Real-life φωτογραφία δείχνει το Nokia smartphone με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος

φωτογραφία nokia smartphone πέντε κάμερες, Real-life φωτογραφία δείχνει το Nokia smartphone με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος

Το smartphone της Nokia με τις πέντε κάμερες εμφανίστηκε σε real-life φωτογραφία και κάνει τους πάντες να απορούν, μιας και είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε δει ξανά και αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Τι μας ετοιμάζει η Nokia;

Το πρωτότυπο μοντέλο της Nokia έχει την κωδική ονομασία “TA-1094” και εμφανίστηκε σε γυαλιστερό μπλε χρώμα και μεταλλικό σώμα, με τα power και volume buttons να είναι τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά της συσκευής η οποία θα διαθέτει υποδοχή για δύο κάρτες sim, όπως υποδηλώνει το αυτοκόλλητο που αναγράφει δύο αριθμούς IMEI.

Το συγκεκριμένο prototype πιθανόν να είναι το φημολογούμενο Nokia 9 που αναμένεται να διαθέτει high-end τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή, οθόνη με notch, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη και όπως δείχνει η φωτογραφία, πέντε κάμερες μαζί με flash και έναν αισθητήρα στην πλάτη της συσκευής, ενώ είναι άγνωστο το πόσες κάμερες θα βρίσκονται στη μπροστινή πλευρά της.

Η ποικιλία στην πλάτη της συσκευής θα μπορούσε να σημαίνει πως θα έχουμε ένα φακό στα 24MP, φακό υψηλού zoom, ευρυγώνιο φακό στα 16MP, φακός macro, ασπρόμαυρος φακός, υπέρυθρος/laser αισθητήρας για τα αντικείμενα σε απόσταση και LED flash. Όλα αυτά είναι μόνο υποθέσεις μιας και πολλοί προσπαθούν να “μπουν” στη λογική της Nokia για αυτό το setup στην πλάτη της συσκευής, εφόσον βέβαια πρόκειται για πραγματική συσκευή.

Επιπλέον, αν το smartphone που δείχνει η φωτογραφία είναι το Nokia 9, επιπλέον φήμες κάνουν λόγο για OLED οθόνη με ανάλυση Quad HD, η οποία θα είναι κυρτή στις άκρες, ενώ ο επεξεργαστής που θα βρίσκεται στην “καρδιά” της συσκευής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 845. Μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα ανταποκριθεί στην πραγματικότητα και πότε θα κυκλοφορήσει το Nokia 9 το οποίο θα διαδεχθεί το Nokia 8 το οποίο συμπληρώνει σχεδόν ένα χρόνο στην αγορά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Troll

Dimitris L.A

Photoshop, αν κα ει κανεις ζουμ κατω απο την αριστερη κατω καμερα θα το καταλαβει

giorgosgek

αυτο το σχεδιο το ειχαμε δει , περυσι σε χαρτια , μπορει και προπερσι , απο τοτε που περιμενουμε το νοκια 9 κ 10. Πηρε και το Pureview στα χερια της , αν κανει το πισω μερος με διχρωμια , να βαλει πχ τις καμερες σε εναν μαυρο κυκλο να θυμιζει 1020 , θα τα σπαει . Μενει μονο να πατησει το p20 pro και θα ειναι παλι τοπ

Δημητρης

θα ειναι κορυφη στις φωτογραφιες!! μπραβο νοκια!

Αλέξανδρος

Αναμένουμε για την κινεζική απομίμηση που θα έχει 53 κάμερες εκ των οποίων θα δουλεύει μόνο η μία (στο τσακίρ κέφι 2)

Υ. Γ) Τι άλλο άχρηστο πράμα θα βάλουν πάνω θεέ μου…

george

Eδω το διορθωμενο με photoshop. Kαλα τι 5 καμερες ρε?
https://ibb.co/jioBxz

Gregorio

Αν… λέω ΑΝ, είναι πραγματικότητα αυτό το κινητό, τότε θα ήθελα να γράψω πολλά ακατάλληλα, πολλά και για τις εταιρίες που γέμισαν με κάμερες την πλάτη και παρουσιάζουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια αλλά και τον κόσμο που ζητάει αυτές τις υπερβολές, δεν θα τα γράψω όμως γιατί θα κοπούν όλα, θα φάω Ban, και πολλά άλλα…

Petros

Λες και το γάζωσαν μαφιόζοι, τι ήθελε και επαναλειτουργησε η φουκαριάρα η NOKIA

giorgosgek

@Petros χαχαχαχα

Craven

Καλά Gregorio, αν βγάλεις ποτέ μια σοβαρή φωτογραφία πχ με το p20 pro και την συγκρίνεις με το κινητό που έχεις σήμερα, μετά κάτσε και πες ΌΟΟΟλα αυτά τα ακατάλληλα που ήθελες να πεις στον καθρέπτη σου κοιτάζοντας σε στα μάτια, γιατί εκεί θα πιάσουν τόπο.

Γιώργος

Μήπως μπερδεψαν τις κάμερες για σύστημα παρακολουθησης με τις κάμερες για κινητό δεν εξηγητε αλλιώς η μας δουλεύουν η το κινητό απευθύνεται σε κατασκοπους και μυστικους πράκτορες χαχαχα μπράβο νοκια και εις ανώτερα

Gregorio

Craven και όταν θα πάρεις μια φωτογραφική μηχανή των μόλις 50€ και βγάλεις φωτογραφίες και τις συγκρίνεις με το κινητό των 2-3-5 φωτογραφικών θα πάρεις το κινητό σου και θα το βάλεις εκεί που ξέρεις βλάκα. (Technoblock φαντάζομαι αφού πέρασες το δικό του άνετα περνά και το δικό μου σχόλιο)

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

αστο gregorio σε φαγε ο craven! 😅😅

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.