Apple: Ξεκινάει νωρίτερα την παραγωγή των νέων iPhone;

apple ξεκινά νωρίτερα παραγωγή νέων iphone 2018, Apple: Ξεκινάει νωρίτερα την παραγωγή των νέων iPhone;

Φήμες κάνουν λόγο για την έναρξη της δοκιμαστικής παραγωγής των iPhone που ετοιμάζει η Apple το 2018, στα τέλη του δεύτερου τριμήνου, δηλαδή νωρίτερα από πέρυσι. Αυτό γίνεται γιατί η εταιρεία θέλει τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν να είναι απολύτως έτοιμα για μαζική παραγωγή, κάτι το οποίο δεν έγινε την προηγούμενη χρονιά.

Ο λόγος για τη βιασύνη αυτή, έχει να κάνει με το να αποφύγει τα προβλήματα που υπήρχαν με το iPhone X το οποίο κυκλοφόρησε μετά τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, επηρεάζοντας τις πωλήσεις του. Πιο συγκεκριμένα η μειωμένη παραγωγή του υπέρυθρου 3D αισθητήρα για τη λειτουργία του Face ID ήταν ο κύριος λόγος που το iPhone X κυκλοφόρησε σε περιορισμένες ποσότητες.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, η παραγωγή του iPhone X δεν είχε ξεκινήσει μέχρι τέλη Αυγούστου και έτσι δεν ήταν έτοιμο για μαζική κυκλοφορία στα μέσα του Σεπτέμβρη. Συνήθως η Apple ξεκινάει τη μαζική παραγωγή των iPhone τουλάχιστον ενάμιση μήνα πριν την επίσημη διάθεση της συσκευής στην αγορά σε τεράστιες ποσότητες για να καλύψει, όπως συνηθίζεται, τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει. Άρα είναι ευνόητο πως εαν η Apple ήθελε το iPhone X διαθέσιμο την ίδια ημέρα με τα υπόλοιπα, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Η αναφορά του DiGiTimes κάνει λόγω για την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών iPhone για το 2018 ενώ οι προμηθευτές για τα εξαρτήματα που απαιτούνται για το Face ID είναι έτοιμοι να προμηθεύσουν την Apple με τις ποσότητες που επιθυμεί και μένει να δούμε εαν φέτος θα τα καταφέρει και το τι παραπάνω έχουν να μας δώσουν τα νέα iPhone.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

120Hz ,βελτιωμένο iOS 12 όσον αφορά τη σταθερότητα και την ταχύτητα και το smoothness θα χτυπάει κορυφή ..

Σταύρος Χρι

Αυτή την στιγμή η apple βιάζετε να βγάλει τα νέα iPhone καθώς τα 8 και το Χ δεν πουλάνε σε σχέση με οτι εχει συνηθίσει η apple τόσα χρονια και ειναι λογικό. Οι τα 8 ειναι ξεπερασμενα και το Χ δεν ικανοποιεί το την πλειοψηφία του κοινό. Περιμένουμε να δουμε τι εχει να προσφέρει με τα καινούρια

Don Mitso Mou

Σωστά. Πάτωσαν. Q4-17 46m sales, Q1-18 77m. Que sera sera

Agnostos13

Λογικό…φέτος για να πάρεις X στην Ελλάδα περίμενες κοντά 3 μήνες…

giannis

Τα θέλει έτοιμα στην ώρα τους. Λογικό. Πέρσι η καθυστέρηση του Χ αν και δημιούργησε προσμονή στο κοινό, ώθησε πολλούς στο 8/8+.

John

Though the company doesn’t break unit out individual unit sales by model, Apple says it sold 77.3 million iPhones — a decrease from the 78.2 million iPhones it sold in the same period in 2017.
Οπότε έστω και οριακά οι πωλήσεις έπεσαν. Τα κέρδη όμως ανέβηκαν γιατί το iphone X είναι πιο ακριβό από τα υπόλοιπα μοντέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.