Όλα τα νέα κινητά της Samsung μέχρι το Δεκέμβριο

, Όλα τα νέα κινητά της Samsung μέχρι το ΔεκέμβριοΚάμερα 5 Μegapixels και οθόνη TFT 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για πρώτη φορά, smartphone κινητό HSDPA με Windows Mobile 6, αποκλειστικές συσκευές για το VODAFONE LIVE και άλλες για το i-mode της COSMOTE, εξελιγμένα «μουσικά» κινητά με multimedia εφαορμογές, αλλά και πολύ οικονομικά μοντέλα με δυνατότητες «ακριβών», είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η νέα προϊοντική σειρά της SAMSUNG.

Αναλυτικότερα, τα νέα μοντέλα που αναμένονται από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο είναι τα εξής ανά κατηγορία:

Μουσικά κινητά:

Samsung F200: Μετά την εξαιρετική επιτυχία του Χ830 που δημιούργησε μία νέα τάση στα κινητά τηλέφωνα, ένα πρωτοποριακό μουσικό κινητό με ΜP3 player προσιτό σε όλους, που υποστηρίζει το πρωτόκολλο A2DP (για σύνδεση στερεοφωνικών ακουστικών Bluetooth και αναπαραγωγή των αρχείων MP3 player) και διαθέτει στερεοφωνικό ραδιόφωνο, σε πρωτότυπο, νεανικό “swivel” design. Αναμένεται σε 2 εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο-κόκκινο και ροζ-λευκό, και θα δίνεται με δώρο κάρτα επέκτασης της μνήμης χωρητικότητας 512 ΜΒ.

Samsung F210: Μία ακόμα μουσική πρόταση, ιδιαίτερα «προικισμένη» καθώς έχει αυξημένη μνήμη 1 GB, που επεκτείνεται ακόμα περισσότερο με κάρτα Micro SD για μουσική απόλαυση σχεδόν… χωρίς όρια, στερεοφωνικό ραδιόφωνο με RDS και πολλά άλλα, σε σκούρο μπλε χρώμα. Και φυσικά, με το χαρακτηριστικό “navigation wheel” που τόσο πολύ ξεχώρισε στο Χ 830. Συνοδεύεται εκτός των άλλων και από ένα πρωτότυπο σετ “lanyard earphone” που κάνουν τη χρήση του αξέχαστη εμπειρία.

Samsung i450: Ενα Symbian μουσικό κινητό SAMSUNG από τη VODAFONE με επαναστατικό “dual slide” μηχανισμό: ανοίγοντας το κινητό από τη 1 πλευρά εμφανίζεται το πληκτρολόγιο και ανοίγοντάς το από την άλλη εμφανίζεται ένα “half touch wheel” που δίνει πρόσβαση στις πιο εξελιγμένες λειτουργίες. Διαθέτει εσωτερική μνήμη που επεκτείνεται μέχρι 4 GB, στερεοφωνικό ραδιόφωνο, και άλλα.

Smart phones

Samsung i620: Για πρώτη φορά slide smartphone κινητό με πλατφόρμα HSDPA 1.8 Mbps που υποστηρίζει Windows Mobile 6 από τη SAMSUNG. Οι δυνατότητές του απεριόριστες: πληκτρολόγιο QWERTY, push e-mail, web client, 2 κάμερες, και πολλά ακόμα. Και όλα αυτά, σε πολύ compact μέγεθος με slide up μηχανισμό και σε μοντέρνο λευκό χρώμα.

Samsung i640: Αποκλειστικά για το VODAFONE Live, ένα ακόμα στυλάτο business κινητό με πληκτρολόγιο QWERTY, navigation wheel εύκολο στη χρήση, σε compact slide up μηχανισμό.

