Real-life φωτογραφίες του Mate 20X δείχνουν μικρό notch και οθόνη 7.21 ιντσών;

real life φωτογραφίες mate 20x μικρό notch οθόνη 7.21 ιντσών, Real-life φωτογραφίες του Mate 20X δείχνουν μικρό notch και οθόνη 7.21 ιντσών;

Το gaming smartphone της Huawei, το Mate 20X, εμφανίστηκε σε real-life φωτογραφίες στην Κίνα, με οθόνη που δείχνει μεγαλύτερη από αυτές που αναμένεται να έχουν τα Mate 20 και Mate 20 Pro και notch το οποίο είναι πολύ μικρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mate 20 θα διαθέτει οθόνη 6.53 ιντσών τεχνολογίας LCD με waterdrop notch, ενώ το Mate 20 Pro θα έχει οθόνη OLED στις 6.39 ίντσες, με το Mate 20X να είναι σχεδιαστικά παρόμοιο με το Mate 20. Η διαφορά του gaming smartphone με το “απλό” Mate 20, πιθανόν να βρίσκεται στο μέγεθος της οθόνης η οποία ενδεχομένως να είναι στις 7.21 ίντσες, με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν να δείχνουν μια οθόνη μεγάλων διαστάσεων.

Τα Mate 20 και Mate 20 Pro θα διαθέτουν ανάλυση οθόνης Full HD+ και Quad HD+ αντίστοιχα, ενώ οι φήμες αναφέρουν πως το Mate 20X θα έχει OLED οθόνη με ανάλυση Full HD+ στις 7.21 ίντσες, με το αποτέλεσμα να φαίνεται να είναι εντυπωσιακό, από την άποψη των διαστάσεων της οθόνης.

Η συσκευή που εμφανίζεται στις φωτογραφίες, δείχνει να είναι τοποθετημένη μέσα σε θήκη, ενώ διακρίνεται η τριπλή κάμερα και ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό της δεν είναι γνωστό ποιός επεξεργαστής θα βρίσκεται, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες ανάμεσα στον Kirin 980 και Kirin 710 ενώ μιας και πρόκειται για gaming smartphone, η μπαταρία αναμένεται να είναι και αυτή μεγάλης χωρητικότητας.

real life φωτογραφίες mate 20x μικρό notch οθόνη 7.21 ιντσών, Real-life φωτογραφίες του Mate 20X δείχνουν μικρό notch και οθόνη 7.21 ιντσών;

real life φωτογραφίες mate 20x μικρό notch οθόνη 7.21 ιντσών, Real-life φωτογραφίες του Mate 20X δείχνουν μικρό notch και οθόνη 7.21 ιντσών;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

Δώστε τάμπλετ στο Λαό και αφήστε τα κινητά στην άκρη….

be happy

Όσοι έχουν ύψος από 2 μέτρα και άνω και 10 ίντσες οθόνη να φτιάξουν τότε θα είναι το ιδανικό μέγεθος για αυτούς πιστεύω.

Flagship killer

Κι ερωτώ… το άλλο τηλέφωνο με τις 4 κάμερες που φαίνεται ποιό είναι;;;; το Α9 δεν είναι σίγουρα…. Άρα αυτή η φωτο έχει κι άλλη διαρροή

vladimiros

@ Flagship killer Ισως να ειναι το Mate 20,δηλαδη σαν το Α9,και το Mate 20 προ να ειναι τετραγωνο απο πισω..θα τα μαθουμε σε 2 μερες παντος

I am

Ωραία να βγάλουν ένα τουτοριαλ και για εμάς που είμαστε στο 1.75 πως θα χρησιμοποιουμε
Αυτές τις συσκευές

Petros

Μ αρέσει που λέγανε τα Note παντόφλες, παρτε το κινεζικη ρακετα τωρα

bama

Όταν είχα το πρώτο note που είχε 5,2” οθόνη με ειρωνεύονταν πολλοί με αυτούς που είχαν apple στα 3 & κάτι πρώτους πρώτους και λέγανε για ρακέτες και καράβια.
Αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Σε ένα χρόνο δεν θα υπάρχει κινητό κάτω από 6΄΄.

Μανώλης

@bama κι εγώ το κοροϊδευα, μετά πήρα Note 3 στις 5,7″… χαχαχα!!!

όμως βλέπω πλέον αυτό το form factor των νέων τηλεφώνων (και τα Note) και δε μου αρέσει καθόλου έτσι μακρυνάρια που είναι..

Kostas-DOHA

Τα smartphones δεν ειναι μονο για κανουμε κλησεις, ειναι ολκληρωμενοι υπολογιστες χειρος (με τα οποια προβληματα ασυμβατοτητας που δεν εχουν λυθει ακομα) Το προβλημα θεωρω οτι δεν ειναι στα μεγεθη των οθονων (αν και πιστευω οτι βλεπουμε να σταματανε γυρω στις 7,5) αλλα στην διαρκεια της μπαταριας…και φυσικα στην τιμολογηση….προσφατα σε ενα ταξιδι μου στη Μελβουρνη ειχα ενα 6αρι της 1+ και δεν εχω λογια…..α_π_ι_σ_τ_ε_υ_τ_ο

I am

Κώστα το θέμα είναι στο πως θα το χειριστείς
Ας βγάλουν σε όλα πενάκι να είναι όντως υπολογιστής γιατί με το δάχτυλο δεν φτάνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.