Smartphones

Realme: Ανακοίνωση για το GT 2 Pro στις 9 Δεκεμβρίου

Την περασμένη εβδομάδα η Qualcomm παρουσίασε το κορυφαίο SoC Snapdragon 8 Gen 1 για συσκευές Android και οι μεγάλες εταιρείες αγωνίζονται για το ποια θα γίνει η πρώτη που θα κυκλοφορήσει smartphone με Snapdragon 8 Gen 1.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε ότι “η σειρά 12 της Xiaomi θα είναι τα πρώτα smartphones στον κόσμο” που θα έχουν το Snapdragon 8 Gen 1 SoC, ωστόσο η Motorola ανακοίνωσε την εκδήλωσή της στις 9 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει το Moto Edge X30 με το Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm. Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος της Realme, Madhav Sheth, επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του GT 2 Pro με Snapdragon 8 Gen 1 τον Δεκέμβριο, με την εταιρεία να δηλώνει στο Weibo ότι θα κάνει ανακοίνωση στις 9 Δεκεμβρίου για το Realme GT 2 Pro.

H Realme δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα ανακοινώσει την Πέμπτη, ωστόσο, κρίνοντας από την αυτόματη μετάφραση της ανάρτησής της στο Weibo, μάλλον η Realme θα παρουσιάσει το GT 2 Pro με το τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 στο τιμόνι πριν από την εκδήλωση της Motorola για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου smartphone στον κόσμο που ανακοινώθηκε με Snapdragon 8 Gen 1 SoC.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τελικά το Moto Edge X30 θα είναι στην πραγματικότητα το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 8 Gen 1 αφού θα παρουσιαστεί επίσημα δύο ημέρες αργότερα και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 15 Δεκεμβρίου.

Επεξεργάστηκε την 7 Δεκεμβρίου 2021 16:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.