Το Galaxy S8 ανέβασε την μέση τιμή πώλησης της Samsung στα 235 δολάρια

s8 rise samsung asp price, Το Galaxy S8 ανέβασε την μέση τιμή πώλησης της Samsung στα 235 δολάρια

Το Samsung Galaxy S8 με την Infinity Display, που καλύπτει το μπροστινό μέρος του κινητού από άκρη σε άκρη, αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία, κάνοντας μάλιστα 15% καλύτερες πωλήσεις από τον προκάτοχο, Galaxy S7.

Αυτό φυσικά επηρεάζει τα οικονομικά αποτελέσματα και τα κέρδη της εταιρείας. Σύμφωνα με την Strategy Analytics, η μέση τιμή πώλησης της Samsung (average selling price – ASP), για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου, ήταν η μεγαλύτερη για τα τελευταία τρία χρόνια. Ανέβηκε στα 235 δολάρια και οι αναλυτές θεωρούν πως αυτό οφείλεται στα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+.

Την περασμένη χρονιά, το ASP ήταν στα 232 δολάρια, όμως έπεσε στα 227 δολάρια στο δεύτερο μισό του 2016, λόγω της ατυχίας του Samsung Galaxy Note 7. Ωστόσο, το ιστορικό υψηλό σημειώθηκε το 2013 με 289 δολάρια, και τότε είχαμε τα Samsung Galaxy S4/ Galaxy Note 3.

Μέσα στο 2017, η Samsung εκτιμάται ότι πούλησε 93 εκατ. κινητά για το τρίμηνο που έληξε τον Ιούνιο, τα 19.2 εκατ. ήταν Galaxy S8 ή S8+. Τα οικονομικά μοντέλα τα πήγαν επίσης πολύ καλά, επιτρέποντας στη Samsung να πάρει το 21% της αγοράς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.