Samsung, Αναμένεται νέο ρεκόρ από το τέταρτο τρίμηνο του 2012

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση των κερδών του 2012 να είναι προγραμματισμένη για της 25 Ιανουαρίου, όμως η Samsung φαίνεται να προβαίνει σε μία σημαντική γνωστοποίηση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους σημειώθηκαν κέρδη ύψους 6.3 δις., αύξηση 89% σε σχέση με το 2011, με το τελικό νούμερο-ρεκόρ να αναμένεται γύρω στα 40 δις.

Η εν λόγω μεγάλη επιτυχία έρχεται κυρίως από τη γκάμα των τηλεφώνων που προσφέρει η Samsung, όπως αναφέρει το Reuters, καθώς μπορεί οι πωλήσεις του Galaxy S III να σημείωσαν ύφεση 3 εκ. στο τέταρτο τρίμηνο, όμως οι πωλήσεις του Galaxy Note II στην προαναφερθείσα περίοδο ανέρχονται στα 8 εκ. τεμάχια, με τον συνολικό αριθμό smartphones που πουλήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2012 να αναμένονται γύρο στα 63 εκ. τεμάχια. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας σε λίγες μέρες.

, Samsung, Αναμένεται νέο ρεκόρ από το τέταρτο τρίμηνο του 2012

Πηγή

Κώστας Λεοντιάδης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Kαι τα S4 και NOTE 3 να βγούν αυτό και το S3 θα πουλάνε σαν τρελα για καιρό.
Απλά κινητάρα.

gregorykotsias

εχω να πω οτι ειμαι χρηστης κινητου samsung και συγκικριμενα του samsung galaxy nexus (google).το κινητο μου με εχει ενθουσιασει παρα πολυ γιαττι τα χει ολα σε προσιτη τιμη!!ολα ενωω οθονη super amoled,nfc και τα λοιπα.Και κατι τελευταιο οτι η samsung εχει πολυ καλο εξουσουδιοτημενο service.

Manuelo

Παμε ρε Samsung γερα!! Οτι παρηγειλλα το Ativ s και περιμενω!!!!

Κώστας

Μια χαρά. Πήρα το note 2 σε αυτό το χρώμα με την φωτογραφία 530 e και απλά σπέρνει. Δεν είναι τυχαίες οι πωλήσεις που κάνει. Μόνο στη Νότια Κορέα διάβαζα πως έχει πουλήσει ένα μύριο. Κρέπα μόνο δε σου κάνει το κινητό. Aν το note 3 δεν έχει 6.1 ίντσες όπως λένε οι φήμες και έρθει και αυτό με 5.5 θα το τσιμπήσω σίγουρα του χρόνου

DJTaurus

γύρο στα 40δις….. κετσαπ-μουστάρδα? 😛

MANIACSPARTAN

ΧΘΕΣ 11/01/13 ΕΚΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ. ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ . ΝΟΤΕ 2 RULES !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.