Xiaomi Redmi Note 5 / 5 Pro: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Redmi Note 5 Pro specs, Xiaomi Redmi Note 5 / 5 Pro: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά των Xiaomi Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro καθώς και render των συσκευών ήρθαν στη δημοσιότητα, ενώ το Flipkart επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσουν αύριο στην Ινδία.

Τα δύο spec sheets δείχνουν ότι το Xiaomi Redmi Note 5 είναι ένα επαναλανσαρισμένο Xiaomi Redmi 5 Plus με οθόνη 6 ιντσών και Snapdragon 625 για SoC.

Redmi Note 5 Pro specs, Xiaomi Redmi Note 5 / 5 Pro: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Από την άλλη, το Redmi Note 5 Pro θα έρχεται επίσης με οθόνη 6 ιντσών και το Snapdragon 636 για SoC. Το smartphone που χαρακτηρίζεται «το κτήνος-κάμερα της Ινδίας» θα έχει διπλή κάμερα 12MP και 5MP στην πλάτη και κάμερα selfie 20 MP. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh.

Θα έρχεται σε τρεις εκδοχές για RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 3GB/64GB, και 4GB/64GB και 6GB/64GB. H συσκευή θα φορά το Android Nougat και το MIUI 9. Οι διαστάσεις της θα είναι 158,6 x 75,4 x 8,05mm και θα ζυγίζει 181 γραμμάρια. Θα διατίθεται σε μαύρο, χρυσό, ροζ και γαλάζιο. Η κατασκευή του φαίνεται ότι είναι από μέταλλο στην πλάτη και τα bezels λεπτά.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή των δύο συσκευών, αλλά θα την μάθουμε σε περίπου 24 ώρες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Το 5 pro καλό, αλλά οι κάμερες καλύτερα θα ήταν να τοποθετούνταν κάθετα στη μέση, όπως στο rn4. Ή έστω οριζόντια όπως στο note 3. Επειδή έκανε κάποιος αυτό το design, πρέπει να το αντιγράψουμε όλοι και μάλιστα αποτυχημένα;

Troy

Σα ζεστό ψωμί πάλι και όχι άδικα.

Δημήτρης

Το 5 το απλό δεν το σχολιάζω. Αν δεν έχει και
καλή κάμερα , τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης (εκτός από το design, που μπορεί να αρέσει σε κάποιους). Μόνο έτσι που τα κάνανε, αφού το rn5 θα πάρει android 8, μόνο μην τολμήσουν να αφήσουν το rn4 απέξω. Δεν θα έχουν δικαιολογία. Ένα τηλέφωνο με δύο ονόματα

Solon

Αν φόραγε τον 660 θα τσιμπούσα. Με τα τσαρούχια 636 και 625 δεν μασάω. Όχι ότι δεν θα πουλήσουν βέβαια. Αν τιμολογηθούν κάπου στα 180-220€ δεν θα έχουν αντίπαλο στις 6΄σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ωστόσο προτιμώ το Mi Note 3 στις 5,5΄ με τον 660 που είναι πολύ ανώτερος επεξεργαστής και σε ταχύτητα και στα γραφικά.

Στεφανος

@Solon Σιγά τις διαφορές του 660 με τον 636. Που βλέπεις ανώτερο επεξεργαστη. Επεξεργαστής ξέρεις τι είναι? Όχι το 660 ή το 636. Και τα δύο chip φοράνε τους ίδιους επεξεργαστές kryo 260 απλα ο 660 ελαφρώς μεγαλύτερα χρονισμένος. Και τα γραφικά σε παρόμοια κατάσταση. Σίγουρα 660>636 αλλά η διαφορά με τον 625 θα είναι μεγαλη

Andreask

Κάτοχος mi note 3.πολύ απλά θα σας το πω… Στα 250 κατά κάποιο τρόπο τους ληστευεις! Χαχαχα. Κάμερα 92 σκορ.. Μπαταρία πολύ καλή και λόγο επεξεργαστή. Με τον 660 δεν βλέπεις καμία διαφορά σε σχέση με τον 821 που είχα,πάντα για την χρήση που κάνουμε καθημερινά.τρομερη αγορά.

Ioannis

αν εχει το ιδιο πακετο καμερας σε επιδοσεις με το mi note 3 θα ειναι μπομπα ( ελπιζω να μπει επιτελους σταθεροποιητης εικονας εστω και eis αν οχι ois)
@Andreask το εχω και εγω το mi note 3. Φοβερη καμερα αλλα το σκορ λιγο υπερεκτιμημενο. ειδικα αν το συγκρινεις με την καμερα του s7 που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια καταλαβαινεις οτι προκειται περι απατης το σκορ ασχετος αν βγαζει τελειες φωτο δεν θα επρεπε να εχει αυτη τη βαθμολογια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.