Κινητά – κάμερα

Samsung G600: Μία από τις κορυφαίες προτάσεις της SAMSUNG για το επόμενο 3μηνο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πολυ-εργαλεία επικοινωνίας: Για πρώτη φορά, κινητό με κάμερα 5 megapixels και δυνατότητες που θα ζήλευαν πολλές φωτογραφικές μηχανές, όπως ισχυρό flash LED που επιτρέπει την απαθανάτιση αντικειμένων ακόμα και 2 μέτρα μακριά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κλπ. Επίσης, για πρώτη φορά οθόνη 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, που απεικονίζουν και την παραμικρή ακόμα λεπτομέρεια, καθώς ο ειδικός αισθητήρας ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά της ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου. Και όλα αυτά με πάχος μόλις 14.9 χιλιοστά, ένα από τα πιο λεπτά της κατηγορίας. Μεταλλικό φινίρισμα, απαλά πλήκτρα, MP3 player, slide up μηχανισμός, καθώς και το εξελιγμένο theme creator, η δυνατότητα δηλαδή πλήρους παραμετροποίησης των λειτουργιών (επιλογή γραμματοσειράς, φόντου, κλπ) ολοκληρώνουν το μοναδικό αυτό μοντέλο.

Samsung G800: Η ακόμα πιο εξελιγμένη μορφή του G600, ένα κινητό 3G HSDPA 3.6 Mbps. Και αυτό με κάμερα 5 Megapixels αλλά ακόμα πιο προηγμένη, με optical zoom (3x), με flash Xenon, με ειδικά πλήκτρα για το χειρισμό της κάμερας, καθώς και λειτουργίες όπως η δυνατότητα πανοραμικής λήψης και η δυνατότητα πολλαπλών λήψεων (multi shot), το μοντέλο αυτό είναι το απόλυτο «κινητό – κάμερα». Διαθέτει ακόμα MP3 player, στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM, πρωτόκολλο A2DP για σύνδεση στερεοφωνικών ακουστικών Bluetooth και στερεοφωνική αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Το μοντέρνο design, το πολύ μικρό πάχος των 16.8 χιλιοστών και το μεταλλικό φινίρισμα ολοκληρώνουν την επαναστατική αυτή πρόταση.

Samsung F700: Ενα πλήρες full touch slide up VODAFONE LIVE κινητό, όπου τα πλήκτρα «touch» ανταποκρίνονται με πρωτοφανή ταχύτητα στο πιο απαλό άγγιγμα. Είναι μία από τις πιο εξελιγμένες multimedia προτάσεις. Ανοίγοντάς το προς τα κάτω εμφανίζει ένα εργονομικό πληκτρολόγιο QWERTY για εύκολη σύνταξη μηνυμάτων, e-mails, κλπ. Η πλατφόρμα HSDPA, η κάμερα 3.2 megapixels και ο προηγμένος internet browser είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του.

Μοδάτα κινητά:

, Όλα τα νέα κινητά της Samsung μέχρι το ΔεκέμβριοSamsung Ε950: Η εξέλιξη του πολύ πετυχημένου και δημοφιλούς Ε900, τώρα με πλήκτρα αφής όχι μόνο στις βασικές λειτουργίες (function keys) αλλά και στο πλήκτρο πλοήγησης, που ανάλογα με τις επιλεγμένες συντομεύσεις (shortcuts), απεικονίζει και τα αντίστοιχα high tech εικονίδια, για να δίνει έτσι ο χρήστης το δικό του προσωπικό στίγμα στην πρόσοψη του κινητού του. Με επεκτάσιμη μνήμη 80 ΜΒ και κάμερα 3.2 megapixel.

, Όλα τα νέα κινητά της Samsung μέχρι το ΔεκέμβριοSamsung J600: Εργονομικά πλήκτρα αφής, slide up μηχανισμός, τηλεφωνικός κατάλογος 1000 θέσεων, MP3 player, ραδιόφωνο, κάμερα 1.3 megapixel είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου αυτού.

, Όλα τα νέα κινητά της Samsung μέχρι το ΔεκέμβριοSamsung L760: VODAFONE LIVE 3G συσκευή, σε μαύρο και σε μπλέ χρώμα και με slide-up μηχανισμό, με 1 κάμερα 2 megapixel για τη λήψη φωτογραφιών και videoclips και 1 VGA για videoκλήσεις. Εχει ακόμα μνήμη 45 ΜΒ που επεκτείνεται με κάρτα Micro SD, RSS reader, ραδιόφωνο με RDS, κλπ.

