Redmi Note 6 Pro με Snapdragon 660, οθόνη 6.26″, 4GB RAM, διπλές κάμερες και μπαταρία 4000mAh;

xiaomi redmi note 6 pro snapdragon 660 4gb ram, Redmi Note 6 Pro με Snapdragon 660, οθόνη 6.26″, 4GB RAM, διπλές κάμερες και μπαταρία 4000mAh;

Η Xiaomi φαίνεται πως ετοιμάζεται για την ανακοίνωση του Redmi Note 6 Pro, με τη φωτογραφία της συσκευασίας αλλά και της ίδιας της συσκευής να αποκαλύπτει μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών της.

Η Xiaomi εμπλουτίζει την κατηγορία των mid-range συσκευών της με το Redmi Note 6 Pro το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 660, 4GB RAM, 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αποκαλύφθηκαν από φωτογραφίες της συσκευασίας αλλά και της μπροστινής εργοστασιακής ζελατίνας που καλύπτει την οθόνη της συσκευής.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναγράφονται στη συσκευασία αναφέρουν πως η συσκευή διαθέτει οθόνη στις 6.26 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 2280×1080 pixel και αναλογία οθόνης 19:9. Η κύρια διπλή κάμερα διαθέτει φακούς στα 12MP και 5MP με μέγεθος pixel τα 1.4μm και dual pixel autofocus, ενώ οι selfie κάμερες έχουν φακούς στα 20MP και 2MP κατάλληλους για την απόδοση του bokeh εφέ.

Επιπλέον, η συσκευασία ανήκει στη συσκευή με την έκδοση 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ αναμένεται και μια μικρότερη στα 3GB RAM και 32GB ή ακόμα και μια με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, με τη μπαταρία να είναι η ίδια, ανεξαρτήτου έκδοσης της συσκευής, και να έχει χωρητικότητα 4000mAh.

Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro προορίζεται για την αγορά της Ινδίας και δεν είναι γνωστό το αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές και πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

xiaomi redmi note 6 pro snapdragon 660 4gb ram, Redmi Note 6 Pro με Snapdragon 660, οθόνη 6.26″, 4GB RAM, διπλές κάμερες και μπαταρία 4000mAh;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Για ποιο λόγο να το κάνει διαθέσιμο μόνο στην Ινδία? Τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει? Για ποιο λόγο? Xiaomi δεν μας τα λες καλά!

And.k

γτ πολυ απλα το δικο μας κοινο ειναι πολυ μικρο.

Ioannis

Η έκδοση pro όπως και το Redmi Note 5 pro απευθύνεται για την αγορά της Ινδίας . Στην Ευρώπη λογικά θα έρθει ως Redmi Note 6 Ai ή Redmi Note 6 σκέτο ?

kwstas

Τα χαρακτηριστικα ειναι ολοιδια σχεδον με το redmi note 5 pro 64gb….
Γιατι να βγαλουν τοσο νωρις το επομενο μοντελο? Αγορασα το redmi Note 5 pro αμεσως που βγηκε και πανε να βγαλουν το επομενο πριν κλεισει καν 6..7 μηνες με ολοιδια χαρακτηριστικα….εκτος το οτι θα βελτιωθει κι αλλο η σελφι….
Btw εμπιτευτειτε αφοβα και αυτο παιδια….
Μπαταρια 1.5 μερα με φουλ χρηση και 2.5 μερες με λιγοτερο ιντερνετ…
Καμερα : Ηταν το 1ο χιαομι με τοσο καλη καμερα…..
Αναμενουμε note 6 pro λοιπον να δουμε αν θα ειναι το ιδιο καλο με το 5….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.