Samsung: Το αναδιπλούμενο smartphone τελικά έρχεται μέσα στο 2019 [CES 2018]

Samsung αναδιπλούμενο smartphone τελικά έρχεται 2019 CES 2018, Samsung: Το αναδιπλούμενο smartphone τελικά έρχεται μέσα στο 2019 [CES 2018]

Η Samsung μοιράστηκε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες με το τεχνολογικό κοινό κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην CES 2018. Ο επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας, DJ Koh, απευθύνθηκε και στις φήμες για το αναδιπλούμενο κινητό.

Να θυμίσουμε πως ο Koh νωρίτερα επιβεβαίωσε πως τα Galaxy S9 / S9+ smartphones θα ανακοινωθούν στο επερχόμενο MWC.

Παρά το γεγονός πως ο Koh είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι η επισημοποίηση του πολυαναμενόμενου αναδιπλούμενου κινητού τηλεφώνου θα γινόταν μέσα στην παρούσα χρονιά, τελικά ο ίδιος ξεκαθάρισε πριν λίγες ώρες πως εκείνη θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια του 2019. Ο κυριότερος λόγος της αλλαγής των πλάνων του κατασκευαστή είναι η αδυναμία των μηχανικών να υλοποιήσουν έγκαιρα ένα προϊόν του οποίου η συνολική εμπειρία χρήστη να είναι κατάλληλη για τον μέσο καταναλωτή. Ο Koh τόνισε πως το συγκεκριμένο, γενικό αυτό πρόβλημα είναι εφικτό να αντιμετωπιστεί μέχρι τα τέλη του 2019.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει αμέτρητες πατέντες που έχει καταθέσει η Samsung και αφορούν smartphones με εύκαμπτες, αναδιπλούμενες οθόνες ή ακόμα και panels που τυλίγονται. Μια εξ’ αυτών υποτίθεται πως θα εξελισσόταν τελικά στο Galaxy X, την συσκευή που περιμέναμε για το 2018 αλλά τελικά θα γνωρίσουμε κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά. Εν τέλει, οι μόνες υποθέσεις που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι πως η Samsung πειραματίζεται με τις πατέντες που έχει καταθέσει και ερευνά ποια είναι η καταλληλότερη για να υλοποιηθεί ώστε να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων. Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το… θρυλικό πλέον smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Πολύ άργησαν !!!

NtinosMD

Αντε επιτελους … να τσιμπαμε το geeky γκομενακι στο starbucks. Αντε και μειναμε μπακουρια τοσο καιρο περιμενοντας τα αναδιπλουμενα gadget της Samsung.

alekos

Καλύτερα να αργήσουν αλλά να βγάλουν κάτι αξιόλογο και καινοτόμο,άρτια υλοποιήσιμο παρά να βιαστούν και να τα θαλασσώσουν.

Chris _BMW

Εντυπωσιακό ομολογούμενος αυτό που βλέπω στη φωτό πλην όμως στη μορφή που ειναι τωρα (πάχος -γενικός όγκος ) δεν μπορω να βρω τη χρηστικότητα του εκτός -οπως είπε κ ο φίλος απο πανω – να εντυπωσιάσεις !

Versavel

Κακάσχημα και δεν βλέπω τον λόγο υπαρξης τους. Και όσοι περιμένετε να βγάλετε γκόμενα από αυτά μάλλον μπορεί να σας πεί: ”όλα έτσι στραβά τα έχεις πάνω σου; Τίποτα ίσιο;’ 🙂

Mixalis

Προφανώς και στην εικόνα κάνουν επίδειξη της εύκαμπτης οθόνης και δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη συσκευή. Το χοντρό πλαστικό είναι προστατευτικό και όχι η οθόνη

Theo

Εγώ διαφωνώ. Καλύτερα να το βγάλουν πιο γρήγορα και ας είναι αποτυχία.. Έτσι θα το βγάλει στη συνέχεια καμία χιαομι όπως πρέπει και ούτε γάτα ούτε ζημιά.. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.