Samsung Bada OS, 350.000 downloads από Έλληνες χρήστες

Το ότι η διάθεση των εφαρμογών επί πληρωμή για το Samsung Bada OS ξεκίνησαν και στην Ελλάδα, δεν περιμένατε να το μάθετε από το σημερινό δελτίο τύπου της Samsung Electronics Hellas. Το δελτίο αναφέρει ότι η διάθεση των paid εφαρμογών ξεκίνησε αρχές Μαϊου, όμως από τα τέλη Απριλίου έχει συμβεί αυτό και το γνωρίζετε όσοι είστε κάτοχοι Bada smartphones αλλά και τακτικοί επισκέπτες του Techblog.

, Samsung Bada OS, 350.000 downloads από Έλληνες χρήστες

Αυτό που κρατάω από το σημερινό “αργοπορημένο” δελτίο τύπου της Samsung Electronics Hellas είναι κάποια νούμερα για το Samsung Apps store και τις εφαρμογές του λειτoυργικού συστήματος Samsung Bada OS:
– Έναρξη στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2010
– Σήμερα διαθέτει περισσότερες από 5.500 εφαρμογές
– Έχει ξεπεράσει τα 350.000 downloads

Στη χώρα μας τα smartphones που κυκλοφορούν/ έχουν κυκλοφορήσει με το λειτουργικό σύστημα Bada OS είναι τα Samsung Wave, Samsung Wave II και Samsung Wave 723.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ομολογώ πως το νούμερο είναι εντυπωσιακό! Δεν περίμενα να έχει το Bada τόσο κοινό στην Ελλάδα.

Marios Basileiou

Να σας πω την αληθεια ουτε εγω το περιμενα!!!
Και ειναι το μονο λειτουργικο που δεν ασχολοθηκα ουτε επαιξα μαζι του ακομη……

kokour1986

Εγώ προσωπικά εχω το S8500 Wave και το μόνο που με χαλάει είναι οτι επειδή είναι VODAFONE BRANDED δέν μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε BADA 1.2 και σχεδόν όλες οι νέες εφαρμογές δουλεύουν μονο στην 1.2.Κατά τ’άλλα το τηλέφωνο με τον 1Ghz΄ανταποκρίνεται πολύ καλά!!!Οι λόγοι που δέν το έχω αποχωριστεί ακόμα είναι για την απίστευτη κάμερα 5MP 720p video,το wifi hot spot που προσωπικά το χρησιμοποιώ παρα πολύ για να μπαίνω απο το Netbook ,το DLNA που streamάρω πολυμέσα στο PS3 η αντίστροφα απο το PC μου στο τηλέφωνο, το απίστευτο led flash, η χωρίς πολλα λόγια Super Duper Amoled οθόνη με το μοναδικά βαθύ μαύρο της και πάρα πολές ευκολίες που έχει ενσωματώσει η Samsung στο τηλέφωνο.Π.χ αφήνεις κάτω το τηλ. κατα την διάρκεια της κλήσης και μπαίνει σε ανοιχτή ακρόαση η το γυρνάς ανάποδα την ωρα που σε καλούν για να το βάλεις σε σιωπηλή λειτουργία και πολλά τέτοια ωραία…!!!
Τι σκ@τ@ θέλουν η Vodafone και η Cosmote και παρεμβαίνουν στον ωκεανό της Samsung???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave S8500, Αναβάθμιση σε Bada OS 2.0

Μόλις τώρα φίλος του Techblog άφησε σχόλιο ότι αναβάθμισε το Samsung Wave S8500 στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Bada OS 2.0. Το Wave S8500 ήταν το πρώτο κινητό που κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα Bada OS της Samsung (Bada σημαίνει Ωκεανός στα κορεάτικα) και βασίζεται στο Linux.

Smartphones Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave Y, Με Bada 2.0 σε χρώμα wine red

Σε ηλεκτρονικό κατάστημα της Ουκρανίας και με 165 δολάρια Αμερικής (125 ευρώ) έκανε την εμφάνισή του το Samsung Wave Y με το λειτουργικό σύστημα Bada 2.0 και σε χρώμα βαθύ κόκκινο wine red. Το Wave Y έρχεται με οθόνη 3.2 ίντσες LCD ανάλυσης 480×320 pixels και επεξεργαστή 832MHz. Διαθέτει κάμερα 2 Megapixel, ραδιόφωνο FM και […]

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung, Θα αναβαθμίσει όλα(;) τα μοντέλα Wave στην έκδοση Bada 2.0

Χαράς ευαγγέλια για του κατόχους Samsung Bada κινητών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Twitter αναμένεται να αναβαθμιστούν όλα(;) τα τρέχοντα μοντέλα Bada στην πιο πρόσφατη έκδοση Bada 2.0 αυτή που γνωρίσαμε μέσα από το μοντέλο Wave 3. Η Samsung μας “προσγειώνει” λέγοντας ότι τα χαρακτηριστικά του update θα διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο αναλλόγως […]

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave 3 Bada, Φωτογραφίες hands-on

Το smartphone Samsung Wave 3 με το λειτουργικό σύστημα Bada 2.0 χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα κατασευής και την απίθανη οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED. Τρέχει με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και συντηρείται από μπαταρία 1500 mAh. Είχαμε την ευκαιρία να το δουλέψουμε για λίγο. Δείτε τις φωτογραφίες.