Προσιτά και πρωτοποριακά κινητά:

Samsung C520: Οικονομικό clam shell κινητό με μοντέρνο design που το κάνει να ξεχωρίζει, με ραδιόφωνο, κάμερα VGA, στο ιδιαίτερα πετυχημένο σκούρο μπλε χρώμα της σειράς ULTRA.

Samsung M110: Ενα κινητό αλλιώτικο από τα άλλα: Με περίβλημα από καουτσούκ σε πρωτότυπο χακί χρώμα, είναι κατάλληλο για σκληρή χρήση, καθώς αντέχει στα χτυπήματα, την υγρασία, τη σκόνη, ιδανικό για όλους όσοι εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες όπως εργοτάξια, εξωτερικό περιβάλλον, κλπ. Μία πρόταση που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, σε μία κατηγορία με ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση. Διαθέτει κάμερα VGA, φακό, ραδιόφωνο, κλπ.

, Όλα τα νέα κινητά της Samsung μέχρι το ΔεκέμβριοSamsugn Μ300: Το πιο οικονομικό VODAFONE LIVE κινητό της SAMSUNG, μία προσιτή πρόταση clamshell συσκευής, με 2 οθόνες, κάμερα VGA και στερεοφωνικό ραδιόφωνο σε μοντέρνα χρώματα μπλε και ροζ και σε πολύ μικρές διαστάσεις, με ύψος μόλις 80 χιλιοστά.

Samsung S710i: Η πιο προσιτή συσκευή i-mode από τη SAMSUNG με κάμερα VGA, πολύ ασυνήθιστο design, πλατφόρμα Java και μνήμη 5 ΜΒ.

15 νέα μοντέλα, 15 κορυφαίες προτάσεις από τη SAMSUNG, η κάθε μία με κάτι που την κάνει ξεχωριστή και μοναδική, αναμένονται με ενδιαφέρον στο 4ο 3μηνο του 2007.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Το I620 φένεται πολύ μοδάτη συσκευή και με αρκετά καλές δυνατότητες .
Αναλυτικότερα

Λειτουργικό Σύστημα: Windows Mobile 6.0
Διαστάσεις: 94.9 x 59.3 x 16.3 χιλ.
Βάρος: 126 γραμμάρια
Δίκτυα: Dual-Mode GSM/UMTS, Triple-Band EGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Κεραία: Εσωτερική
Εσωτερική μνήμη: 80MB
Υποδοχή Κάρτας Μνήμης: microSD
S.A.R.: 0,383 W/kg
Έγχρωμη οθόνη TFT
Ανάλυση: 320 x 240 pixels (QVGA)
Χρώματα: 65.536 (16-bit)
Διαγώνιος: 2,20 ίντσες
Ψηφιακή κάμερα 2 megapixel
Φακός CMOS σταθερής εστίασης
Μέγιστη ανάλυση φωτογραφιών: 1.600 x 1.200 pixels
Ψηφιακό zoom 2x
Διαδοχικές λήψεις και λήψεις μωσαϊκού
Μέγιστη ανάλυση βίντεο: 320 x 240 pixels
Βοηθητική κάμερα VGA για βίντεο-κλήσεις
Υποστήριξη υπηρεσιών HSDPA, WCDMA, EDGE, GPRS (Class 10)
Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 2.0 +EDR
Ενσύρματη σύνδεση με Η/Υ με καλώδιο συμβατό με το πρωτόκολλο USB 2.0

το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι η έλλειψη wi-fi .

TEODOROS

TO SAMSUNG D900i MOY TO DIELISE H SAMSUNG. STHN ODOS STOYRNARH STHN ATHENA. TO ESTEILA GIA SERVISE KAI DEN KANAN TIPOTA. ISA ISA POY MOY TO XALASAN.

manteio

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ i mode HSDPA?

ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ

Γεια απο πανεμορφο ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.