Samsung: Νέες διαφημίσεις κατά της Apple…

Με την έκθεση της Βαρκελώνης (WMC 2014) να απέχει μόνο λίγες μέρες από την έναρξη της, η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία να χτυπήσει τον κατασκευαστή που απουσιάζει από αυτήν, δηλαδή την Apple. Οι Κορεάτες δημοσίευσαν δύο διαφημιστικά βίντεο για την προώθηση των προϊόντων τους, συγκρίνοντας τα με τα αντίστοιχα Apple.

Η πρώτη διαφήμιση συγκρίνει την μεγάλη οθόνη του Galaxy Note 3 με αυτήν του iPhone 5S ,ενώ η δεύτερη θέτει το νέο Galaxy Tab Pro ενάντια στο iPad δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ικανότητες multitasking που παρέχει.

Απολαύστε τα!
, Samsung: Νέες διαφημίσεις κατά της Apple…

https://www.youtube.com/watch?v=sCnB5azFmTs

https://www.youtube.com/watch?v=fThtsb-Yj0w

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

59 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
σπυρος

Πόσο χαζό μπορεί να είναι αυτό… συγκρίνει το note iii με το Iphone… ότι να ναί…1,7 ίντσες διαφορά!

Λευτέρης

Κλάψτε!

tech21man

Ναι και αρκετα φτηνοτερο το samsung επισης (και πλαστικο για οποιον το υπολογιζει κοκ).

Παντως ενα trollακι το χρειαζεται η apple.

geobir

Εδώ νομίζω ξεκάθαρα λέει η sammy,ότι με τα ίδια λεφτά(μπορεί και λιγότερα) μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο(εσωτερικά) και μεγαλύτερο(κατά τη δική τους άποψη πάντα το καλύτερο γενικά).Νομίζω και χωρίς να δει κανείς τη διαφήμιση μπορεί να το καταλάβει.Κουβέντα να γίνεται…

Titribit

Με πορδες δεν βαφονται αυγα να τους πει καποιος….

Μιχάλης

Ότι να ναι Samsung…Διαφημίσεις για ηλίθιους.

VasiliSII

Συμφωνώ με Μιχάλης μιας και αυτή η διαφήμιση απευθύνεται σε μη χρήστες Samsung…

Nikolakis

καλα ειναι και της Sammy,,,,, πολυ καλα…

αλλα την ποιοτητα της Apple,,,,,??? που πιανεις στα χερια σου το Ipad , iphone και ειδικα τελευταια που ειδα προσεκτικα απο κοντα το Mac Air , το οποιο μονο η κατασκευη του ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,,,,,,,,,SE KANEI na ta παρεις για διακοσμητικα και μονο,,,, ειναι αριστουργηματα…
αν κανεις πιασει στα χερια του το Mac air παιδια και προσεξει την κατασκευη…………..τελος!!
πως γλιτωσα τη λιποθυμια,,,,μονο ο θεος ξερει…

Nikolakis

ειδικα αυτο το ψευτο -δερμα απο πισω που εχει κολλησει τωρα,,,,
ειναι….ΑΠΑΙΣΙΟ……ΑΙΣΧΟΣ…..!!!!!!!!!!!!

λες και ψωνιζεις απο τον κινεζο με το καλαθακι…..
νοοτροπια μιλαμε..

JohnWave

Όσο αφορά το πρώτο spot, είμαι εναντίον και των δύο μεγεθών οπότε δεν μπορεί να με πείσει. Η απάντηση στο μικρό μέγεθος της οθόνης του iphone όπου πράγματι δεν μπορώ να απολαύσω εικόνα δεν είναι για μένα το άλλο άκρο, η πολύ μεγάλη οθόνη του Νote 3 που δεν μπορώ να τη χειριστώ εύκολα.

Μιλώ σε πρώτο ενικό γιατί κάποιος κάτοχος iphone μπορεί να πει ότι μια χαρά απολαμβάνει εικόνα στις 4 ίντσες ενώ από την άλλη κάποιος κάτοχος Note 3 μπορεί να πει ότι το χειρίζεται άνετα με το ένα χέρι ή ότι δεν τον πειράζει να χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια. Δεν μπορώ να τους πω κάτι από τη στιγμή που αυτοί βολεύονται με τις οθόνες τους.

