Διέρρευσε το DeX Pad του Samsung Galaxy S9 με δύο θύρες USB και μια Type-C

διέρρευσε DeX Pad Samsung Galaxy S9 δύο θύρες USB μια Type-C, Διέρρευσε το DeX Pad του Samsung Galaxy S9 με δύο θύρες USB και μια Type-C

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ θα ανακοινωθούν σύντομα και συγκεκριμένα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Μαζί με τις νέες high-end συσκευές θα επισημοποιηθεί το ανανεωμένο DeX gadget που θα μετατρέπει το Galaxy κινητό σας σε… κανονικό ηλεκτρονικό υπολογιστή

Πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός leaker Evan Blass (@evleaks) ανήρτησε στον προσωπικό του Twitter λογαριασμό δύο εικόνες-renders που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του νέου αξεσουάρ, το οποίο μάλιστα θα ονομάζεται “DeX Pad”. Σε αυτό θα τοποθετείται η συσκευή με την πλάτη προς τα κάτω και όχι κάθετα (όπως στο προηγούμενο DeX μοντέλο), ώστε ο χρήστης να είναι σε θέση να χειριστεί το panel ως επιφάνεια αφής για διάφορες λειτουργίες (πχ. μετακίνηση του κέρσορα). Από πλευρά συνδεσμολογίας, το DeX Pad έχει δύο θύρες USB, μία Type-C και επίσης μια για καλώδιο HDMI. Η Samsung αφαίρεσε την υποδοχή Ethernet, αλλά η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν θα το παρατηρήσει καν.

Εκτός απροόπτου, το DeX Pad θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο κοινό ταυτόχρονα με τα Galaxy S9/S9+, όπως προαναφέρθηκε. Στο μέλλον θα φανεί αν το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει μια θέση στην αγορά, ή η ιδέα της μετατροπής του smartphone σε υπολογιστή δεν είναι ώριμη ακόμα για να καρποφορήσει. Όπως και να έχει, πρόκειται σίγουρα για ένα ωραίο gadget που θα “δώσει” επιπλέον λειτουργίες στην ναυαρχίδα σας.

διέρρευσε DeX Pad Samsung Galaxy S9 δύο θύρες USB μια Type-C, Διέρρευσε το DeX Pad του Samsung Galaxy S9 με δύο θύρες USB και μια Type-C

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
superf

Η θύρα type c υπήρχε και στο προηγούμενο μοντέλο και είναι μόνο για την φόρτιση του τηλεφώνου κατά τη διάρκεια χρήσης. Επίσης κατά πως φαίνεται οι θύρες USB θα είναι USB 2.0 όπως πέρυσι.

VasiliS7edge

Προφανώς δεν εννοεί αυτήν που φορτίζει το κινητό αλλά την Type -C μπροστά αριστερά στο DeX.

Βασίλης

Είχα το motorola atrix προ πενταετίας ,που κουμπωνε σε netbook 11,6 ίνας.

superf

@ VasiliS7edge

Και γω αυτήν εννοώ προφανώς… Και αυτή υπήρχε στο προηγούμενο επίσης. Από εκεί τροφοδοτείται με ρεύμα! Είναι δυνατόν να εννοούσα αυτήν με την οποία συνδέεται το κινητό???

xarisgru

Υπαρχει περιπτωαη να δουλευει με το s8??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.