Samsung Galaxy A7 (2017): Αναβαθμίζεται σε Android Nougat

Samsung Galaxy A7 (2017) nougat update, Samsung Galaxy A7 (2017): Αναβαθμίζεται σε Android Nougat

Μετά την αναβάθμιση μοντέλων από τις premium σειρές Galaxy S και Note, σειρά παίρνουν κι άλλά μοντέλα για να πάνε σε Android Nougat. Αυτή τη φορά πρόκειται για το higher mid-range Samsung Galaxy A7 (2017).

Το Samsung Galaxy A7 (2017) κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, αλλά ήρθε με Android 6.0 out of the box και λίγο πριν ανακοινώσει η Google το Android O, η Samsung δίνει το Android 7.0 update.

Το νέο software update έρχεται με την έκδοση firmware A720FXXU2BQGB και έχει μέγεθος 1394.40MB. Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει από την Ταϊλάνδη.

Εκτός από το Android 7.0, η αναβάθμιση φέρνει νέο interface, βελτιωμένα notifications, quick setting κουμπιά και multi window εμπειρία. Όπως το Galaxy J (2017), έτσι και το Galaxy A7 (2017) θα έχει πλέον Dual Messenger λειτουργία. Το συγκεκριμένο feature επιτρέπει να κάνετε setup στο ίδιο social network. Επιπλέον, το update φέρνει βελτιωμένο AOD feature, νεότερο settings menu και Samsung Pass.

Τέλος, το Android Nougat βελτιώνει την ταχύτητα και την αξιοπιστία του κινητού. Η εγκατάσταση των downloaded apps και τα system upgrades, θα πρέπει επίσης να είναι ταχύτερα.

Samsung Galaxy A7 (2017) nougat update, Samsung Galaxy A7 (2017): Αναβαθμίζεται σε Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.