Ο CEO της Samsung έκανε αναφορά στο αναδιπλούμενο Galaxy X [MWC 2018]

CEO Samsung έκανε αναφορά αναδιπλούμενο Galaxy X, Ο CEO της Samsung έκανε αναφορά στο αναδιπλούμενο Galaxy X [MWC 2018]

Εκτός από την ανακοίνωση των Galaxy S9 και S9+, η Samsung επιφύλασσε την γνωστοποίηση μερικών πληροφοριών για ένα ακόμα πολυαναμενόμενο κινητό. Ο λόγος για το φημολογούμενο και αναδιπλούμενο Galaxy X.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, όταν η προγραμματισμένη παρουσίαση των δυο S9 μοντέλων έληξε, ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας DJ Koh αναφέρθηκε στο… θρυλικό Galaxy X (η όπως αλλιώς θα ονομάζεται όταν κυκλοφορήσει), λέγοντας πως θέλει να είναι μια πρόταση που οι καταναλωτές θα λάβουν στα σοβαρά. Επίσης, φαίνεται πως η συσκευή θα διπλώνει προς τα μέσα και όχι προς τα έξω, προστατεύοντας έτσι το panel της οθόνης. Δυστυχώς δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες για την περίοδο επισημοποίησης του, η οποία υποτίθεται πως είναι τα τέλη της παρούσας και οι αρχές της επόμενης χρονιάς.

Για άλλη μια φορά, αυτά τα λίγα σχόλια από τον Koh (ο ίδιος είχε αναφερθεί στο Galaxy X και κατά την διάρκεια της CES) φανερώνουν πως η Samsung εργάζεται σοβαρά πάνω στο αναδιπλούμενο μοντέλο. Είμαστε σίγουροι πως όταν εκείνο κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο κοινό, θα αποτελέσει μια επαναστατική και καινοτόμα πρόταση που όλοι θα πάρουν στα σοβαρά. Βέβαια, το κατά ποσό η συσκευή θα είναι προσιτή στον κόσμο θα εξαρτηθεί και από την κοστολόγηση της. Προς το παρόν, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμα, μέχρι το Galaxy X να αποκαλυφθεί επίσημα. Υπομονή λοιπόν…!

CEO Samsung έκανε αναφορά αναδιπλούμενο Galaxy X, Ο CEO της Samsung έκανε αναφορά στο αναδιπλούμενο Galaxy X [MWC 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mourgos1234

Θα ειναι δηλαδη σαν flip phone χωρις μεντεσε…

felipos

Οποιος το κυκλοφορησει πρωτος απλα θα κερδισει την αγορα. Ηδη lg και sammy δειχνουν οτι κατι φτιαχνουν. Μακαρι να μη τους καπελωσει κανενας κινεζος απο το πουθενα

Μανώλης

βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το πιο μακρουλό κινητό του κόσμου πάντως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.