Render του Samsung Galaxy Note 9 αποκαλύπτει την πραγματική συσκευή

render samsung galaxy note 9 αποκαλύπτει πραγματική συσκευή, Render του Samsung Galaxy Note 9 αποκαλύπτει την πραγματική συσκευή

Μπορεί τα Galaxy S9 και S9+ να είναι οι ναυαρχίδες της Samsung αλλά αυτό δεν αποτρέπει τη σειρά Note να ξεχωρίζει. Το Samsung Galaxy Note 9 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι ενώ render που δείχνει την πραγματική συσκευή έκανε την εμφανισή του.

Μετά από τις αλλεπάλληλες “διαρροές” σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να διαθέτει το Galaxy Note 9, αποκαλύφθηκε πιθανόν η τελική μορφή του νέου μέλους της σειράς Note και με μια πρώτη ματιά, βλέπουμε πως δε διαφέρει και πολύ από το Galaxy Note 8, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, μιας και εμφανισιακά, πέραν από το θέμα του hardware, είναι μια εκλεπτυσμένη συσκευή.

Όπως είναι κατανοητό, δεν είναι γνωστό το αν η συσκευή θα εμφανιστεί με αυτή τη μορφή στην παρουσίασή της από τη Samsung, αλλά στην περίπτωση που η συσκευή παρουσιαστεί σχεδόν ίδια με τον προκάτοχό της, θα είναι κάτι που δε θα κάνει όλους τους φίλους της σειράς χαρούμενους. Κάθε χρόνο όλοι περιμένουν από τη Samsung να κάνει το βήμα παραπάνω όχι μόνο στις επιδόσεις αλλά και στον τομέα της εμφάνισης, παρά το γεγονός πως τα smartphone της εταιρείας είναι, για τους περισσότερους, υψηλής ποιότητας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Σχεδιαστικα θα κινηθει στα πλασια του s9 – το πιο τετραγωνισμενο ( side by side comp. με s8 ) σχημα. Τι παραπανω να κανει δλδ ? Δεν καταλαβα ? Το design των κινητων πλεον εχει εξαντληθει – ποσο μαλλον οταν προκειται για κινητα τα οποια εινια all screen. Στα features να κανει καμια μεταβαση. Να ξαναβαλει IR, μεγαλυτερη μπαταρια, και κανα stereo ηχειο ( να το χωρεσει δεν με απασχολει – 1000 ευρω ζητανε οποτε ας κατσουν να προσφερουν κατι αξιολογο στον πελατη )

Pitsi

Εγω πρώτη φορα φέτος αγόρασα Samsung συσκευή και συγκεκριμένα το note8. Η συσκευή ειναι πανέμορφη και απο τεχνικά χαρακτηριστικά πεταει.
Λογικά θα περιμένω note10 για να υπάρχει μια μεγαλύτερη εξέλιξη

Vendetta

@Pitsi εκανες αναβάθμιση σε Oreo? Η μπαταρια πως παει?

tonis

Εγώ έχω κάνει αναβάθμιση σε Oreo και η μπαταρία τα σπάει.Περίπου τρεις μερούλες με μέτρια εξοικονόμιση. Στέλνω κ screenshot στους άπιστους. Μόνο παιχνίδια δεν παίζω,ιντερνετ όλη μερα. Αυτην την στιγμή στο 60% η μπαταρία και λειτουργώντας το κινητό για 23 ώρες κ 18 λεπτά έχω διάρκεια για άλλες 42 ώρες κ 2 λεπτά. Χωρίς εξοικονόμιση έχω διάρκεια άλλες 33 ώρες κ 54 λεπτά. Αντε γιατί έχετε μάθει όλοι την καραμέλα της μπαταρίας ενώ τα δικά σας δεν βγάζουν ούτε μέρα. Κοιτάτε τα δικά σας κινητά πως πηγαίνουν απο μπαταρία.

Axel

Θα συμφωνήσω με τον Ντίνο στο σχόλιο 1000 ζητάνε και δεν προσφέρουν ανάλογα (άσχετα αν όπως πιστεύω εγω κανένα κινητό δεν αξίζει 1000€) Κατά την ταπεινή μου γνώμη επειδή έχουν ξεμείνει και οι εταιρίες κατασκευής συσκευών,αλλα και οι εταιρίες λειτουργικού από ιδέες (κακά τα ψέματα αυτη είναι η αληθεια) ίσως θα πρέπει να βγαίνουν ναυαρχίδες ανά δυο χρόνια και οχι κάθε να ανακοινώνονται κάθε τρεις μηνες. Μια τετοια κίνηση θα δώσει και λιγο παραπανω χρόνο για να υπάρξουν καινοτομίες, αλλά και να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού

Kostas

Και εγω ως κατοχος Note 8 δεν νομιζω να παω για το Note 9 αν ειναι ετσι τα πραγματα δεν αξιζει για μικρο αλλαγες το ιδιο πραγμα γινεται και με το S8 με το S9 ειναι μικρες οι διαφορες για να μεταβεις στο επομενο μοντελο.

Nicko_TTRS

Ρε παιδιά @Kostas @NtinosMD αφού το S9 έχει stereo speakers δεν θα έχει το Note 9? Δεν διανοείται να μην έχει.

Vendetta

@tonis περίεργο…το δικο μου κρατάει το πολυ μιάμιση μέρα χωρίς παιχνίδια…μόνο κλήσεις, internet, κοινωνικα δικτυα και 5-7 εφαρμογες…medium χρηση ολη μερα.

tonis

Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω φώτο εδω. Δεν το έχω φορτίσει ακόμα απο τότε που έγραψα το σχόλιο κ έχω ακόμα 20%. Εκτιμώμενη διάρκεια 14 ώρες λειτουργίας. Κ ένας φίλος μου με s8 plus κ μεγαλύτερη μπαταρία έβγαζε το πολύ μιάμιση μέρα χωρίς εφαρμογές ,μόνο ίντερνετ κ άνταλλάξαμε screenshot. Πάντως μου κλείνει πιο πολλές εφαρμογές τώρα με το oreo κ τις βάζει σε αδράνεια.

Pitsi

@Vendetta ναι έκανα την αναβάθμιση σε oreo και δεν εχω διαπιστώσει κάποιο θέμα…νομίζω είναι όπως και πριν με το 7

teogtp

@tonis
Ποση SOT σου βγαζει το note;
Μου ακουγεται περιεργο συσκευη με 3300 mha να βγαζει 3 μερες.
Ειχα note edge με 3000 mha μπαταρια και καθε μερα ηθελε την πριζουλα του.
SOT πανω απο 3 1/2 ωρες δεν εβγαλε ποτε.

tonis

Τι sot? τι ειναι αυτο?

tonis

στειλε μου το mail σου να έχεις screenshot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.