εγγύτητας.

Αυτό που μπορούμε να δούμε στη φώτο από το μετρό στην Κίνα, είναι έναν επιβάτη να χειρίζεται smartphone με τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη μέσα σε μικρή τρύπα στην πάνω αριστερή πλευρά. Το smartphone που κρατάει ο συγκεκριμένος χρήστης είναι τοποθετημένο μέσα σε θήκη έτσι ώστε να είναι ορατή μόνο η οθόνη του, χωρίς να φαίνεται η μάρκα του αλλά και κάποιο άλλο χαρακτηριστικό όπως το πόσο λεπτά θα μπορούσε να είναι τα bezel της οθόνης σε σχέση με το σώμα της υπόλοιπης συσκευής, η οποία φαίνεται να διαθέτει και θύρα υποδοχής για τη χρήση ακουστικών 3.5mm.

Υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι η συσκευή είναι της Huawei και πιο συγκεκριμένα, πως είναι το Huawei Nova 4, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο σχετικά με αυτό, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε την όποια ανακοίνωση για να διαπιστώσουμε τόσο το ποιό smartphone είναι αυτό που απεικονίζεται αλλά και πόσο χρηστική θα είναι η selfie κάμερα όπως και το πόσο επηρεάζει τη συνολική εμφάνιση της οθόνης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spirios1992

Ρε παιδια οχι παραπληροφορηση..δεν ειναι κατω απτην οθονη αλλα σε τρυπα στη γωνια. Μην παραπληροφορειτε απο τον τιτλο. Φιλικα παντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.