Note 2, Galaxy SΙΙΙ/ SΙΙΙ mini, Galaxy S4 Active και Zoom θα πάρουν Android 4.4 KitKat

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Phandroid, μια σειρά από σχετικά πρόσφατα μοντέλα Samsung smartphones ετοιμάζονται να αναβαθμιστούμ σε Android 4.4 KitKat μέσα στου επόμενους μήνες. Η Κορεάτικη εταιρία φαίνεται να έχει αποφασίσει να επεκτείνει την “σοκολατένια” έκδοση του λογισμικού σε μία γκάμα συσκευών όπως το Galaxy Note 2, την πρώην ναυαρχίδα Galaxy S III καθώς και τον μικρό “αδερφό” του, το S III Mini.

Η λίστα όμως δεν σταματάει εδώ, με το Galaxy S4 και S4 Active Zoom να βρίσκονται καθ ‘οδόν για την αναβάθμιση, μαζί με τα Mega Galaxy,Galaxy Tab 7.0 και Galaxy Tab 8.0 tablet.

Συγκεκριμένα:

  • Samsung Galaxy Note 2 (SGH-i317)
  • Samsung Galaxy S3 (SGH-i747)
  • Samsung Galaxy Tab 3 7.0 (SM-t217a)
  • Samsung Galaxy S4 (SGH-i337)
  • Samsung Galaxy S4 Active (SGH-i537)
  • Samsung Galaxy Mega (SGH-i527)
  • Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-c105a)
  • Samsung Galaxy Note 3 (SM-N900a)
  • Samsung Galaxy Note 8.0 (SGH-i467)
  • Samsung Galaxy S3 Mini (SM-g730a)
  • Όσον αφορά το περιεχόμενο των αναβαθμίσεων και τα χαρακτηριστικά που θα δωθούν σε κάθε συσκευή, παραμένει ακόμα μυστήριο. Μπορεί η Samsung να έκανε αρκετές αλλαγές με το TouchWiz του Android 4.3 Jelly Bean, αλλά οι αρχικές πληροφορίες για την αναβάθμιση των ναυαρχίδων Galaxy S4/Note 3 δεν υποδεικνύουν σημαντικές αλλαγές όπως θα περίμενε κανείς.

    Από την άλλη πλευρά, οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των ιδιόκτητων εφαρμογών της Samsung που συνοδεύουν τις συσκευές της, όπως το Life Times, S Voice, WatchON, S Health κ.α. , πιθανολογείται ότι θα γίνουν διαθέσιμες σε μεταγενέστερο update.

    Τι μας επιφυλάσσει άραγε η Samsung για το μέλλον, και πόσο μπορεί ο ανταγωνισμός να συμβάλλει σε αυτό;

    , Note 2, Galaxy SΙΙΙ/ SΙΙΙ mini, Galaxy S4 Active και Zoom θα πάρουν Android 4.4 KitKat

    Πηγή

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    28 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    forneverarrow

    Μου κάνει εντύπωση πως απουσιάζει από τη λίστα το S4 mini, που είναι πιο πρόσφατο από το S4, και πιο ισχυρό από τα S3 και S3 mini… Εκτός αν είναι τυπογραφική η παράληψη.

    Κωνσταντίνος

    Απαράδεκτη η Samsung… Τόσο καιρό περιμένουμε να γίνει κάποια αναβάθμιση, θα παρει το S3 mini, αλλα για το S4 mini ούτε λόγος.. Έλεος πια. Μέχρι και το Xperia T της Sony (που είναι και σχεδόν 2 χρονών τηλέφωνο θα πάρει 4.3), ενω εμείς έχουμε κολλήσει με την 4.2.2 .

    sakisq_87

    Για το Note 10.1 2014 edition ξερουμε τιποτα;

    sotos

    Τι σημαίνει δηλαδή •Samsung Galaxy S3 (SGH-i747) ??
    Το i9300 Δεν θα πάρεΐ αναβάθμιση??

    machine

    Τιιιιιιιι αμα δεν θα παρει αναβαθμιση το s4 μινι με πια λογικη θα κανουνε αναβαθμιση για το s3 και s3 mini.θελω να δω τι δικαιολογια παλι θα βρει samsung για το s4 mini θα γελαω.

    machineman

    Τιιιιιιιι δεν θα παρει αναβαθμιση το s4 μινι με πια λογικη θα κανουνε αναβαθμιση για το s3 και s3 mini.θελω να δω τι δικαιολογια παλι θα βρει samsung για το s4 mini θα γελαω.

    machineman

    S4 mini δεν πειναει για σοκολατα?

    Charis

    Δηλαδή είναι σίγουρο οτι θα πάρουν??

    Τόλης

    Καλά,εδώ εγώ με note 2 (γερμανικό της T-mobile) και έχω ακόμα την 4.1.2 για να περιμένω την 4.3(και αν την δώσει η T-mobile νομίζω πρέπει..) για 4.4 ουυυυυυυυυυυυυυυ θα φάμε πολλά καρβέλια….

    natalitsa

    Το δικό μου galaxy s4 απο T-mobile Γερμανίας πηρε την 4.3 προχθές. Το πληκτρολόγιο άλλαξε λίγο.

