To refurbished Galaxy Note 7 πήρε πιστοποίηση Wi-Fi

refurbished galaxy note 7, To refurbished Galaxy Note 7 πήρε πιστοποίηση Wi-Fi

Αρχικά κυκλοφόρησε ως φήμη ότι η Samsung σκέφτεται να φέρει πίσω το Galaxy Note 7 ως refurbished μοντέλο, κάτι που δεν πίστεψαν πολλοί δεδομένης και της περιπέτειας που πέρασε με το Note 7. Ωστόσο, αργότερα η ίδια ήρθε να επιβεβαιώσει την είδηση.

Το refurbished Galaxy Note 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ορισμένες αγορές, τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμη μιας και η Samsung θα πρέπει να έρθει πρώτα σε συμφωνία με τις αρχές και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην εκάστοτε αγορά.

Το comeback του Galaxy Note 7 φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ, μιας και το κιητό πήρε Wi-Fi πιστοποίηση. Οι διάφορες εκδόσεις με κωδική ονομασία SM-N930, που βλέπουμε παρακάτω, ανήκουν στο Note 7 και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου τον Ιούνιο.

Βλέπουμε τα μοντέλα SM-N930FD, SM-N930X, SM-N930S, SM-N930L, SM-N930K, SM-N930F και SM-N935S. Όλα θα έχουν 2.4 GHz και 5 GHz Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac μαζί με Wi-Fi direct. Η ίδια λίστα αποκαλύπτει επίσης ότι το Galaxy Note 7 θα τρέχει Android 7.0 Nougat.

Πρόσφατα είχαν διαρρεύσει και εικόνες από το κινητό, με μπαταρία 3200mAh αντί για 3500mAh, που είχε αρχικά το Note 7.

refurbished galaxy note 7, To refurbished Galaxy Note 7 πήρε πιστοποίηση Wi-Fi

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

Όλα αυτά έγιναν για 300mAh? Είναι λίγο κωμικοτραγικο 🙂

Giorgos Che

Εγώ πάντως, αν έρθει Ελλάδα σε ΣΩΣΤΉ τιμή, θα το πάρω

NtinosMD

Λογικο. Αφου με την παρουσιαση του s8, παρουσιασε και την επιμονη της στην ασφαλεια των μπαταριων με το 8-point-battery Safety Checκ, εξασφαλιζοντας οτι πλεον ΔΕΝ διατρεχει κανενας τον κινδυνο εκκρηξης του κινητου του ( οκ , ξερω. Μαρκετινγκ προφανως αλλα οκ οποιος τσιμπησε τσιμπησε ), και εφοσον μπηκε μεσα τοσα εκατορμμυρια, ευκαιρια λοιπον να βγαλει κατι απο τη ζημια της. Μαλλον Ευρωπη δε θα ερθει, και ισως περιοριστει Κινα , Κορεα αντε και καμια Ρωσσια. ΗΠΑ, το κοβω δυσκολο. Παντως τυχεροι οσοι το κρατησαν και δεν το επεστρεψαν και απλα θα αλλαξουν μονο την μπαταρια αφου βγει στην αγορα η νεα εκδοση.

Πάνος

Χαχαχα σας τρολλαρει η σαμμυ!!!

Σταύρος Χρι

Λίγο στο φουρνο μικροκυμάτων να ξαναζεσταθεί το φαγητό και εμπρός να το πουλήσουμε για φρέσκο ! Ας τρέξουν οι φαν να το πάρουν, για να αναπληρώσει την ζημιά η Samsung !

giannis

Πόσο άπληστοι!!

bezilys

Και κάπως έτσι θα μαζέψει και αυτά που τις έφυγαν….

IanD

Δεν το’ παιζα στοίχημα; Την τιμή την πέτυχα πάντως (γύρω στα 700€ είχα προβλέψει). Σύμφωνα με κάποια τεχνολογικά σάιτ, θα διατεθεί στα 620$ (το οποίο, αν έρθει στην Ελλάδα, με την 1 προς 1 αναλογία, μαζί με τη στρογγυλοποίηση και το καπέλο θα πάει 699€). Τρέξε κόσμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.