Samsung Galaxy S9: Πιο ανθεκτικό σε πτώσεις από το S8

Η Samsung έχει εφοδιάσει τα Galaxy S9 και S9+ με 20% πιο παχύ Gorilla Glass 5 και το πιο ανθεκτικό 7000 series αλουμίνιο σαν το “σασί” των συσκευών της έτσι ώστε να τα κάνει ακόμα πιο ανθεκτικά από τα περσινά της μοντέλα. Η εταιρεία SquareTrade, που προσφέρει ασφάλιση κατά ζημιών σε συσκευές και ηλεκτρονικά είδη, έκανε δοκιμαστικά αντοχής και κατέληξε σε σημαντικά συμπεράσματα.

Οι δοκιμές που έκανε η συγκεκριμένη εταιρεία έδειξε στον τομέα του πόσο εύκολα σπάει η συσκευή, πως το Galaxy S9 και S9+ να φτάνουν τους 71 και 76 πόντους αντίστοιχα, με το 100 να είναι η χειρότερη επίδοση. Συγκρίνοντάς τα με τα Galaxy S8 που συγκέντρωσε 76 πόντους και το S8+ των 77 πόντων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το Galaxy S9 είναι το πιο ανθεκτικό από τα συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ακόμα πιο ανθεκτικό και από το iPhone X.

Η SquareTrade διθέτει μηχανήματα τα οποία αφήνουν τις συσκευές να πέσουν από συγκεκριμένο ύψος με κάθε τους πιθανή πλευρά στο έδαφος και τα αποτελέσματα να είναι τα αναμενόμενα, παρά την υπόσχεση της Corning για τις συσκευές που διαθέτουν Gorilla Glass 5 ότι θα σωθούν στο 80% των πτώσεων. Για τους λόγους αυτούς, θα ήταν καλό να έχουμε μια θήκη και ένα προστατευτικό οθόνης στις συσκευές μας, για να αποφεύγουμε τέτοια συμβάντα.

samsung galaxy s9 s9plus ανθεκτικότερο από s8, Samsung Galaxy S9: Πιο ανθεκτικό σε πτώσεις από το S8

samsung galaxy s9 s9plus ανθεκτικότερο από s8, Samsung Galaxy S9: Πιο ανθεκτικό σε πτώσεις από το S8

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Τι γιαννης τι Γιαννάκης!!

John

Απο το iphone x ειναι καλυτερο παντως.

KostasB

Αχ αυτές οι γυάλινες πλάτες και τα 2,5D/3D glasses…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.