Redmi 7: Διαρρέουν σε poster τα διαθέσιμα χρώματα

Redmi 7, Redmi 7: Διαρρέουν σε poster τα διαθέσιμα χρώματα
To Redmi 7 θα είναι το πρώτο smartphone υπό το νέο brand Redmi της Xiaomi που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 10 Ιανουαρίου με τα χαρακτηριστικά του να συνεχίζουν να διαρρέουν.
Η τελευταία διαρροή για το επερχόμενο smartphone αφορά σε ένα νέο poster που αποκαλύπτει όλη την γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων στα οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο μοντέλο.
Εκτός λοιπόν από το κλασικό μαύρο, έχουμε το μπλε και το κόκκινο Redmi 7, με τα δύο τελευταία να παρουσιάζουν ντεγκραντέ αποχρώσεις του μωβ, χρωματικές επιλογές που μας έχουν συνηθίσει πλέον οι Κινέζοι κατασκευαστές. Στο ίδιο poster επιβεβαιώνεται επίσης η ύπαρξη 48MP κάμερας, καθώς επίσης και η ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσής του, δηλαδή σε δύο ημέρες από σήμερα.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Redmi 7, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, εκτός από την κύρια κάμερα των 48MP, θα ενσωματώνει 20MP selfie κάμερα, οθόνη 5,8″ (ανάλυσης 720x1520p), 6GB RAM, Snapdragon 710 SoC και 4000mAh μπαταρία.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Ο Κυριότερος λόγος που τον Σεπτέμβριο αγόρασα Honor Smartphone και όχι κάποιο Xiaomi ήταν γιατί είχε γύρο στα 5-6 κινητά με παρόμοια τιμή και χάθηκα, δεν ήξερα ποιο είναι ποιο και ποιο προσφέρει τι και ποιο να διαλέξω, και έτσι απλά αντί να τραβήξω το ζόρι να ξεδιαλέγω μισή μέρα ψάχνοντας της διαφορές ανάμεσα στα Xiaomi για να βρω ποιο να πάρω τελικά είπα βρε Xiaomi δεν πας στον δι@ολο λέω εγώ που θα κάτσω μισή μέρα να κοιτάζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μετά να τα συγκρίνω ??? και πήγα και πήρα το outsider που είχα στο νου μου, το Honor. Που θέλω να καταλήξω ??? ότι η Xiaomi προκειμένου να καλύψει (ανάγκες?) (κενά στην αγορά?) έχει βγάλει τόσα κινητά όσα έχουν όλοι οι άλλοι μαζί και τελικά αν πάρουμε την δική μου περίπτωση τελικά το να βγάζει τόσα πολλά μοντέλα (έστω και με διαφορετικό Brand) περισσότερο κακό της κάνει παρά καλό.

KostasB

Ότι η Honor έχει λίγα κινητά δηλαδή και εκεί δεν χάνεσαι ε;
Huawei/Honor και Xiaomi βγάζουν πολλά κινητά για διαφορετικά γούστα σε διαφορετικές αλλά και παραπλήσιες τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.