Samsung: Το 2018 κυκλοφορούμε το αναδιπλούμενο smartphone

samsung foldable smartphone 2018, Samsung: Το 2018 κυκλοφορούμε το αναδιπλούμενο smartphone

Μπορεί εχθές όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στις ανακοινώσεις των iPhone 8 και iPhone X, όμως ο Koh Dong-jin, επικεφαλής του τμήματος mobile της Samsung είχε να κάνει μια εξίσου σημαντική ανακοίνωση. Αυτή είναι ότι το 2018 θα φέρει το πολυσυζητημένο αναδιπλούμενο smartphone.

H Samsung εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο concept για αρκετό καιρό, αλλά ακόμη δεν έχει φέρει κανένα μοντέλο στην αγορά. Στην CES το 2011, η εταιρεία ανακοίνωσε την 4.5 ιντσών flexible AMOLED οθόνη.

Το Samsung foldable smartphone θα έχει οθόνη η οποία θα μπορεί να λυγίζει και να διπλώνει. Ωστόσο, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η κυκλοφορία ενός τέτοιου smartphone με high-end χαρακτηριστικά και μικρό σώμα, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αν και το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung φαίνεται πως επιτέλους θα πάρει σάρκα και οστά, δυστυχώς ο πρόεδρος της Samsung δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει ή τι χαρακτηριστικά θα φέρει.

Επίσης, ο Koh ανέφερε ότι το τμήμα Harmon speaker εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός ηχείου που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και ο χρήστης θα μπορεί μέσω φωνητικών εντολών να το ελέγχει.

Οι ανακοινώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Ν. Κορέα, όπου παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy Note 8 στα τοπικά media. Το κινητό κυκλοφορεί την Παρασκευή στην πατρίδα του και τα έχει πάει εξαιρετικά καλά στις παραγγελίες σε ΗΠΑ και Κορέα. Οι παραγγελίες είναι εντυπωσιακές ειδικά αν σκεφτούμε την τσουχτερή τιμή του, 1.1 εκατ. Korean Won (περίπου 969 δολάρια) και 930 δολάρια στις ΗΠΑ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Έχω απορία πως θα είναι αυτό το αναδιπλουμενο smartphone!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.