Renders του @onleaks δείχνουν το iPhone SE 2 με notch, χωρίς home button και μεταλλική κατασκευή

“Διαρροές” πολλές, πάρα πολλές βλέπουμε τελευταία για το διάδοχο του iPhone SE και είναι άγνωστο τελικά το αν θα δούμε το iPhone SE 2 στην αγορά. Η τελευταία αποκάλυψη έρχεται από τον γνωστό για τα αξιόπιστα leaks του, @onleaks, ο οποίος σε συνεργασία με το Tiger Mobiles παρουσιάζει video με CAD renders του φημολογούμενου νέου μικρού iPhone από όλες τις πλευρές του.

Οι πληροφορίες πριν από τη σημερινή έκαναν λόγο για το iPhone SE 2 με γυάλινη πλάτη και υποδοχή 3.5mm ακουστικών, κάτι το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το video του @onleaks. Το συγκεκριμένο iPhone φαίνεται πως η μπροστινή του πλευρά είναι ολόκληρη απο γυαλί, χωρίς home button, παρόμοια με αυτή του iPhone X. Επίσης μια προσεκτικότερη ματιά δείχνει πως η οθόνη διαθέτει το περίφημο notch το οποίο διχάζει τους κατόχους των smartphone και τις εταιρείες να το υιοθετούν η μια μετά την άλλη.

Το συγκεκριμένο CAD render video δείχνει πως η συσκευή δε διαθέτει υποδοχή 3.5mm ακουστικών ενώ η πίσω πλευρά της συσκευής μοιάζει ακριβώς ίδια με το iPhone SE τόσο σε εμφάνιση αλλά και υλικό κατασκευής αφού φαίνεται πως είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, εαν φυσικά η πληροφορία αυτή αποδειχτεί αληθινή, την οποία και ο ίδιος ο @onleaks δε μπορεί να επιβεβαιώσει για την εγκυρότητά της.

Μέχρι την ημέρα που η Apple αποφασίσει να παρουσίασει τη συγκεκριμένη συσκευή, τα ερωτήματα θα είναι πολλά. Το νέο μικρό iPhone θα είναι οικονομικό, και αν ναι, πως θα γίνει αυτό εαν δεν υπάρχει Touch ID και στη θέση του δούμε το Face ID; Θα έχει υποδοχή για χρήση ακουστικών και εφόσον θα βασίζεται στο σχεδιασμό του προηγούμενου iPhone SE το οποίο είχε τη συγκεκριμένη υποδοχή, γιατί να μην την έχει και τώρα; Τελικά, εαν κυκλοφορήσει αυτό το iPhone, θα είναι οικονομικό για τον τελικό καταναλωτή ή θα είναι “οικονομικό” στη λογική της Apple;

cad renders onleaks iphone se2 notch χωρίς home button μεταλλική κατασκευή, Renders του @onleaks δείχνουν το iPhone SE 2 με notch, χωρίς home button και μεταλλική κατασκευή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chrs21

Μου αρέσει πολύ που το notch είναι αρκετά μικρό. Τώρα για τον σχεδιασμό του πιστεύω πως είναι ο καλύτερος σχεδιασμός σε τηλέφωνο της Apple. Άμα έρθει με λίγο μεγαλύτερη οθόνη γύρω στις 4.5 – 4.7 ίντσες σε συνδυασμό με μια bezzel-less οθόνη θα παραμείνει και compact. Σε μια λογική, για τα δεδομένα της apple, τιμή πιστεύω πως θα είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση.

thanoik

Μακάρι να βγει αληθινό το βίντεο…Μικρη οθόνη με στυλ iphone X awesome!!!!

Efkairiakos

Εχω ηδη το se και δεν θα το αλλαζα για μεγαλυτερη οθονη (συνολικο μεγεθος συσκευης εννοω)
Εαν ομως βγει ενα bezeless se2 θα βρω τροπο και θα το αποκτησω γιατι η λογικη χρησης με το ενα χερι δεν ειναι διαπραγματευσιμη πλεον για εμενα.
Καλα και τα 5.5’’ καλα και τα phablet γενικα αλλα η ευκολια μου ειναι καλυτερη

ΦΝ

Λογικά στις ίδιες περίπου διαστάσεις θα έχει ένα τηλ με 5 ίντσες χωρίς περιθώρια. Σίγουρα ενδιαφέρον και βολικό για πολλούς… Η τιμή θα δείξει πόσο θα το προτιμησουν απι τα μεγαλύτερα αδερφάκι του….

Άγγελος

Δεν παίζει. Μακάρι να είναι έτσι αλλά χλομό το κόβω.

Paul

Μακάρι γιατι ήρθε ο καιρός να αλλάξω το 6 αράκι μου και θα έχω θέμα γιατι όπως ακούγεται τα μελλοντικά iphone θα ειναι στυλ παντοφλέ

Agnostos13

Αν ισχύει σημαίνει οτι θα έχει 4,7-5″ οθόνη…
Αν βάλει και touch id θα είναι μάλλον η επόμενη συσκευή μου!

Agnostos13

διόρθωση ^^^ touch id=3d touch

ΥΓ. Αλήθεια το touch id που θα μπεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.