Huawei P20 και P20 Pro: Αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικων;

huawei p20 p20 pro αποκάλυψη τεχνικά χαρακτηριστικά Γερμανία, Huawei P20 και P20 Pro: Αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικων;

Βρισκόμαστε μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση των Huawei P20 και Huawei P20 Pro και φαίνεται πως δε θα μείνουν και πολλά στη φαντασία μας για το πως θα είναι οι συσκευές και το τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχουν, μιας και κατάστημα στη γερμανία φαίνεται πως αποκάλυψε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Από τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πως το Huawei P20 θα διαθέτει οθόνη στις 5.8 ίντσες με ανάλυση 2240×1080 pixels, ενώ στην “καρδιά” της συσκευής θα βρίσκεται ο οκταπύρηνος HiSilicon Kirin 970, με τους 4 πυρήνες να είναι χρονισμένοι στα 2.36GHz και τους άλλους 4 στα 1.8GHz. Η μνήμη RAM θα βρίσκεται στα 4GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης στα 128GB χωρίς να αναφέρεται ότι θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD. Η κύρια κάμερα της συσκευής θα είναι διπλή στα 20MP και 12MP, και ενδεχομένως ένας φακός να είναι RGB και ο άλλος μονόχρομος, όπως και στο Huawei Mate 10.

Αναφορικά με το Huawei P20 Pro, θα διαθέτει οθόνη στις 6.1 ίντσες με την ίδια ανάλυση των 2240×1080 pixels, τον ίδιο επεξεργαστή με το Huawei P20 αλλά με περισσότερη μνήμη RAM αφού φτάνει τα 6GB με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης να παραμένει στα 128GB. Η μεγάλη διαφορά του Huawei P20 Pro φαίνεται πως θα είναι στον τομέα της κάμερας. Θα διαθέτει, όπως φαίνεται, τρεις κάμερες στα 40MP, 20MP και 8MP, ενώ θα διαθέτει και 3x οπτικό zoom. Η τρίτη κάμερα φαίνεται πως θα είναι μονόχρωμη και θα βοηθάει στην απόδοση βάθους και λεπτομέρειας στις λήψεις χαμηλού φωτισμού.

Στον τομέα της μπαταρίας, το Huawei P20 φαίνεται πως θα διαθέτει 3400mAh, το Huawei P20 Pro στα 4000mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της τεχνολογίας Huawei SuperCharge. Τέλος, και οι δύο συσκευές φαίνεται πως θα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με το τροποποιημένο περιβάλλον της Huawei EMUI 8.1, ενώ η τιμή τους, στη Γερμανία, θα είναι στα €649 για το Huawei P20 και €899 για το Huawei P20 Pro.

huawei p20 p20 pro αποκάλυψη τεχνικά χαρακτηριστικά Γερμανία, Huawei P20 και P20 Pro: Αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικων;

huawei p20 p20 pro αποκάλυψη τεχνικά χαρακτηριστικά Γερμανία, Huawei P20 και P20 Pro: Αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικων;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Δώστε εσείς 800 άρια. Εμένα χαρά αντέχει τρίτο χρόνο το τούμπανο S7 μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.