Samsung Galaxy A3, A5,A7 (2016): Οι τιμές σε Γερμανία και Μ.Βρετανία

Λίγο πριν τελειώσει το 2015, η Samsung ανανέωσε τη σειρά των Galaxy A με τα Samsung Galaxy A3 (2016), Galaxy A5 (2016) και Galaxy A7 (2016). Τα νέα smartphones ήταν διαθέσιμα στην Κίνα και ετοιμάζονται σύντομα να έρθουν στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στη Μ. Βρετανία ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες από το MobileFun και οι τιμές για την SIM-free έκδοση είναι:

Samsung Galaxy A3 (2016)- περίπου 351 ευρώ (£269)
Samsung Galaxy A5 (2016)- περίπου 415 ευρώ (£319)
Samsung Galaxy A7 (2016)- περίπου 520 ευρώ (£399)

Στην Γερμανία είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελίες μόνο τα A3 και Α5 από διάφορα καταστήματα, οι τιμές εκκίνησης είναι:

Samsung Galaxy A3 (2016)- 306.31 ευρώ
Samsung Galaxy A5 (2016)- 396.17 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα για τα Galaxy A του 2016: Samsung Galaxy A3, A5, A7 (2016): Επίσημα με κατασκευή από μέταλλο και γυαλί

galaxy a3 a5 a7 2016 prices, Samsung Galaxy A3, A5,A7 (2016): Οι τιμές σε Γερμανία και Μ.Βρετανία

galaxy a3 a5 a7 2016 prices, Samsung Galaxy A3, A5,A7 (2016): Οι τιμές σε Γερμανία και Μ.Βρετανία
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
scrub

troll detected.

Νικολας

Γνωριζουμε ποτε ερχονται Ελλαδα;

Sokos

S6 Εσύ?????

Πάνος

Δεν πάνε καλά στην samsung τι τιμές είναι αυτές ειδικά το Α3 θέλω να ξέρω ποιος σώφρων άνθρωπος θα το αγόραζε σε αυτήν την τιμή.
Έλεος samy

sera65

Εντάξει καταλαβαμε ότι την σειρά την εβγαλες για αυτούς που θέλουν μόνο ένα όμορφο κιν και όχι κάτι δυνατό. Έλεος πια μας κοροϊδεύει και εμείς Καθόμαστε με ανοιχτά τα πόδια (if you know what i mean). Υπάρχουν και αλλά όμορφα κιν αλλά δεν είναι σαμμυ
Έλεος πια

NickOS

Οικονομικάχαχαχαχαχα

Γιάννης

Το Α3 (2015) από τα 298 ευρώ ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και τώρα έχει 167 ευρώ στο skroutz. Όποιος θέλει περιμένει και το αγοράζει σε 6 μήνες στα 200 ή αγοράζει κάτι άλλο, πχ. το J5 που είναι φοβερό κινητό για τα 162 ευρω που έχει.

george

Κανεις δεν πρεπει να αγοραζει κινητα τηλ επωνυμων κατασκευαστων με το που βγαινουν.εγω πηρα στην γυναικα μου το a3 στην τιμη των 180 ευρω.ειναι ενα τηλ με φοβερη εμφανιση καμερες οθονη εχει 16 γιγα εσωτερικη επεκτασιμη 1,5 γιγα ραμ κ παει μπαλα.δε ξερω τι λετε για τον touchwizz αλλα βγαλτε τις παροπιδες το τηλ δουλευει ταχυτατα.δηλαδη πιαστικα κοροιδο;

tech21man

To a3 και το a5 2015 τα λες, οντως φτηνα, για αυτο που ειναι. Μπορεις να παρεις κινεζια, με Helio x10 και να εισαι αρχηγος σε παιχνιδια, αλλα, μετα εκνευριζεσαι απο την καμερα, η οθονη δεν εχει αντιχαρακτικο gorilla like κτλ, και γενικα υστερουν εκει που υπερτερει το samsung. Τωρα επιδοσεις…δεν θελουν ολοι full HD και τρελλο browsing στις 4,5 ιντσες για παραδειγμα. Θα ηταν και λιγο ανοησια. Για να ανανεωσει τη σειρα η samsung, κατι εβγαλε.

Παρεμπιπτοντως τσεκαρετε λιγο τις οθονες τους, πραγματικα απο τις καλυτερες κατω απο τον ηλιο.

Δες και το redmi note 3 που ουτε καλα τραβαει, ουτε καλη οθονη κατω απο τον ηλιο εχει, ουτε αποδεδειγμενα χαμηλο SAR ουτε γυαλι προστασιας, οκ εχει μεταλλικο πλαισιο αλλα το φινιρισμα ειναι για …σκουπιδια. Αντιθετα η σειρα Α ειναι οντως αρκετα χλιδατη. Το frame στην πρωτη γενια ειναι απιστευτα κομμενο και φινιρισμενο.