Αν έπρεπε αναγκαστικά να διαλέξω ένα από τα δύο θα διάλεγα πάντως το Note 3 γιατί προτιμώ τη μεγάλη οθόνη έναντι της άνεσης χειρισμού με το ένα χέρι. Η ιδανική λύση ωστόσο για μένα βρίσκεται στα κινητά με οθόνες από 4.7 έως 5 ίντσες καθώς και σαφώς μεγαλύτερη οθόνη απολαμβάνω σε σχέση με τις 4άρες και το χέρι μου τις χειρίζεται άνετα.

giannogeorge

Οι παλιές διαφημίσεις της Samsung vs Apple ήταν τουλάχιστον αστείες. Αυτές εδώ απλώς κακόγουστες.

Darth

Έλεος αυτές η δύο εταιρείες

Panagiotis GP

Δεν ειμσι κολλημένος σε καμία εταιρεία -λειτουργικό.
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ιστορία για να είμαι ειλικρινής, ασε που έχω την εντύπωση πως μόνο καλό κάνει στην Apple παρά κακό. Τι ίδιο ισχύει και για τη Nokia που κατά καιρούς κάνει κάτι τέτοια.
Άποψή μου: διαφήμισε όσο πιο καλά μπορείς το προϊόν σου και τις δυνατότητές του και άσε τους άλλους. Αυτός που θέλει να πάρει Iphone βλέποντας την διαφήμηση και μια… “ξένη” εταιρεία να ασχολείται μαζί του, μάλλον τον ενθαρρύνει να πάει να το πάρει.

X

Galaxy Tab Pro ενάντια στο iPad

Επιτέλους βρέθηκε το Ipad Killer (loooooooool)

ΥΓ, Το Iphone Killer πότε είπαμε ότι βγαίνει ;;;

Άντε βρε γατάκια….

Μιχάλης

Ενώ @VasiliSII οι χρήστες Samsung διακρίνονται για την ευφυϊα τους προφανώς….

obi

Τί λογική είναι αυτή ‘με τα ίδια λεφτά’ ;
Άλλη φορητότητα έχει το note και άλλη το iPhone.
Ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει.

Διότι με τη λογική αυτή,
τότε με τα ίδια λεφτά δεν παίρνεις ούτε note ούτε iPhone,
παίρνεις ένα windows λάπτοπ με οθόνη αφής και sim υποδοχή
το λες λαπτοποτηλέφωνο και είσαι πιο άρχοντας από όλους!

bgfd5

Εχει λογικη, γιατι επι καιρο η apple ελεγε για ιδανικα μεγεθη αντιχοιρες κτλ.

Τελικα το μονο χρωμα που μετραει ειναι το πρασινο, ειναι λεφτο το ζητημα για αυτους.

Αντε τωρα σε διαγωνιους που τοσο καιρο αφηνε στους “ανταγωνιστες” και με πλαστικα καπακια. Ε εκει, προφανως αλλος κανει κουμαντο και δεν εχει ονομα φρουτου.

naikala

Το iPad air δεν συγκρίνεται με το tab pro
Το ένα είναι Apple το άλλο είναι Samsung
Για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει η κόντρα αυτή

machineman

οτι και να πω ειναι λιγο!

Darth

@X iphone killer δεν υπάρχει………. υπάρχουν Killers και το έχουν σκοτώσει εδώ και καιρό (και όσο αστειο και αν ακούγεται δεν είναι samsung)

τώρα το ipad είναι άλλη ιστορία

πάντως και η δυο εταιρείες αυτές είναι συχαμενες οσο δεν πάει

Theodore

Απο πιτα που δεν τρως,τι σε νοιαζει κι αν καει;(Λαικη παροιμια).
Και βεβαια,οποιος επιασε στα χερια του το “δερμα” του Νοte 3,θα το σκεφτεται πολλες μερες μετά.
Απολαυση,τοσο μεγαλη μαλιστα,ωστε υπαρχουν πολλοι,που δεν βαζουν θηκη,για να μη χασουν την απιθανη αισθηση να αγγιζεις την επιφανεια αυτη.
Τωρα για την οθονη,τι να πεις;Απλως,πονος για τους κατοχους iPhone,που χρειαζονται μεγεθυντικο φακο,για να διαβασουν τι γραφει.

