Samsung: Πατέντα για smartphone με επεκτάσιμη οθόνη

Samsung πατέντα επεκτάσιμη οθόνη, Samsung: Πατέντα για smartphone με επεκτάσιμη οθόνη

Αίτηση κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας για ένα smartphone με επεκτάσιμη οθόνη υπέβαλλε η Samsung. Βάσει του σχεδίου, η οθόνη του εν λόγω smartphone που οραματίζεται η Samsung θα αποτελείται από τρία μέρη.

Τα δύο πλαϊνά θα διπλώνουν και θα μπαίνουν συρταρωτά κάτω από το κεντρικό. Όταν τα δύο αυτά μέρη είναι κλειστά, το smartphone θα μοιάζει όπως ένα συνηθισμένο smartphone, αλλά ανά πάσα στιγμή ο χρήστης θα μπορεί να τραβήξει έξω και τα άλλα δύο μέρη. Τα μέρη της οθόνης θα είναι ελαφρά ελαστικά.

Φαίνεται πάντως ότι μια τέτοια οθόνη, παρόλο που θα είναι χρήσιμη, θα είναι πιο περίπλοκη στην επισκευή της αν ένα από τα τμήματα χαλάσει. Επίσης, θα πρέπει να είναι αρκετά λεπτά τα τμήματα, ώστε να μην προσθέτουν πολύ στο συνολικό πάχος του smartphone, αλλά κάτι θα έχει κατά νου η Samsung. Ίσως μελετά μια πιο κόμπακτ συσκευή, η οποία θα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να μεγαλώνει η οθόνη όταν χρειάζεται.

Η αίτηση υποβλήθηκε στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2017. Απομένει να δούμε αν εγκριθεί, τι έχει σκεφτεί η Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Καλό φαίνεται αλλά στην πράξη θα κριθεί. Πάντως αναδιπλούμενο όπως και να γίνει κάτω από 1,2 πάχος δύσκολα. Όχι ότι είναι κακό, αλλά συνηθίσαμε με τις “φλούδες” και θα μας κακοφανεί στην αρχή.

bezilys

Πατέντα από κει…… Πατέντα από εδώ….. Πράξεις δεν βλέπω όμως να γίνονται πατάντες μπορώ να φτιάξω και εγώ! 😁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.