Samsung Galaxy A7 και A5 (2016): Αναβάθμιση σε Marshmallow

Η Samsung ετοιμάζεται να αναβαθμίσει σε Android Marshmallow τα Samsung Galay A7 και Samsung Galaxy A5 (2016). Η νέα έκδοση του Android θα φέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά όπως Doze mode, ενισχυμένα app permissions και βελτιωμένα notifications.

Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται τα security patches του Ιουνίου. Η Ρωσία ξεκίνησε να παίρνει την αναβάθμιση και για τα δυο μοντέλα, ενώ στη Σερβία και την Τουρκία προς το παρόν μόνο το Samsung Galaxy A5 (2016) παίρνει Marshmallow.

Μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουμε την αναβάθμιση των Samsung Galaxy A7 και Samsung Galaxy A5 (2016) και στις υπόλοιπες χώρες, αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη.

galaxy a7 a5 marshmallow, Samsung Galaxy A7 και A5 (2016): Αναβάθμιση σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpidis

Αμαν.. Να δω άρθρο να λέει Android 6 για alpha..Αλλα και παλι πιστευω ουτε launcher θα αλλαξει ουτε εικονίδια . Μονο το 5.0.2 θα γίνει 6.

forneverarrow

@Mpidis: όπως τα λες. Στο S5 ελάχιστες αλλαγές, απαράδεκτο να μείνει το toggle και τα menus ίδια. Εφόσον το νέο touch wiz βελτιώθηκε έπρεπε να το δίνει σε όλους. Παρόλα αυτά υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις παρασκηνιακά που κάνουν τη συσκευή να πετάει. Δύσκολα ξεχωρίζεις την ταχύτητα στο scrolling και τα transitions του S5 απο ένα S7. Μακάρι να δώσει και στο Alpha το 6.0.1 γιατι αξίζει.

Κώστας Ζ.

@Mpidis, δεν ειναι και η καλύτερη στα updates…

Cons

Το έχει πάρει/βάλει κάνεις σε Α5;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.