Johnny

Η Samsung έχει ξεφτιλιστεί μπροστά στα μάτια μου.Προσπαθεί να γίνει καλύτερη με το να κάνει τις άλλες εταιρίες (κυρίως την Apple) να μοιάζουν χειρότερες.Μόνο και μόνο απ’ αυτές τις διαφημίσεις φαίνεται το πόσο φοβάται την Apple

Δημήτρης

Κακόγουστα σποτάκια,άθλιες συγκρίσεις αναμεσα σε δυο αθλια προϊόντα για τα λεφτά τους.οι μηλοσυσκευες φοβερές κατασκευές που τα πληρώνεις για να τους κανεις απλα μπανιστήρι και η λειτουργικότητα τους έχει κολλήσει στο 2009 και τα galaxy(s,note,tab) πλέον είναι το απολυτο τίποτα έτσι όπως έχει ανέβει ο ανταγωνισμος στις android συσκευές.Μονο το note 3 διατηρεί μια ά αξιοπρέπεια σα συσκευή λόγο λειτουργιών και απο εκεί και πέρα το χάος + το ότι αγοράζεις πανάκριβες συσκευές με ποιότητα κατασκευής χειρότερη και απο Nokia dumphone του 25ευρου.Αυτη η ιστορία πλέον έχει καταντήσει σα να μαλώνουν δυο τυφλοί για το ποιος βλέπει καλύτερα.

obi

Η λογική του τί παίρνεις με τα ίδια λεφτά είναι μονόπλευρη. Το βασικό είναι αυτό που κάθε φορά παίρνει κανείς, να καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες. (Ειδικότερσ για το μέγεθος της οθόνης: Όπως η Apple δεν πρέπει να μιλάει για το ιδανικό μέγεθος οθόνης έτσι δεν πρέπει να μιλάει και η κάθε Samsung αντίστοιχα ή οποιοσδήποτε άλλος .Πάντα θα βρίσκεται κάτι καλύτερο με τα υποκειμενικά κριτήρια του καθενός. Προσωπικά έχω χειριστεί πολλά μεγέθη κινητών και έχω καταλήξει ότι η Apple έχει δίκιο όταν μιλάει για ευκολία στο χειρισμό με το ένα χέρι, αν αύριο μεγαλώσει τα κινητά της η Apple για μένα τότε θα έχει άδικο αν θα πει πάλι για ευχρηστία με ένα χέρι πάντα. Άλλος όμως μπορεί να μη συμφωνεί μαζί μου γιατί μπορεί να θέλει τις μεγάλες οθόνες, και πάλι κανένα πρόβλημα. Απλά ο καθένας έχει άλλα κριτήρια για το πώς θέλει την οθόνη του κινητού του. Και δεν είναι μόνο οι ίντσες της οθόνης. Και γενικά άλλος ενδιαφέρεται για την οθόνη, άλλος για τη φορητότητα κι άλλος για την πιο φτηνή λύση πχ. Αν το πάμε έτσι, τότε το πιο value for money είναι τα Windows Phone και τα κινέζικα, επομένως χάνουν και η Apple και… Συνέχεια »

Nikolakis

Ποιό δέρμα ρε φίλε??? είναι δέρμα αυτο?? δέρμα ραμμένο στοπλαστικο??? ενα πλαστικο σαν ταπερ??? μιλαμε σοβαρα???
φυσικα αν μπορουσα να το παρω θα το επαιρνα για άλλα καλα που έχει, αλλα σιγουρα οχι για την κατασκευή του..
αν ήθελα να απολαυσω την αισθηση του ταπερ, έχω στη κουζίνα πολλα!!!
Οσο για το μέγεθος του iphone, δε μπορεις να το κρινεις φιλε, απευθυνεται σε αλλες κατηγορίες χρηστών. εγω δε θα το επαιρνα λογω μεγεθους. δεν εχω iphone. αλλοι ομως, που έχουν άλλες απαιτησεις,,, το επιλεγουν , γιαυτο και έχει τοσα εκατομμυρια πωλησεις!!

καλω-κακώς σε ολα τα καταστηματα υπαρχουν………..τα iphone και τα άλλα κινητα..
παντα έχει για την apple ειδικος εκθεσιακός χώρος…
Μη κακιωνεται ετσι……..
γατοπαδια…

Παναγιώτης

πολύ καλές και στοχευμένες διαφημίσεις. δεν της το χα της samsung ΜΠΡΑΒΟ !!!!