    Τόλης

    natalitsa εσυ με το s4 είσαι τυχερή,ελπίζω να ερθει και για note 2 ,άλλα αν την πήρες εσυ προχθες θα την πάρω εγώ….ποιος ξέρει ποτε εγώ…μάκαρι τι να πω αλλά δεν είμαι και ΠΟΛΥ αισιόδοξος….μακαρι/!!!

    MANOS

    Το S4 mini είναι αυτονόητο ότι θα την πάρει, χαλαρώστε λίγο παιδιά, στο S4 με την Leaked 4.4.2 έχω δει τεραστια διαφορα σε μπαταρία και απόκριση πάντως…

    o.k.man

    παιδιά, όσοι είναι βλάχοι και πάρουν την 4.4 έκδοση του android θα κοιτάζουν κάτω στο έδαφος! Αφού θα ακούνε kitkat = κοίτ(α), κάτ(ω) !!!

    jonjon

    Παιδιά το δικό μου το note2 έχει την 4.3 Ένα μήνα τώρα.

    George

    Βρε παιδιά, χαλαρωστε που το s4 mini ξαφνικά το βγαλατε καλύτερο από το s3!!
    Από που προκύπτει αυτό???!!
    Το δικό μου s3 έχει ήδη μανισια 4.3

    Theo

    Καλά θα μας τρελάνει η samsung ; Θα αναβαθμιστούν τα tab κι με το note 10.1 2014 τι θα γίνει ; Υποτίθεται είναι η ναυαρχίδα της στα τάμπλετ. Δεν κοστίζει και λίγο, αντιθέτως είναι πανάκριβο !!

    machineman

    +q k man xaxaxaxaxaxa κοιτα κατω.καλο ειναι το S3 και σαφως πιο ανωτερο απ το s4 mini σε θεματα εικονας αλλα το μινι εχει καλητερο επεξεργαστη και ραμ απ το s3 εκει το χανει.

    stavros drakoulis

    τo samsung galaxy s4 mini θα αναβαθμιστεί σίγουρα σε android 4.4 kit kat, δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι απλά μια παράληψη της λίστας!

    Άλκης

    παιδιά μάλλον ελλιπείς Ειναι η λίστα τι βρίσκω απαράδεκτο να μην πάρουν το s4 mini και το ace 3

    bobo1704

    Εντάξει δε νομίζω το S4 Mini να μείνει “στην απ’έξω…”

    forneverarrow

    Σε ισχύ το S4 mini είναι πολύ πάνω από το S3 (και απο το 2gb ram, στον επεξεργαστή). Τρέξτε κανένα antutu και θα δείτε. Άσε που και σε απόκριση το S3 είναι αργό σε σχέση με το S4 mini και είναι λογικό γιατί έχουν πάνω από ενα χρόνο διαφορά.

    Όσο για τα updates, εμένα το S4 πριν λίγες μέρες πήρε 4.3 και πάλι με τα χίλια ζόρια (kies) και δεν είδα καμιά διαφορά. Το θέμα είναι ότι τα τρεναρουν τα updates για να βγουν νέα μοντέλα και μετά να πουν ότι δεν εχει πια νόημα να υποστηρίζουν τα παλιά. Τώρα θα τους μάθουμε? Το S3 mini ακόμα ουτε 4.2 δεν έχει, σιγά να μην πάρει 4.4.

    Cj Georgio

    Galaxy s4 πήρε 4.3 εδώ και 2 μήνες στην Γερμανία με Ο2. Μακάρι να βελτιωθεί το Svoice παιδιά και να γίνει πιο έξυπνο. είχα ένα iPhone 5 στα χέρια μου και επεζα με το siri. Είναι πολύ βολικό και σε καταλαβαίνει.
    Σε αυτόν τον τομέα είναι πίσω το S voice.

    AK78

    Το θέμα είναι οτι Note 2 (γερμανικό της T-Mobile) είναι με 4.1.2…..Ούτε καν με 4.2.2….τι να πώ να είναι τόσο για τα μπάζα η T-Mobile;;;;Κρίμαααααααααα

    Akis

    Γεια σας
    Και το δικό μου s3 (I9300))έχει την 4.3 μαμά.Τωρα ποτέ θα φάμε σοκολάτα,θα δείξει!!

    Mk

    Γενικα σε ευρωπη εχει βγει η αναβαθμιση για το galaxy s3?
    θα ηθελα μια απαντηση

    Mk

    προσθετω κατι: αναβαθμιση android 4.3

    Mk

    προσθέτω κάτι: αναβάθμιση σε android 4.3.

    machineman

    Και πανω που ειχα παραπονο για αναβαθμιση σημερα μου ηρθε μια ενημερωση για βελτιστοποιηση στο smartphone μου.s4 mini check guys

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Gear Exynos Galaxy Samsung

    Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

    Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

    Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

    Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

    Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

    Smartphones Apple featured iPhone

    iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

    Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

    Smartphones Samsung Samsung Galaxy

    Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

    Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.