Samsung F250 | Του αρέσει η μουσική σου

, Samsung F250 | Του αρέσει η μουσική σουΗ Samsung, εμπλουτίζοντας τη γκάμα της στα μουσικά κινητά, παρουσιάζει το νέο, κομψό και οικονομικό slide up F250. Το νέο μοντέλο της Samsung είναι ένα μουσικό κινητό που διαθέτει 23 MB εσωτερική μνήμη, δυνατότητα επέκτασης μνήμης με εξωτερική κάρτα microSD, ένα κεντρικό κουμπί – Music hot Key / Music Navigation, μουσική βιβλιοθήκη, FM ραδιόφωνο με RDS, αλλά και 1,3 ΜP κάμερα με 4x ψηφιακό zoom, Video recording & Messaging, Bluetooth.

Πάνω από όλα όμως, το νέο Samsung F250 θα σας συντροφεύει «κουβαλώντας» μαζί του όλη την αγαπημένη σας μουσική, την οποία μπορείτε να ακούτε…δυνατά, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας ηχείων που διαθέτει, ακόμα και όταν το κινητό σας βρίσκεται σε λειτουργία εκτός σύνδεσης (off line mode).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

omorfo alla h mikris dinatotitas se piotita camera to katatasei ena skali katw ap ta sony pou exoun to kati parapanw se auto to tomea..

tasosvel

το μόνο αρνητικό που βρίσκω κι εγώ είναι η κάμερα, κατα τα άλλα είναι πολύ ωραία συσκευή και αν συνδιαστεί με μια καλή τιμή θα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις.

Kostask11

Κατά την άποψη μου, αρνητικά μπορούν να θεωρηθούν:η ανάλυση της οθόνη και η κάμερα!Ωστόσο στο πακέτο των περίπου 200 περίπου ευρώ, περιλαμβάνονται τα ακουστικά(καλής ποιότητας), ένα κινητό που ισοβαθμεί τα πιο πολλά walkman που κυκλοφορούν και σίγουρα φέρει καλύτερο παρουσιαστικό!!!

Kostask11

Also see this, μπορεί να αρχίζει με καρδούλες αλλά θα σας εκπλήξει!
https://www.samsungmobile.com/promotion/yourmusic/f250/

tasosvel

Σε design σίγουρα είναι καλύτερο απ όλα τα SE που κυκλοφορούν σε αυτή την τιμή, απλά εξαρτάται αν κάποιος δίνει περισσότερο βάρος στον σχεςδιασμό ή στις δυνατότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.