Theodore

Φαινεται οτι ο φιλος,μδεν ξερει,ουτε οπως ειναι τα ταπερ,λλα ουτε και πως ειναι το ΜΑΥΡΟ Note 3.
Kαι λεω μαυρο,επειδη η αισθηση του “δερματος”,(που το εχω βαλει σε εισαγωγικα επιτηδες,επειδη δεν ειναι αληθινο,πραγμα το οποιο δεν το ειδες ή δεν το καταλαβες),ειναι πολυ καλυτερη στο μαυρο,παρα στο ασπρο,και γι αυτο κι εγω,πηρα μαυρο.
Ετσι,εγω τωρα ανοιγω την οθοναρα του και διαβαζω κανονικα σελιδες απο το Ιντερνετ,χωρις να στραβωνομαι με την μια σταλια μικροοθονη του iPhone.
Οι αλλοι,ας κρατανε το αλουμινιο και ας το κοπανανε για να δουνε αν αντεχει στο κοπανημα.Εμενα,μου αρκει να το χρησιμοποιω,δε χρειαζεται και να το κοπαναω.Πιστευω οτι θα αντεξει κανα χρονο,οταν θα παρω το Note 4.
Και το πηρα και 5 κατοσταρικα,αντι για 8.

Theodore

Και κατι αλλο.
Επειδη εκανα τη βλακεία και επι τρια χρονια,αγοραζα iPad,το 3,4,5 στη σειρα,πιστευω οτι το επομενο Samsung,θα ειναι αρκετα καλο για να απαλλαγω απο το iPad,που μου εχει σπασει τα νευρα,μιας και εχει παρει διαζυγιο απο την Ελληνικη γλωσσα.Αλλα παταω και αλλα γραφει.
Αα μα πια,τα ειπα και ξεθυμανα.

tv

Καποιος να πει στην samsung να βγαλει και μια συγκριση note 3 με iphone την ωρα που το κραταει καποιος στο αυτι του και μιλαει.
Εκει θα πεσει το μεγαλυτερο γελιο.
Ετσι οπως παει η samsung θα μας βαλει να κουβαλαμε τα κινητα σε τσαντες για laptop

Panos

Δηλαδή αν η Samsung δεν έδινε τόσα λεφτά στο marketing τι διαφημίσεις θα έβγαζε.; Έλεος ρε Samsung διαφήμιση στην Apple κάνεις με τέτοια σποτάκια..!

Manos

Κατα τη δικη μ γνωμη παλι, αυτες οι 2 εταιρειες εχουν πιο πολυ ονομα. Εγω προτιμω μακραν LG επειδη βγαζει τουμπανα κινητα σε καθε κατηγορια και ποιοτικα. Ειπλεον, σε θεμα σερβις δεν παιζεται. Ερχονται και παιρνουν το κινητο απο το σπιτι σου και δωρεαν. Που αλλου αυτα;

Αυτα.

Sot11

Καλά δεν κοιτάει να δωσει καμία ενημέρωση και να βάλει καμία καλύτερη μπαταρία και μετά ας κοροϊδέψει και τους άλλους! (Σημείωση: οταν η apple πουλάει κινητά των 400 ευρώ στα 700, έτσι και η samsung πουλάει κινητά των 250 ευρώ στα 700 ευρώ…..!)

Jimis

Η Samsung απλά τραγική… Η Apple απλά ακόμα μια φορά γελάει… 1)Διαφημίζονται 2 προϊόντα της από αντίπαλη εταιρία χωρίς να ξοδέψει φράγκο! 2)Χρήστες όπως έχει αποδείξει εδώ και χρόνια δεν χάνει…αλλά αντίθετα μπορεί να κερδίσει. Στο βίντεο με το iPad ούτε που τολμάει αν τα γυρίσει και να δείξει λεπτομέριες γιατί εκεί θα φανεί ποιος ενδιαφέρεται για τα προϊόντα του και ποιός όχι. Επίσης αυτές οι 2 διαφημίσεις δείχνουν πόσο φοβάται την Apple καθώς επίσης και οι ανακοινώσεις που κάνει… Σκεφτείτε λίγο τι έγινε με το iPhone 5S… Apple: κινητό με 64bit + δακτυλικό αποτύπωμα(με τελείως διαφορετικό τρόπο απότο κλασικό “σύρσιμο”). Samsung + λοιπές εταιρίες: Και εμείς θα βγάλουμε 64bit και δακτυλικό αποτύπωμα… Όλο αυτό δείχνει ποιος κινεί την αγορά…αν είχαν εμπιστοσύνη στα προϊόντα τους δεν θα έκαναν ότι κάνει κάποιος…αλλά θα ακολουθούσαν το δρόμο τους! Αυτός είναι ο λόγος που έπειτα προσπαθεί η κάθε εταιρία να εντυπωσιάσει με specs του κώλου(20 mp, 4 ultrapixel κτλ… οι οποίες βγάζουν το ίδιο με του iPhone 5S ή με Nokia κινητά Lumnia. Πας να πάρεις Android κινητό και κοιτάς τα κινητά που έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ πράγματα και ουσιαστικά κοιτάνε ποιός “την έχει μεγαλύτερη”. Έλεος δηλ. Οι μόνες εταιρίες με αξία είναι Apple… Συνέχεια »

