Samsung Galaxy Core Lite, επίσημα με LTE, 4.7″ οθόνη, περίπου $266

Κατά τη διάρκεια press event στην Ταϊβάν η Samsung παρουσίασε μια νέα entry-level Android συσκευή με την ονομασία Samsung Galaxy Core Lite. To Samsung Galaxy Core Lite με κωδική ονομασία μοντέλου SM-G3586V, έχει LTE συνδεσιμότητα, 4.7 ιντσών οθόνη με μόλις 480 x 800 pixels (είναι από τις ελάχιστες WVGA συσκευές της Samsung που έρχεται με LTE).

Το Samsung Galaxy Core Lite έχει επίσης NFC, 5MP εξωτερική κάμερα με LED flash, quad-core 1.2GHz Snapdragon 400 επεξεργαστή, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και 2,000 mAh μπαταρία. Για κάποιο λόγο θα τρέχει με 4.3 Jelly Bean και όχι Android 4.4 KitKat.

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο στην Ταϊβάν με τιμή περίπου $266 κάπως ακριβή θα λέγαμε, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη αν και πότε θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές.
, Samsung Galaxy Core Lite, επίσημα με LTE, 4.7″ οθόνη, περίπου $266

, Samsung Galaxy Core Lite, επίσημα με LTE, 4.7″ οθόνη, περίπου $266

, Samsung Galaxy Core Lite, επίσημα με LTE, 4.7″ οθόνη, περίπου $266

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

ωραιο πρωτοτυπο σχημα, τολμηρος σχεδιασμος,φοβερη ποιοτητα κατασκευης και specs που κοβουν την ανασα !

η αγορα ειχε πραγματικα αναγκη μια συσκευη σαν και αυτη !!

μπραβο sammy!!!

Tom

Τα Core ειναι ωραιες midrange συσκευες. Νομιζω παντως γενικα μιλωντας υπαρχουν 2-3 συσκευες που αχρηστευουν ολη την midrange κατηγορια. Moto G, Galaxy S3, ειναι σε τιμες που δεν εχει νοημα να παρεις midrange συσκευη. Ιδια σε ταχυτητα πανω κατω με τα καινουρια midrange αλλα με οθονες που ειναι σχεδον high end. Το galaxy εχει και πολυ καμερα το moto οχι τοσο. Επισης στα 300 ευρω και κατι εχεις και το G2 οποτε..

tve

@tiamat +999999999999
Θεος!

giannogeorge

Διπύρηνο και με 1GB μνήμη, το καλό που του θέλω να τρέχει 4.3 και όχι kitkat. Εδώ δεν την έδωσαν στο S3 επειδή λέει δεν θα μπορούσε να την σηκώσει. Με τι δικαιολογία θα την έδιναν σε τούτο εδώ. Με τις πέτρες θα τους έπαιρναν.

Erevos

To L90 αν το πάρεις στα 180-190 (δες skroutz) αξίζει , στα 250 που το έχουν κάποιοι με τίποτα.

ΚωσταςD.

Νικος δες και το Lg l9 2 με 4.4.2 πεταει.Και τιμη κατω απο 200 πλεον. Το core lite δεν αξιζει με την καμια… Σταματα πια σαμσουνγκ να βγαζεις 1500 galaxy μουφε καθε χρονο… 2-3 τη χρονια αζιζουν…

killbillgr

480×800 οθόνη 📺 αυτο τα λέει όλα. Για να μην λέτε μερικοί για τα Nokia

killbillgr

Αφήστε αυτήν την πατάτα τώρα γιατί μόλις έμαθα το επόμενο Nokia 1020 θα λέγεται McLaren. @Βλαχακης πες τη ξέρεις για αυτό κινητό 📱 πες τα ολα

runner

4.7″ και 480 x 800; Η 4.4.2 εχει βγει εδω και ενα ΕΞΑΜΗΝΟ και την βγαζουν με την 4.3; Πλακα μας κανουν; Νταξει νομιζω προφανεις οι λογοι…σου λεει θα παρει αναβαθμιση την 4.4 και δεν θα περιμενουν αλλη. Μην και κοψει του χρονου απο τις πωλησεις των νεων μοντελων. Αλλη εκδοχη δεν βρισκω.

Genesis

giannogeorge που το είδες το διπύρηνο? τέλος πάντων χμμ δεν έδωσαν στο s3 την κιτκατ γιατί δεν θέλουν όχι γιατί δεν την σηκώνει, 1,5 χρόνο υποστηρίξεις λειτουργικού έχουν όλα αυτά και όχι 2 χρονιά…λογικό είναι το s3 να μην την έπαιρνε.

Charis

Genesis Δεν ειναι καθολου λογικο γιατι η kitkat ειχε βγει πριν την ολοκληρωση της υποστηριξης του s3 οποτε η sammy ειναι αδικαιολογιτη

sotos

Darth, tiamat κλπ ιντερνετο-κινεζο-κινητακηδες που είστε να δώσετε τα φώτα σας;
Xiami Redmi Note στα 200 Usd Και Lenovo Golden Warrior επίσης στα 200 usd. Το2c.com με Singapore ή με EMS; Εχετε να προτεινετε κανενα αλλο πιο σιγουρο site; Σκεφτηκα Το2c διοτι κανουν root βγαζουν τα κινεζικα κλπ….με λια λογια το παιρνεις ετοιμο. Το θεμα ειναι να ερθει (οσο πιο στανταρ γινεται) χωρις τελωνειο και στην αναγκη το κανει “μπομπα” κανενας φιλος-τσακαλι! Τα φωτα σας κυριοι;

temasek

Και το xperia sp στα 200 είναι καλό

giannogeorge

@Genesis δίκιο έχεις! γράψε λάθος!
Και πάλι όμως, αν έδιναν σε αυτήν την συσκευή την 4.4, θα ήταν αδικαιολόγητοι για το S3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.