Real-life φωτογραφίες δείχνουν την Infinity-O οθόνη της Samsung;

Real-life φωτογραφίες Infinity-O οθόνη Samsung, Real-life φωτογραφίες δείχνουν την Infinity-O οθόνη της Samsung;

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε δει πως η Samsung ετοιμάζει οθόνες με notch και all-screen σχεδιασμό, παρουσιάζοντάς τες κατά τη διάρκεια του Samsung Developers Conference 2018 και φαίνεται πως έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από την Infinity-O μέσα από κάποια μονάδα παραγωγής της εταιρείας.

Μετά την παρουσίαση των νέων Infinity U/V/O Display από τη Samsung όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται το πως θα είναι στην πραγματικότητα αυτού του είδους οι οθόνες, τις οποίες η Samsung δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι σήμερα, δείχνοντας την άρνησή της να εφοδιάσει τα smartphone της με οθόνες αυτού του τύπου.

Φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει και δεν αποκλείεται να έχουμε τα νέα Galaxy S10 με την Infinity-O Display, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί ο γνωστός leakster @evleaks σχετικά με το Galaxy S10 με Infinity-O και ultrasonic fingerprint scanner, εντείνοντας την περιέργεια για το πως θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα SlashLeaks δείχνουν την οθόνη η οποία ενδεχομένως είναι η Infinity-O Display μιας και μοιάζει αρκετά με αυτήν που είχε παρουσιάσει η Samsung στο Developers Conference, με την τρύπα για τη selfie κάμερα τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά.

Real-life φωτογραφίες Infinity-O οθόνη Samsung, Real-life φωτογραφίες δείχνουν την Infinity-O οθόνη της Samsung;

Σε άλλες φωτογραφίες έχουμε μια οθόνη με την τρύπα αυτή στη μέση, θυμίζοντας το notch που υπάρχει στα τωρινά smartphone και δεν αποκλείεται να αφορά την οθόνη που θα υπάρχει στο Galaxy A8s που εμφανίστηκε σε teaser της Samsung με all-screen σχεδιασμό και αναφορές για μικρή τρύπα στην οθόνη για την τοποθέτηση της selfie κάμερας, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε την όποια επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για να διαπιστώσουμε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Real-life φωτογραφίες Infinity-O οθόνη Samsung, Real-life φωτογραφίες δείχνουν την Infinity-O οθόνη της Samsung;

Real-life φωτογραφίες Infinity-O οθόνη Samsung, Real-life φωτογραφίες δείχνουν την Infinity-O οθόνη της Samsung;

Πηγή:1,2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Καλύτερα να βγάλουν να βγαίνει η κάμερα με πορτάκι συρόμενο, έτσι όπως τα έχουν κάνει είναι χάλια.

Tsosmi

Δεν είμαι σίγουρος για τις 2 πρώτες φωτογραφίες αλλά η τρίτη είναι lcd, δεν μου φαίνεται πιθανό να βάλει lcd σε Α8 η Samsung.
Έχω διαβάσει ότι θα βάλει lcd οθόνες σε κάποιες συσκευές της σειράς Α, αλλά πιστεύω ότι θα είναι στα “φτηνότερα” μοντέλα.

Νικος8

Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ακομη χειροτερο απο το notch. Το να βλεπεις μια εικόνα η βίντεο και να εχεις σε ακυρο σημειο μια τρυπα. Ως κατοχος του s9 plus θα προτιμουσα ακομη μικροτερα bezel χωρις notch η αυτη την τρυπα και ας θυσιαζαν ακομη και το iris scaner. Λογικα καμερα η ιδια… παντως χωρις λειτουργια αντιστοιχη με night sight η night mode στην καμερα το παιχνιδι το χει χασει. Επιπλεον πρεπει ακομη περισσοτερο sharpen στις φωτο και λιγοτερο soft

VasilisN9

Συρόμενο πορτάκι όχι, χαλάει μιας και είναι μηχανικό. Όσο αφορά το βίντεο θα γίνεται hide η τρύπα με τον ίδιο τρόπο που γίνεται hide το notch απλως Θα πιάνει μικρότερη επιφάνεια από τον ανταγωνισμό με notch.

Stelios

Ας βγάλουν in screen camera και face scanner όπως το in screen fingerprint scanner να τελειώνει το θέμα!!!! (ή μήπως έχει γίνει και μας το κρύβουν) χε χε χε χε

Beowolf

Γιατί όλες, μα όλες, οι leak photos τάχαμ μέσα απ’ τη γραμμή παραγωγής, είναι πάντα σαν να έχουν τραβηχτεί με NOKIA του 2005?
Για το σασπένς να υποθέσω.

Mp

Αντε να δουμε τι θα βγαλει η samsung γιατι η Huawei με το mate 20 με τις πρασηνες οθονες ξεφυγε πολυ.ακολουθει και το p30 που θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το s10 θα πρεπει σαν επετιακο το s10 να βγει πολυ δυνατο γατι δεν την βλεπω καλα τη samsung.μονο η τιμη να ειναι κοντα στο χιλιαρικο για να μπορουμε μετα απο κανενα 6μηνο να το παρουμε στα 700.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.