baxygr

Κάτι ξέρει η sammy πάντως που δε κάνει κουβέντα για τη Φωτογραφικη

Modys

διαβάζω comments εδώ μέσα και απλά καταλαβαίνω ότι οι διαφημίσεις έχουν πετύχει τον σκοπό τους.αυτοί που γνωρίζουν πραγματικά από τεχνολογία δεν θα αγόραζαν ούτε το ένα ούτε τα άλλο.έχω zte nubia z5s και ξέρω ότι την οθόνη που έχω δεν την έχει κανένας ακόμα και έδωσα μονο 280e η λύση είναι η κίνα αυτοί φοβούνται και οι δυο.πάνω στην διάφυση τις sammsung απλά έκανε αυτό που έπρεπε ανεξάρτητα αν είναι σωστή η λάθος

Drake

Πρώτον, να διευκρινίσω ότι δεν συμπαθώ καμία από τις δύο εταιρίες επειδή τις θεωρώ υπερτιμημένες…Samsung θα αγόραζα όμως μόνο τηλεόραση! Διαφημίζει τη τηλεόραση, συγγνώμη το Note3 ήθελα να πω, με βασικό επιχείρημά της το μέγεθος της οθόνης, παραβλέποντας φυσικά το πόσο άβολο είναι να κρατάς και να χειρίζεσαι μια τέτοια συσκευή. Καλό για παιδάκια που θέλουν να παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους και να λένε ότι την έχουν μεγαλύτερη…την οθόνη! Αλλά για να κάνεις τη δουλειά σου (πραγματική δουλειά όμως) δεν βολεύει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν iPhone!!! Όπως είπε και Ο/Η tv, ας βγάλει και μια σύγκριση Note με iphone την ώρα που το κρατάει κάποιος στο αυτί του και μιλάει να γελάσουν και οι πέτρες!!!

ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Εγώ ξέρω ότι όταν μάθεις στις μεγαλύτερες ίντσες ότι και να είναι αυτό απο κινητό έως και τηλεόραση ΑΠΛΑ δεν γυρνάς πίσω.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!

Nio

Αυτοι που εχουνε phablets δεν βαζουνε το κινητο στο αυτι…
Ποσο 15χρονος εισαι αν δεν εχεις ανακαλυψει αλλους τροπους να μιλας κ με ανεση κ χωρις να τρως στην μαπα τον καρκινο???
Ειδικα αυτοι που εχουν αιφον πρεπει να παρουν κανα handsfree λογω υψηλου SAR.
Απο εκει κ περα η φραση “το βαζω στο αυτι μου” δεν εχει νοημα…
Στo κουβαλημα ειναι το προβλημα αλλα κ αυτο λυνεται με κανα μικρο τσαντακι που εγω προσωπικα εχω παντα μαζι μου κ χωρις να κουβαλαω phablet.
Μεχρι G2 ομως. Οχι παραπανω.Το αιφονακι καλο ειναι αλλα τωρα πια φαινεται σαν παιδικο.
Πρεπει να το πουλανε κ στα Jumbo bebe…..

