Render του iPhone των 6.1 ιντσών δείχνει μονή κύρια κάμερα μεγάλου μεγέθους

render iphone 6.1 ιντσών κύρια κάμερα μεγάλο μέγεθος, Render του iPhone των 6.1 ιντσών δείχνει μονή κύρια κάμερα μεγάλου μεγέθους

Άλλο ένα render αποκαλύπτει το φημολογούμενο LCD iPhone των 6.1 ιντσών και μαζί του στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν τις πρόσφατες “διαρροές” σχετικά με την κάμερα της συσκευής.

Η Apple φημολογείται πως προορίζει το iPhone των 6.1 ιντσών σα μια “οικονομική” πρόταση, σε σχέση με τα OLED iPhone που αναμένεται να αντικαταστήσουν το iPhone X του 2017. Απο τη στιγμή που εκτιμάται πως θα είναι ένα οικονομικό μοντέλο, δε θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά τα οποία βρίσκουμε στο κάτι παραπάνω από ακριβό iPhone X, όπως αυτό της κύριας κάμερας.

Τα render που αποκαλύπτει εταιρεία κατασκευής θηκών δείχνουν πως η κύρια κάμερα του iPhone των 6.1 ιντσών θα είναι μονή και όχι διπλή, ενώ παρατηρείται πως διαθέτει αυξημένο μέγεθος σε σύγκριση με τα όσα έχουμε δει από την Apple μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα διαθέτει βελτιωμένη κάμερα που θα διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες σε σύγκριση με τα προηγούμενα iPhone, κάτι το οποίο θα είναι μια ευχάριστη προσθήκη αρκεί η τιμή του να κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα.

Τέλος, το notch δίνει για άλλη μια φορά το παρόν και υπάρχει η υποψία πως φαίνεται λίγο πιο φαρδύ σε σχέση με του iPhone X, ενώ τα bezel δείχνουν και αυτά λιγότερο λεπτά σε σχέση με αυτά του iPhone X, και μένει να δούμε τι τελικά θα αποκαλύψει η Apple κατά την παρουσίαση των iPhone για το 2018.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

σαν pixel θα γινει πισω

forneverarrow

Να προσθέσω και τη φήμη περί αφαίρεσης του 3D Touch στο φτηνό μοντέλο, κάτι που με βρίσκει αντίθετο. Υπάρχει κόσμος που έχει βολευτεί την εν λόγω λειτουργία, για παράδειγμα εγώ το χρησιμοποιώ πολύ στα email previews και την εφαρμογή του καιρού μεταξύ άλλων. Δεν μου αρέσει η προοπτική του φτηνού iPhone… Είναι κάτι που η Apple δεν χρειάζεται και πιστεύω ότι θα του γυρίσουν την πλάτη αρκετοί απο τους σταθερούς χρήστες iPhone. Ναι, να έχεις κάτι φτηνότερο στην περίπτωση του πολύ μικρότερου μοντέλου όπως έκανε με το SE. Αλλα το να μεγαλώσεις τόσο όλα τα μοντέλα και να προσφέρεις ένα πετσοκομμένο iPhone με 200€ λιγότερα είναι λάθος κίνηση. 1) δεν θα συμφέρει τους χρήστες Android ώστε να αλλάξουν πλατφόρμα λόγω κόστους (στα ίδια θα βρουν καλύτερο hardware), 2) οι παραδοσιακοί iPhone users δεν παίζει να πάνε σε κάτι με λιγότερα specs έτσι κι αλλιώς και 3) θα χάσει και τη βάση χρηστών που είχε αποκτήσει με το SE. Θα μπορούσε να συνεχίσει το iPhone 8 με μείωση τιμής και απλά να βγάλει δυο νέα σε στυλ X.

ΝΙΚΟΣ

Και σκατά να βγάλει με το μηλαράκι επάνω, θα βρεθούν κάποιοι να το αγοράσουν. Κατάντια

Agnostos13

Γιατί έκοψαν το SE και έβγαλαν αυτό; Θα κοντράρει 5c μου φαίνεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.