Realme X50 Pro: Επιβεβαιώθηκε η Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz

Realme X50 Pro, Realme X50 Pro: Επιβεβαιώθηκε η Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz

Η Realme είναι μία από τις εταιρείες που θα παρουσίαζαν νέα προϊόντα στην έκθεση MWC 2020. Εφόσον η έκθεση ακυρώθηκε, η κατασκευάστρια ετοιμάζει ένα δικό της event στο οποίο θα παρουσιάσει το νέο της flagship Realme X50 Pro.

Νέο επίσημο teaser

Η Realme έχει ως πάγια τακτική να κάνει διαρκώς tease χαρακτηριστικά των επερχόμενων flagship, και μη, smartphones της. Όσον αφορά το X50 Pro, τα χαρακτηριστικά του έξυπνου τηλεφώνου δημοσιεύει στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Xu Qi Chase.

Αυτή τη φορά, ο Xu Qi Chase αποκάλυψε μερικές βασικές λεπτομέρειες για την οθόνη του Realme X50 Pro. Σύμφωνα με τον ίδιο, το smartphone θα διαθέτει Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Με βάση παλαιότερες αναφορές, η οθόνη του X50 Pro θα έχει ανάλυση FullHD+ 2.400×1.080 pixels και αναλογία 20:9. Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο νεότερος επεξεργαστής της Quaolcomm, ο Snapdragon 865 με το 5G modem X55 που προσφέρει dual-mode 5G. Επιπλέον, το smartphone θα έχει 12GB LPDDR5 μνήμη RAM και 256GB UFS 3.0 εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το Realme X50 Pro θα υποστηρίζει τη δική της τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SuperDart 65W, η οποία ενδεχομένως βασίζεται στην SuperVOOC 2.0 που χρησιμοποιεί το Reno Ace.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αναστάσιος

Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και όχι 120Hz όπως λέει ο τίτλος του άρθρου.

Κώστας Βλαχάκης

Το διορθώσαμε.

νωντας

Ισως το επομενο κινητο μου..Αν βγει και σε καλη τιμουλα,εφυγααααααααααααααααααααα……………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρία

Έχω εδώ και δύο μήνες το realme 5pro φανταστικόοοοο

xiaomistas

αν ειχε οθονη waterfall οπως το mi 10 και χαμηλη τιμη ισως θα μπορουσε να το χτυπησει στα ισια.. αλλα τωρα δυσκολα πιστευω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.