anergos13

Theodore ++++1

Stelios

Σαν κάτοχος (ενός πραγματικά φτηνού μοντέλου) Samsung, θεωρώ κατινιστικες τέτοιου είδους διαφημίσεις.Όχι τίποτα άλλο αλλά δίνει και δίκιο στους χρήστες Apple που λένε για την κάθε εταιρία να κοιταει τον δρόμο της. Από την αλλη βλέπω στα σχόλια ότι πολλοί από αυτούς εχουν ψωνιστει σε σημειο να μιλανε για πωλήσεις και κοινό. Εκεί είναι που καταλαβαίνει κανείς ότι η τεχνολογία τελικά μάλλον δεν είναι για όλους… 🙁 υποτίθεται ότι η τεχνολογία αναπτύσσεται για να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη (και “να μας ενώνει” που λέει και το σλόγκαν 😉 ) Όχι για να παίζετε το παιγνίδι των εταιριών και να τους κάνετε καλο μάρκετινγκ! Τώρα μεταξύ μας καλυτερο smartphone όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει. Αντίστοιχα υπάρχει μεγάλη ποικιλία smartphone ώστε ο καθένας να μπορει να πάρει αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του. Τώρα το αν εσένα σε βολεύει καλυτερα η μικρη οθόνη του μήλου για τον αντίχειρα σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι το καλύτερο και για μένα που θέλω multitasking με 2,3,4… εφαρμογές στην οθόνη μου. Ξεκολλατε πια απο τις ταμπέλες! *παραδέχομαι τον τύπο που μίλησε για τους Κινέζους. Οι τύποι εκεί φτιάχνουν πραγματικά value for money συσκευές. Με 250+ ευρώ βρίσκεις πραγματικά Καλές συσκευές για όλα… Συνέχεια »

Theodore

Με το Note 3,δε χρειαζεται να το κρατας στο αυτι,εχεις ενα ΒΤ,και μαλιστα το mw1 της Σονυ,που εχει και οθονιτσα και γραφει και τα μηνυματα,και καρτουλα για μουσικη,και ραδιοφωνο,μιας και το Note 3 δεν εχει,μιας και ειναι 4G,και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
Και δεν το επιδεικνυεις κιολας,ειδικα τωρα με την κριση,οποτε υπαρχουν και διαφοροι που ειναιε ετοιμοι να στο βουτηξουν,δοθεισης ευκαιριας.

Denis

Εχω κυριολεκτικά δει άτομα με note iii να το έχουν αφημένο πάνω στο τραπέζι να χτυπάει κ να ντρέπονται να το σηκώσουν..
“Θα απαντήσω μετά” η κλασική ατάκα

Makis

@ Nikolakis

Μου φαίνεται περίεργο που δεν λυποθύμισες όταν πληκτρολόγησες με το Air και άκουσες τον κενό ήχο φτηνιάρικου πλαστικού της οθόνης. Μη μου πεις τίποτε, το είχα για 5 ώρες, και το επέστρεψα…

Xenon

Η πιο αντιπαθητική εταιρεία ever! Κοροϊδεύει τα προϊόντα που αντιγράφει!
Επιμένει να ασχολείται με τις άλλες εταιρείες, αντί να ασχολείται με τα δικά της κακάσχημα και ψευτοκινέζικα προϊόντα.

Και μη ξεχάσεις Sammy, να βάλεις αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 64bit επεξεργαστή στη νέα γαλαξιακή παντόφλα! Α… ελπίζω να βγει και σε χρυσό / σαμπανιζέ χρώμα…
Μέσα στη πρωτοπορία… Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ!
Βάζω στοίχημα ότι αν το επόμενο iPhone βγει και σε ροζ χρώμα ή σε μπορδοροδοκόκκινο, τότε εντελώς τυχαία θα δούμε και galaxy pink edition ή bordorodokokkinh edition. βρε ουστ..!

nikolakis

@Makis

Εφαγα μια 3 εγκεφαλικα οταν ειδα note3 και το ταμπλετ…

Ενω ειχα και το s4 για 5 μηνες….

Δε θα πω κατι για τις μπαταριες τους……αν δεν εχεις φορτιστη δε πας ουτε στο περιπτερο.

Θαμπωθηκα απο το γυαλινο της Sammy ομως…

Τα κουμπια της…….λες.και τα ειχε παρει απο το πλαστικο του του τετρις…
Πρεπει να επενδυει σε ποιοτητα μιλαμε… μελετη και ερευνα..
Μονο τον εμετο γλιτωσα απο το συνολο των πλαστικων…
Ειδικα το και καλα ραμμενο δερμα…..ποσο ταιριαζει!! Τον Κοστετσο πηραν για ραφτη???

