Samsung Galaxy Core Mini 4G, επίσημα με 4.3″ οθόνη 480×800, 5MΡ κάμερα [Κίνα]

Όσο περνάει ο καιρός η σειρά Core γίνεται όλο και μεγαλύτερη καθώς προστέθηκε ένα ακόμη νέο μέλος. Είναι το Samsung Galaxy Core Mini 4G (κωδική ονομασία μοντέλου SM-G3568V) και παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα. Αν και έχει 4G LTE συνδεσιμότητα, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε high-end συσκευή. Έχει 4.3 ιντσών οθόνη με ανάλυση 480 x 800, 5MΡ κάμερα, quad-core 1.2GHz επεξεργαστή.

Η RAΜ του Samsung Galaxy Core Mini 4G είναι στα 1.5GB και η ενσωματωμένη μνήμη στα 8GB η οποία μπορεί να επεκταθεί. Τρέχει Android 4.4 KitKat, ζυγίζει 136 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 127.8 x 66.2 x 10.6 mm. Προς το παρόν η μόνη επιλογή χρώματος είναι το λευκό.

Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό αν θα διατεθεί και στην παγκόσμια αγορά εκτός από την Κίνα ενώ ούτε η τιμή έγινε γνωστή αλλά υποθέτουμε δεν θα πάει πολύ ψηλά.

, Samsung Galaxy Core Mini 4G, επίσημα με 4.3″ οθόνη 480×800, 5MΡ κάμερα [Κίνα]

, Samsung Galaxy Core Mini 4G, επίσημα με 4.3″ οθόνη 480×800, 5MΡ κάμερα [Κίνα]

, Samsung Galaxy Core Mini 4G, επίσημα με 4.3″ οθόνη 480×800, 5MΡ κάμερα [Κίνα]

, Samsung Galaxy Core Mini 4G, επίσημα με 4.3″ οθόνη 480×800, 5MΡ κάμερα [Κίνα]

, Samsung Galaxy Core Mini 4G, επίσημα με 4.3″ οθόνη 480×800, 5MΡ κάμερα [Κίνα]

, Samsung Galaxy Core Mini 4G, επίσημα με 4.3″ οθόνη 480×800, 5MΡ κάμερα [Κίνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill

Εκει μέσα θέλουν φάπες που δεν βάζουν Φλας !!!

Aroulis235

Και μπροστινή κάμερα, αλλά @bill +10000….

Manos

“Ζηλέψανε” το lumia 630/635 και είπαν να μην βάλουν και αυτοί φλας!

nikos

Καταρχήν WTF!Δεν έχει flash και front facing camera?Τι να το κάνουμε το 4g σε low end,mid-range συσκευή?!Βάλε τα 2 παραπάνω!
Υ.Γ Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Samsung γιατί είναι η μόνη που βάζει 1,5 GB ram στα μεσαίας κατηγορίας κινητά μιας και όλη ξέρουμε πως το 1gb δεν είναι και ιδανικό για android…

Manos

Το ερώτημά μου είναι άσχετο με το θέμα αλλά όποιος γνωρίζει ας μπει στο κοπό να απαντήσει.. Τι γνώμη έχετε για το expansys.gr? Θετικά και αρνητικά;

tiamat

δευτερα-30ιουνιου :
το galaxy της ημερας…

John

Ευτυχώς που η Samsung βγάζει κάθε μέρα και από 1 Galaxy (phone or tablet) και τα τεχνολογικά site έχουν κάτι να σχολιάσουν !

Erevos

Κινητό της πλάκας (κακή κάμερα , κακή οθόνη κτλ) όπως σωστά έγραψε κάποιος παραπάνω θυμίζει τα 630/635 που είναι παρομοίως άθλια.

Sot11

Erevos σου ειναι τόσο δύσκολο να κατανοήσεις κάποια πράγματα; Τα κινητά αυτα ειναι φθηνά! Ναι ναι καλά ακουσες ΦΘΗΝΑ! Και μάντεψε μερικοί μόνο αυτα μπορούν να αγοράσουν! Οπότε το σχόλιο σου δεν κανένα απολύτως νόημα!
ΥΓ1. Έχεις προσωπικές διάφορες με κάποιον απο την νοκια και λυσσας έτσι;
ΥΓ2. GET A LIFE.

nikos

@erevos αν έλεγες καλή κουβέντα για αποιδήποτε windows phone θα ξαφνιαζόμουν.

Darth

@Sot11 φτινω θα ήταν αν θα κόστιζε απο 100 και κατο…………… (και αυτο λογο του 4g)

Erevos

CoolPad 7320 -> MTK6592 Qcta Core 1.7GHZ WCDMA With 5.5inch OGS IPS Screen 13.0MP
Sot11 ψάξε λίγο να το βρεις μιλάμε για τιμή 110 ευρώ περίπου. Η Coolpad είναι μέσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες της Κίνας (δεν είναι τόσο γνωστή όσο η ZTE και η Huawei βέβαια). Ότι κάτι είναι φτηνό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και χάλια.

nikos

@erevos με αυτή τη λογική δεν πρέπει κανείς να παίρνει high end μεγάλων κατασκευαστών γιατί το one plus one και κάποια κινέζικα είναι στη μισή τιμή!Παρόλα αυτά μια χαρά πουλάνε τα υπερκοστολογημένα galaxy,iPhone

Erevos

Δεν είπα να μην αγοράζει κάποιος επώνυμο (και εγώ επώνυμο και μάλιστα τοπ μοντέλο έχω) , στα λεφτά αυτά όμως καλύτερα από Κίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.