Samsung Galaxy F, φωτογραφίζεται ξανά στο φως της ημέρας

To Σάββατο είδαμε φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου Samsung Galaxy F δηλαδή αυτό που λέγεται ότι θα είναι η premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 και μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να αποκαλούμε Samsung Galaxy S5 Prime. Το Galaxy F φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.3 ιντσών QHD 1440 x 2560, quad-core Snapdragon 805 επεξεργαστή και 16MP κάμερα με OIS.

Με λίγα λόγια θα έχει τα χαρακτηριστικά που πολλοί πιστεύουν ότι έπρεπε να είχαμε δει στο Samsung Galaxy S5. Αυτό που ωθεί τη Samsung στην κυκλοφορία της premium έκδοσης είναι το LG G3 που αναμένεται πολύ σύντομα στην παγκόσμια αγορά και είναι η πρώτη ναυαρχίδα από μεγάλο κατασκευαστή με 5.5 ιντσών QHD οθόνη, αλλά και το HTC One M8 το οποίο έχει premium υλικά κατασκευής αντί για πλαστικό. Έτσι η Samsung θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τους δυο μεγαλύτερους αντιπάλους της στην κατηγορία high-end Android smartphones.

Σήμερα το PhoneArena δημοσίευσε μια καινούρια φωτογραφία του Samsung Galaxy F το οποίο φωτογραφίζεται στο φως της ημέρας και μας επιτρέπει να δούμε καλύτερα την brushed metal κατασκευή στην πίσω πλευρά του. Οι τελευταίες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι θα κάνει το ντεμπούτο του την ίδια περίοδο με το iPhone 6 το οποίο το περιμένουμε μέσα στο φθινόπωρο.

, Samsung Galaxy F, φωτογραφίζεται ξανά στο φως της ημέρας
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Διακρίνεται αποσπωμενο καπάκι από ότι βλέπω.Απο τη μία καλό από την άλλη κακό αυτό.Ελπιζω όντως να είναι brushed metal και όχι πλαστικό γιατί το περιμένω πως και πως με αυτά τα χαρακτηριστικα.Αναμονη…

Alexis

Από όσο μπορώ να διακρίνω παρατηρώ μικρά bezels και όντως σαν να έχει άνοιγμα για να αφαιρείται το πίσω καπάκι! Δλδ πόσο δύσκολο είναι να το κάνουν μεταλλικό πια; Ούτε σαν του ebay τα καπάκια δεν μπορούν να βάλουν;

Nikolasss

εμενα γιατι μου φαινεται πλαστικο αλλα G3??
δε λεω οτι δε μ αρεσει, μαλιστα φαινεται να εχει ακομη πιο λεπτα bezel απο το G3!!
(κατοχος G2)

greg

αδιαβροχο και μικρά περιθώρια όχι σαν το g3 που έχει μόνο μικρά περιθώρια και λέτε πω πω τι τελειο

wrangler10

Ο ανταγωνισμός κάνει θαύματα…..να πέφτανε και οι τιμές…

Πανος Ρ.

Παιδια πλαστικο ειναι σιγουρα το καπακι, τυπου G3.

lemodes

Ενταξει νομιζω οτι δεν παιζει καλυτερο απ ολες τις αποψεις…η τιμη θα ειναι ψηλα βεβαια αλλα προτιμω να μαζεψω αρκετα και να παρω αυτο παρα το g3

nikos

Παιδιά θυμάστε ένα κινητό το k700 sony erricson??? είχε μεταλιζέ και αποσπόμενο καπάκι μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι οπότε χαλαρώστε και σας παρακαλώ μην απαντάτε σε ηλίθια ποστ όποιος ξέρει ξέρει. Δουλειά του σιτε είναι η γνώση στους άσχετους όχι δικιά σας και τελευταία οι άσχετοι είναι οι lg folowers. Έχω ακούσει τις πατάτες μέχρι να βγει το g3, μέχρι ένας είπε ότι ι lg βγάζει τις οθόνες για την samsung δηλαδή ασχετοσίνη ως το τέλος….

BIllys

Φανατασου να βγει και σε google play edition. Πραγματικα θα ειναι πολυ καλο

Αντρέας

Πιστεύω πως θα είναι αυτό. Όντως μπορεί να έχει πολύ μικρότερα besel. (γιατί και το g3 δεν ήταν και στο απόλυτο επίπεδο)

Peter

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΟΨΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σημείωση. ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΩΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΕΣ

Salas

@Peter Δεν είναι ασυμμετρία, αντανάκλαση είναι 😉

Salas

Μια ερώτηση, είναι δυνατόν να λειτουργεί το NFC, αν όντως το καπάκι είναι μεταλλικό χωρίς πλαστικά μέρη ; Εμένα λίγο χλωμό μου φαίνεται…

ΥΓ
Με συγχωρείτε για το douplepost

Stratosior

που πήγαν οι τρυπούλες ?

Αντρέας

Salas ναι γίνετε

Τομ

Πλαστικο καπακι μεταλλικο γυρω γυρω πλαισιο και μικρα περιθωρια. Και καλυτερα χαρακτηριστικα. Τωρα για την οθονη μπορει και να μην ειναι amoled. Τετοια αναλυση σε amoled παιζει;

nikos

@Τομ εννοείται ότι θα είναι amoled.Η samsung δεν βάζει τίποτα άλλο στις ναυαρχίδες της!Όσο για την ανάλυση πριν λίγες μέρες δεν ανακοίνωσε ένα galaxy tablet(όνομα δεν θυμάμαι,είναι τόσα πολλά…)με amoled οθόνη και QHD ανάλυση;Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!

Charis

Ρε παιδια το ηχειο πισω που ειναι???

Τομ

Α ναι νικο οντως. Ε αυτο βασικα δεν θυμομουν γιατι μου ειχε μεινει στο μυαλο η LG που ειχε 720p στο καμπυλωτο αλλα εκει ηταν λογω κυρτης οθονης που ειχε τον περιορισμο οχι λογο amoled. Μπερδευτηκα. Τελεια λοιπον λατρευουμε amoled ειδικα οσο αυτες βελτιωνονται με τον καιρο.

Peter

@Salas ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΙ (ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΣΙ)

Ανδρέας

@nikos ο manos vs είχε κάνει αυτό το σχόλιο σε προσπάθεια του να αποδείξει ότι η οθόνες lcd που χρησιμοποιά και το g3 είναι καλύτερες απο τις amoled.
Όσο για την ημερομηνία πολύ αργά δεν θα ανακοινωθεί; Επίσης εκείνο τον καιρό ανακοινώνεται και το νοτε. Αν αληθεύουν πάντως αυτές οι φήμες ακόμη ενας λόγος για να μειώσει η samsung την παραγωγή του σ5.

Chris

Και μόλις πάτωσε το G3.

Salas

@peter Ίσως να είναι αυτό που λες,όπως και να έχει η φωτογραφία είναι περίεργη…

ΥΓ
Ως προς τι, οι φωνές Peter? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.