μιχαλης

Παιδιά ηρεμήστε δεν αξιζει να τσακωνόμαστε για τις εταιρίες που μας κοροϊδεύουν μες τα μάτια μας. Εμένα πάντως η γνωμη μου είναι ότι το note 3 είναι ένα πολύ καλό για κανέναν επαγγελματία και έχει πολλές χρήσιμες δυνατοτητες αλλα το iPhone τι να το κάνει ένας επαγγελματίας . 40 χρονων ανθρωπος θα ξεδτραβωνεται μπροστά σε μια οθονουλα για να διαβασει τα email ? Ειμαι κάτοχος iPod touch 5th Gen ,iPad mini Lumia 820 και Moto g. Το συμπέρασμα μου είναι ότι τα IOS 7 είναι για πέταμα με τόσα προβλήματα (κολανε και στις δυο συσκευές μου, ξαφνικές επανακινησεις) , τα antroid και κυρίως τα stock δεν κολλάνε πουθενά και δεν έχουν προβλήματα και αυτην την στιγμή είναι το καλύτερο λογισμικό μέχρι να έρθουν τα wp8.1 .

dimitris

Το note 3 ειναι σε ολα καλυτερο απο το iphone 5s αλλα αυτες οι διαφημησεις δεν θα κανουν εκείνους που εχουν iphone να παρουν το note

Theodore

Μακη,νομιζα οτι μονον εγω καταλαβα την αηδια του πλαστικου του Air,μιας και ειχα το 3,αλλα και το 4,και αμεσως καταλαβα τη διαφορά.Νομιζεις οτι ειναι αχρηστο υλικο .
Μιλαμε για απαραδεκτη ποιοτητα.Και μαλιστα,το πλαστικο της οθονης,ειναι κατι λειτουργικο,ενω το καπακι του Note,ειναι δευτερευον.
Το μετανοιωσα που δεν πηρα το ταμπλετ που πηρε ο ανηψιος μου,και το πληρωσε 130€ σε ευκαιρια.
Οσον αφορα στο φιλο που μιλαει για το καπακι και την αισθηση δερματος που εχει,περι ορεξεως,…κολοκυθοπιτα.Αλλα για το μαυρο θα ηθελα να μας πει,οχι για το ασπρο,γιατι δεν ειναι τα ιδια.

Alexis

Κακός που έκανε αυτά τα βίντεο αλλα γνωμη μου ειναι πως το iphone ειναι παιχνιδακι και ποσο μαλλον μπροστα στο note! Αν η samsung αντιγραφει την apple τοτε η apple αντιγραφει ολους τους android κατασκευαστες οπως και την nokia με τα WP! Οι 4 ίντσες πέθαναν και θελω να δω τι θα λετε οταν κανει κινητο 4,7 και 5,5 ιντσες! Επισης οι περισσοτεροι που εχουν iphone ειναι γυναικες και αντρες οι οποιοι δεν ασχολουνται με την τεχνολογια!
Φερε μου εμενα ενα Note 3 να τους πεταξω τα ματια εξω, root, roms games movies browsing αυτονομιαρα..Τι να λεμε τωρα!

Ioannis

Νομίζω ότι το παιχνίδι μεταξύ των παραπάνω εταιριών θα κριθεί όταν η apple θα βγάλει συσκευή στις 5′ τότε πιστεύω θα θα είναι ίσες οι συγκρίσεις από θέμα ποιότητας ,τεχνολογίας και μέγεθος . Πάντα κάποιοι δεν θα είναι ευχαριστημένοι και ειναι απόλυτος φυσιολογικό δεν ειναι όμως ουσιώδες το οπαδιλικη των ομάδων να μεταφέρετε και στην αγάπη για την τεχνολογια και των smartphone

the_dynamite

Θα ήθελα να τονίσω πως η Apple παρουσιάζει 1-2 ακριβά κινητά το χρόνο σε αντίθεση με την Samsung που προσφέρει κινητά για όλα τα βαλάντια. Με 180 ευρώ αγόρασα Samsung με amoled οθόνη και για την χρήση που κάνει ένας κοινός χρήστης (email, browsing, gps, κλήσεις) δεν υπάρχει λόγος να σκάσω τα λεφτά που θέλει η μήλοεταιρία! Άσε που το 5c είναι μεγάλη πατάτα και πάει άκλαφτο… Η Samsung κατασκευάζει hardware για λογαριασμό της Apple, αφήστε τα αυτά με την ποιότητα κατασκευής. Samsung rules!

machineman

απ οσο ξερω ποτε η apple δεν εχει κραξει αλλες εταιριες κατι τ οποιο η apple σε αυτο κραταει την αξια της και καλα κανει για μενα!

spy

ελεος γελαω ακομη οταν βλεπω να συγκρινει το tablet της με το ipad air

Makis

@spy

Ναι αλλά γίνε λίγο πιο σαφής, τι περισσότερο κάνει το Air από το Samsung, εκτός από γενικότητες εμπειρία χρήσης και λοιπά. Να μιλήσουμε για Windows tablet με Samsung εκεί το καταλαβαίνω…αλλά με το Air…σιγά….και επαναλαμβάνω το είχα το Air…για κάποιες ώρες με μπαταρία που νομίζεις ότι ξεχνάει ν’αδειάσει…αλλα΄από ‘κει κι ‘επειτα…δεν είδα και τίποτε το wow!

