SAGEM my721X | Design κοφτερό σαν πάγος

, SAGEM my721X | Design κοφτερό σαν πάγοςΤο νέο Sagem my721X «So Ice» τηλέφωνο είναι η επιτομή της κομψότητας. Επιβλητική εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει στο πλήθος, αλλά και ultra-slim σε συσκευασία πούπουλο βάρους 90γρ. Με τεχνολογίες αιχμής, ο ατσάλινος σκελετός του υπογραμμίζει πως αυτό το στιβαρό, cool, τηλέφωνο παραμένει ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, με εντυπωσιακά προσεγμένο φινίρισμα.

Η Sagem Mobiles παρουσιάζει το νέο SAGEM my721X, το πλέον cool κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη 3.2Megapixel camera με ψηφιακό 6x zoom, που σας επιτρέπει να απαθανατίζετε τις πιο αγαπημένες σας στιγμές με απόδοση πέρα από κάθε προσδοκία. Η μεγέθους 2 ιντσών και 262,000 χρωμάτων TFT οθόνη προσφέρει κορυφαίας ποιότητας αναπαραγωγή εικόνων οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

, SAGEM my721X | Design κοφτερό σαν πάγοςΔιασκεδάστε όποτε και όσο έντονα θέλετε αφού το SAGEM my721X σας προσφέρεται με ενσωματωμένο RDS FM ράδιο και στερεοφωνικό hand free που υπόσχεται να σας απογειώσει στον κόσμο της μουσικής.

Επιπλέον, με την χωρητικότητας 512MB microSD card μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, video αλλά και ήχους. Ένα πραγματικά cool πακέτο που υπόσχεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία πριν από το καλοκαίρι.

Το SAGEM my721X διαθέτει και μία μεγάλης διαρκείας μπαταρία η οποία σας προσφέρει περισσότερες από 3 ώρες ομιλίας και 6 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, ενώ η διάρκεια αναμονής ξεπερνάει τις 200 ώρες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MARIOS

kalo alla ama xalasi pios to diorthonei?den einai ebrias katanaloseis opos nokia samsung kai sony ericcson.ara den exoyn spares exartimata sti ellada.ama xalasei tha perimeneis 1 mina.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sagem

Sagem Oxbow | Το απόλυτο sporty κινητό

Experts του surf και των θαλάσσιων sports ή απλά επίδοξοι καλοκαιρινοί αθλητές,… αυτό θα είναι το καλοκαίρι σας αφού τώρα η επικοινωνία σας γίνεται κάτι παραπάνω από θαλασσινή & sporty… με το νέο Oxbow από τη Sagem Mobiles το κινητό που φτιάχτηκε για να δαμάσει τα κύματα. Stylish & tanned, το Oxbow φιγουράρει φέτος στις […]

Smartphones Sagem

Sagem Lulu Castagnette | Κινητό με σήμα το αρκουδάκι!

Το Lulu Castagnette, το πιο trendy κινητό από την Sagem υπόσχεται να σαγηνεύσει τα πιο μοδάτα κορίτσια της πόλης! Με σήμα το αρκουδάκι του διάσημου γαλλικού brand γυναικείων αξεσουάρ Lulu Castagnette, το νέο τηλέφωνο της Sagem κυκλοφορεί στα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα της σαμπάνιας και του λευκού, και κάνει τη διαφορά, αφού εκτός από κινητό τηλέφωνο […]

Μικρά νέα Sagem

Η Sagem δυνατά και πάλι στην κινητή τηλεφωνία

Η κινητή τηλεφωνία αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές, ανανεώνοντας διαρκώς τις προσφερόμενες συσκευές και υπηρεσίες. Αποσκοπώντας στην κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του καταναλωτικού κοινού, νέες τεχνολογίες παρουσιάζονται στα προϊόντα της Sagem, οι οποίες θα ενσωματωθούν πλήρως έως το τέλος του 2006.