Render από κατασκευαστή θηκών αποκαλύπτει το design του Galaxy S10 Lite με επίπεδη οθόνη;

Render κατασκευαστή θηκών design Galaxy S10 Lite επίπεδη οθόνη, Render από κατασκευαστή θηκών αποκαλύπτει το design του Galaxy S10 Lite με επίπεδη οθόνη;
Το Galaxy S10 Lite έκανε την εμφάνισή του σε concept render απο κατασκευαστή θηκών και παίρνουμε μια ιδέα από το πως θα είναι το πιθανό design της “μικρής” έκδοσης των ναυαρχίδων της Samsung που θα παρουσιαστούν στις αρχές του 2019.
Το render της συσκευής δείχνει πως η Infinity-O Display είναι επίπεδη, κάτι που έχει ακουστεί και από άλλες πηγές όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με τη selfie κάμερα τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη να είναι τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά. Τα bezel δείχνουν αρκετά λεπτά και έχουν το ίδιο μέγεθος σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, με τη συσκευή να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση.
Επιπλέον, βλέπουμε πως στο κάτω μέρος υπάρχει υποδοχή για τη χρήση ακουστικών 3.5mm, κάτι το οποίο η Samsung κατήργησε για πρώτη φορά σε smartphone, με την κυκλοφορία του Galaxy A8s. Όσον αφορά το πίσω μέρος της συσκευής, το οποίο δεν εμφανίζεται στο render, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα διαθέτει διπλή κάμερα τη στιγμή που τα άλλα δύο μοντέλα ενδέχεται να έχουν τρεις.
Τέλος, το Galaxy S10 Lite που προορίζεται για να είναι το πιο “οικονομικό” μοντέλο από τις ναυαρχίδες της Samsung, φημολογείται πως θα έχει οθόνη στις 5.8 ίντσες, επεξεργαστές Exynos 9820 ή Snapdragon 855 (ανάλογα με την αγορά για την οποία προορίζεται) και θα είναι το πιο πολύχρωμο από όλα μιας και θα κυκλοφορήσει σε πράσινο, κίτρινο, λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.