Minas

5 ίντσες κύριοι, η χρυση τομή!! Σε android φυσικά. Ήμουν στην Ν. Υόρκη όταν κυκλοφόρησε το πρώτο iphone. Παλεύοντας στον χαμό και την κοσμοσυρροή στο apple store το έπιασα στα χέρια μου και φυσικά μου έπεσε το σαγόνι. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο! 7 χρόνια μετά έχοντας αλλάξει 4 htc android συσκευές, έχοντας ένα iphone 4, ένα ipad 4 και τώρα ευτυχής κάτοχος ενός LG G2, μπορώ να δω ξεκάθαρα πόσο λίγο έχει εξελιχθεί το IOS στην εμπειρία χρήσης. Η γυναίκα μου πήρε το χρυσό 5s, έδωσε 729€ για να πάρει ένα πολύ όμορφο αλλά φοβερά υπερτιμημένο κινητό το οποίο εκτός από την εμφάνιση ακόμα ψάχνει να καταλάβει τι παραπάνω έχει από το 4s που είχε!! Απλά δεν ασχολείται με πολλά σε ένα τηλέφωνο και αυτό συνοψίζει ακριβώς το μέσο προφίλ των χρηστών ενός iphone. Εγώ έχοντας κάνει ένα ωραίο customisation με το nova launcher στο LG, τώρα υιοθέτησα ένα windows 8 launcher και είμαι ενθουσιασμένος μέχρι να το βαρεθώ και πάμε στο επόμενο. Έχω κάνει rooted το desire, το sensation, το Οne Χ, παίζω με το tasker, με τα διάφορα ROM και τα προβλήματα τους και γενικά παιδεύομαι ευχάριστα! Νομίζω οτι το iphone είναι πολύ “λίγο” για μένα και… Συνέχεια »

nikolakis

@Mina,
Γιατι η apple το ιος και το iphone ειναι λιγα για σενα??
Τι δεν εχει το ιος κ το εχουν τα αλλα??
Δεν σε καλυπτουν οι εφαρμογες?? Ειναι αργο?? Δεν εχει ποιοτητα, εξυπηρετηση, τεχνολογια?? Οκ για το μεγεθος του iphone , συμφωνω πλεον για καποιους οπως κ για μενα ειναι μικρο…
Τωρα για να δει.καποιοε διαφορα απο το 4ς στο 5ς,,, πρεπει να ξερει να οδηγαει και να ειναι απαιτητικος χρηστης. Η γυναικα σου, το facebook θα διυλευει κανα μαιλ κανα παιχνιδι……
Αν παρω ενα αυτοκινητο με 300 αλογα και χρησιμοποιω τα 30, δε μου φταιει το αμαξι….

Sot11

Ποιος άλλαξε κανάλι και έβαλε τις οικογενειακές ιστορίες; Μη χειρότερα, η ζώνη του λυκόφωτος παρέα τα iPhone……

nikolas

Ναι είπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα….samsung vs apple αστείο…όταν η sony βγάζει αντίστοιχα κινητά πολύ πολύ φθηνότερα….με κορυφή το z1 compact…η samsung με την apple θα τσακονωνται για ποζεριες

Minas

@nikolaki,
Aναφέρθηκα απλά στις τεράστιες δυνατότητες customization του android, που ταυτόχρονα αποτελεί εγγενή αδυναμία του IOS, καθώς και για αισθητική της οθόνης του iphone που δεν έχει αλλάξει πολλά χρόνια τώρα. Τώρα οι ιδέες είναι στο android και το ΙΟS ακολουθεί (control center, multitasking, notifications). Δεν θα εμβαθύνω σε ROMs, overclocking, automation γιατί είμαστε εκτός θέματος.
Τα βίντεο έχουν πλάκα, εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους επιθετικό marketing, σε άλλες χώρες είναι συνηθισμένο. Χαλαρώστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.