Real-life φωτογραφία του Galaxy S10 αποκαλύπτει το σχεδιασμό και την Infinity-O Display;

Real-life φωτογραφία Galaxy S10 αποκαλύπτει σχεδιασμό Infinity-O Display, Real-life φωτογραφία του Galaxy S10 αποκαλύπτει το σχεδιασμό και την Infinity-O Display;

Μετά από αρκετά renders της συσκευής αλλά και θηκών για αυτήν, έχουμε το γνωστό leakster Evan Blass να αποκαλύπτει την πρώτη real-life φωτογραφία του Galaxy S10 που αποκαλύπτει το design αλλά και την Infinity-O Display της νέας ναυαρχίδας της Samsung.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά Galaxy S10 ανάφεραν πως θα κυκλοφορήσουν σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις οι οποίες θα διαφέρουν στο μέγεθος της οθόνης. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο στις 5.8 ίντσες θα προορίζεται σαν το βασικό μοντέλο το οποίο θα διαθέτει επίπεδη οθόνη και όχι κυρτή, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα με την curved οθόνη θα έχουν διαστάσεις 6.1 και 6.4 ιντσών.

Η φωτογραφία που διέρρευσε από το γνωστό leakster Evan Blass στο twitter (@evleaks), πιθανόν να αποκαλύπτει το Galaxy S10 με την κυρτή οθόνη των 6.1 ιντσών, αλλά και τη selfie κάμερα στην Infinity-O Display, η οποία είναι τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά της οθόνης, τη στιγμή που η αντίστοιχη του Galaxy A8s είναι τοποθετημένη στην αριστερή.

Τα bezel στην αριστερή και δεξιά πλευρά της οθόνης δείχνουν να είναι λεπτά αλλά πολλοί έχουν αρχίσει και σχολιάζουν για το chin στο κάτω μέρος μιας και δείχνει να είναι πιο παχύ από το πάνω μέρος, κάνοντας την οθόνη να μην είναι είναι απόλυτα συμμετρική, ενώ και η selfie κάμερα δείχνει να έχει ένα μικρό bezel πιθανόν για να αποτρέπει το φως από τα pixel της οθόνης να “μπαίνει” στην κάμερα και να εμποδίζει τη λήψη φωτογραφιών και video.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

Αμα ειναι ετσι… σιγα τις διαφορες με τα προηγουμενα.
το κατω bezel ειναι μεγαλο

Giako

Προτιμώ notch παρά να νομίζω ότι η οθόνη μου έχει βρώμια πάνω της.

giorgosgek

ιδιο με το προηγουμενο , απλα εβαλαν την καμερα στην οθονη , ενω ανετα μπορουσαν να την στριμωξουν στο πανω μπεζελ ( και ας γινοταν μεγαλυτερο ) . Στο s9 ελαχιστα μεγαλυτερο ειναι απο αυτο που βλεπουμε εδω . Ελπιζω να ειναι κανενα lite και να μην κανει τετοια πατατα

Λευτερης

@Παναγιωτης
Το κατω bezel εχει συγκριθει με το iPhone X και εχουν το ιδιο μεγεθος. Απλα επειδη το πανω ειναι ανυπαρκτο φαινεται πιο μεγαλο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Χαχαα θελω να δω οσα θυματα τελικά πάρουν τα νεα s10 να βαζουν και την επιλογη για απόκρυψη του notch και να καταλήγουν με ανω bezel χειρότερο και απο της sony στις δόξες της!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

399 να βγαίνε σαν πρωτη τιμη λανσαρισματος δεν θα έπαιρνα τέτοιο έκτρωμα. Οι Σπαρτιάτες τα πέταγαν στον Καιάδα κάτι τέτοια κινητά

Λευτερης

Παπαροκα, εδω σ´ αρεσει το iphone X με αυτο το notch και μας μιλας για εκτρωματα;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Εγω??

τακης

Αν βγαλει ετσι και το νοτε ουτε φετος με βλεπω να αλλαζω το νοτε 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.