Renders του @evleaks δείχνουν τα Galaxy S10 σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις;

Renders @evleaks δείχνουν Galaxy S10 τρεις διαφορετικές διαστάσεις;, Renders του @evleaks δείχνουν τα Galaxy S10 σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις;

Ο διάσημος για τις αποκαλύψεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα smartphone, @evleaks, δημοσίευσε στο Twitter, renders που δείχνουν τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy S10 με διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

Τα renders που δημοσίευσε ο @evleaks στο λογαριασμό του στο Twitter, δείχνουν τα renders των τριών εκδόσεων του Galaxy S10 που έχουν δημιουργηθεί από εταιρεία που κατασκευάζει θήκες για smartphones και βασίζονται σε δική της εκτίμηση του πως θα είναι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung οι οποίες θα ονομάζονται S10 Lite, S10 και S10 Plus.

Πιο συγκεκριμένα, τα renders δείχνουν τα Galaxy S10 με οθόνη 5.8″, 6.1″ και 6.4″ αλλά εμφανίζουν τη selfie κάμερα τοποθετημένη στο κέντρο και όχι αριστερά ή δεξιά, σύμφωνα δηλαδή με όσα έχουμε δει σχετικά με την Infinity-O Display της Samsung. Για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί μέχρι να έχουμε τα επίσημα στοιχεία από την ίδια την εταιρεία.

Θα πρέπει όμως να τονίσουμε πως στα renders που δημοσίευσε ο @evleaks τοποθετήθηκε σε σχόλιο του leakster Ice Universe ο οποίος αναφέρει ότι “οι διαστάσεις είναι απόλυτα σωστές αλλά…”, δείχνοντας πιθανόν την αντίθεσή του στη θέση της selfie κάμερας των συσκευών. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν στην επίσημη παρουσίαση των Galaxy S10 στις αρχές του 2019 από τη Samsung.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giako

Έχει κάτι λεκέδες πάνω στην οθόνη.

Νικος8

Αηδια σκετη. Και οι τρυπες και ολα τα κινητα με notch.

ΚώσταςD.

@Giako όντως…

Flagship killer

Προτιμώ τις λύσεις mix και find X … δείχνουν περισσότερο μεράκι στη κατασκευή κάτι νέου

VasilisN9

Όπως πάντα θα είναι το καλύτερο. Ελπίζω να έχει τις 2 τρύπες παρα το σχέδιο σε σχήμα χαπιού. Όπως και να χει είναι 100 φορές καλύτερο από τις αιδιες notch που αντιγράφουν όλοι από την Apple.

Giannis

Τι είναι αυτές οι τρύπες; Smartphone φτιάχνουν ή ελβετικό τυρί;
Αλλά να μου πεις καλύτερο από το notch που το χρησιμοποιούν πλέον σχεδόν όλοι
Το μια οθόνη της προκοπής χωρίς notch ή τρύπες δεν το έχουν στα σχέδια τους;

Nickolas

Ειδικά το S10+ αν είναι έτσι το τελικό σχέδιο μοιάζει λες και έχει τα μάτια μύγας, μια αηδία είναι, μου φαίνεται αρχίζει και μου λείπει το notch χαχα
Τουλάχιστον το notch μπορείς στα android κινητά να το κάνεις να δείχνει μόνο τις πληροφορίες και να ξεκινάει κατα κάποιο τρόπο η οθόνη κάτω από αυτό. Αυτό το πράμα να βλέπεις μια ταινία ή ένα βίντεο και να φαίνονται δυο τρυπούλες από το πουθενά, θα είναι τρομερά εκνευριστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.