Δεν λεμε οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο, αλλα οτι υπαρχουν δυο μετρα και σταθμα υπαρχουν.

alvanosgamias

ρα μη μ σβηνεται το σκολειο εγω εκω s6 κλεμενο ρε αμα θε κανεισ κινητο λεει

JohnWave

Το Α5 2016 ήταν το υποψήφιο κινητό για αντικατάσταση του Alpha μου. Λέω “ήταν” γιατί ενώ συγκεντρώνει πολλά από αυτά που θέλω από ένα κινητό ( δυνατό επεξεργαστή, επαρκή ram, super amoled full hd οθόνη, μεταλλική κατασκευή, ανεκτά bezels ), υπήρξαν 3 λόγοι που με έκαναν να το ξεχάσω : 1) Δεν έχει led notification και δεν νομίζω η εφαρμογή noled να σώζει την κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το χαρακτηριστικό. 2) Η κάμερά του βάσει review μεγάλου site είναι κατώτερη των περιστάσεων. To Αlpha μου λένει ότι έχει σαφώς καλύτερη. 3) Μπορεί εμφανησιακά να μου αρέσει περισσότερο από το S6 αλλά αν κυκλοφορήσει στα 415 και έχει έτσι ίδια τιμή με αυτή που έχει το S6 τώρα, ε σαφώς θα είναι κουτή κίνηση να το προτιμήσω έναντι του S6. Θα μου πείτε θα πέσει γρήγορα η τιμή του. Ωραία και στα 350 να πάει, πάλι δεν δικαιολογείται η αγορά του για 60-70ευρώ λιγότερα σε σχέση με το S6. Νομίζω ότι κάποιο δίλημμα θα υπήρχε αν η τιμή του έπεφτε κάπου μεταξύ 250-300 ευρώ. Δυστυχώς για κάποιον που θέλει super amoled full HD οθόνη, καλή κατασκευή, δυνατό επεξεργαστή, ram 2 ή 3GB και καλή κάμερα σε ένα android… Συνέχεια »

dimitris

johnwave κατα την γνωμη μου αξιζει να κοιταξεις και τα sony z5 και z5 compact.
πολυ ποιοτικη κατασκευη
δυνατος επεξεργαστης.ξερω οτι ειναι ο 810 που ζεσταινεται,αλλα στην εκδοση 2.1που εχουν τα 2 sony και το nexus 6p εχει διορθωθει το ζητημα-ανεβαζουν θερμοκρασια,αλλα σε λογικα πλαισια
καλη καμερα,οχι σαν του s6 αλλα πολυ καλη
καλη μπαταρια,-σιγουρα καλυτερη απο του s6.
το μονο που υστερουν ειναι η ips εναντι amoled

JohnWave

@dimitris, θα τα είχα υπόψη αλλά το θέμα “amoled” είναι must πλέον για μένα. Ίσως σου φαίνεται υπερβολικό ως κριτήριο αλλά τα μάτια μου τέτοια οθόνη θέλουν να κοιτούν.

NikosAr

Δεν θα σταματήσω να την κράζω αυτή την εταιρεία. ..η σειρά Β,Γ,Δ που είναι ? Και αν τελειώσουμε με τα γράμματα μετά εχουμε και αριθμούς ..τουλάχιστον να είχε σωστό aftersale

dimitris

@johnwave ξεχασα να γραψω το motorola moto x 2014 που εχει ακριβως αυτα που θελεις(και την amoled)με επιπλεον πλεονεκτημα το stock android και την τιμη(260 ευρω)

JohnWave

@dimitris σ’ ευχαριστώ 🙂 Σχεδόν καλύπτει αυτά που θέλω με μόνη εξαίρεση την κάμερα για την οποία δεν διαβάζω πολύ καλά σχόλια. Eπίσης σκέφτομαι το ότι μια μετάβαση από το Alpha στο Moto X αποτελεί σε δύο τομείς upgrade ( 1080 vs 720 ανάλυση + καλύτερη rom με περισσότερα updates) αλλά σε άλλους τομείς downgrade ( πιο αδύναμος επεξεργαστής, χειρότερη κάμερα, λίγο χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής ). Πάντως όντως αν δεν είχα το Alpha αυτή τη στιγμή θα έμπαινα σε μεγάλο δίλημμα με το Moto X. Κρίμα πάντως που στο νέο Α5 χαμήλωσαν την ποιότητα της κάμερας και ξέχασαν το led notification. Aυτά τα δύο θέματα να μην υπήρχαν και θα ήταν σίγουρα το επόμενο κινητό μου.

Πάνος

Αναρτήθηκαν στο plaisio https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones.htm?IsNew=1&Manufacturer=Samsung αναμένονται με τιμές γεια σου Α3 2016 στα 329 ευρώ και Α5 2016 στα 429 ευρώ όταν και τα δυο μοντέλα βάσει του παραπάνω άρθρο έχουν 23 ευρώ φθηνότερα.
Ελλαδισταν αθάνατο.

Αλέξανδρος

Είμαι κάτοχος του Α5 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..γρήγορο χωρίς lag πολυ καλη κάμερα και με πολυ καλή μπαταρία..προφανώς όσοι λένε ότι ειναι μόνο όμορφα καλύτερα να τα πιάσουν στα χέρια τους και μετά να εκφράσουν γνώμη..οι “απαιτητικοι” χρήστες

Νικ

Αυτήν την στιγμή η vfm συσκευη είναι το σ6 στα 360 δεν έχει αντίπαλο για 100 ε και για όσους ξέρουν δεν αφήνεις την αμόλεντ και κάμερα Σάμμυ για κανένα κινέζικο κινιτο !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.