Samsung Galaxy F, η premium εκδοση του Samsung Galaxy S5;

Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από ένα Samsung Galaxy S5 Premium ή Galaxy F ή Galaxy Luxury ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται. Φημολογείται ότι πρόκειται για μια σειρά με premium design και υλικό από μέταλλο και φυσικά με πιο ακριβή τιμή σε σύγκριση με τη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S5.

Δυστυχώς από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν μπορούμε να δούμε πολλά για την συσκευή αλλά μπορούμε να δούμε την οθόνη που φημολογείται ότι θα είναι QHD (1440×2560) 5.2 ιντσών. Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις φήμες πάντα, θα είναι Snapdragon 805 επεξεργαστής, 3GB RAM και κάμερα 16ΜΡ με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Ωστόσο, μια παρόμοια συσκευή της Samsung εμφανίστηκε στο GFXBench και την προηγούμενη εβδομάδα.
, Samsung Galaxy F, η premium εκδοση του Samsung Galaxy S5;, Samsung Galaxy F, η premium εκδοση του Samsung Galaxy S5;, Samsung Galaxy F, η premium εκδοση του Samsung Galaxy S5;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dalinos

ΟΙ σχεδιαστες της Σαμσουνγκ να κανουν χαρακιρι ΤΩΡΑ!!! Κατι παιζει μαυτους…

Denis

Δε θέλω να πιστέψω ότι μ’αυτό το σουλούπι θα είναι premium προϊόν..
Κρατάω μια πισινή αυτό να είναι κάποιο test phone πριν καταλήξουν στο design του premium ..

yiannis

αν ειναι αυτο premium τι να πω(πρεπει να τους πειραξε ο καριος εκει κατω στην samsung). αν μου εδειχνες αυτο και το s5 το απλο , και με ρωτουσες πιο ειναι το premium θα σου ελεγα το απλο

Johnny

Οι φωτογραφίες αυτές κατά 99% είναι fake.Ο σχεδιασμός του υποτιθέμενου galaxy s5 premium της φωτογραφίας δεν έχει καμία σχέση με την σχεδιαστική αντίληψη της Samsung.

Και για τη φήμες περί μεταλλικού κινητού από τους Κορεάτες, εγώ πιστεύω (και το έχω ξαναπεί) ότι είναι ψεύτικες.

Αυτό που πιστεύω ότι θα δούμε τελικά είναι ένα s5 plus με λίγο καλύτερα specs από το κανονικό s5 και με τα ίδια κακής ποιότητας υλικά κατασκευής.

Sot11

Θελω να πιστεύω οτι ειναι κάποιο κακόγουστο αστείο αυτη η φωτογραφία…..!

manou

Ρε samsung αντε και μαμησου δηλαδη καθε τρεις και λιγο νεο κινητο.. Μας τα επρηξες!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Η 3η φωτο ειναι απο αλλο κινητο…Δεν με χαλαει παντως..μου αρεσουν τα τετραγωνα σχεδια…

BabisVasileiou

καταρχας η πρωτη και η δευτερη φωτογραφια ειναι fake γιατι:
δεν ταιριαζει με την σχεδιαστικη γραμμη της sammy
εχει τεραστια μπεζελσ
η οθονη δεν ειναι 5.2 ιντσες

και για κοιταξτε λιγο την τελευταια εικονα απο το πανω μερος… ειναι το note 4 με το s-pen

anergos13

Στην 3η φωτο αυτο που φαινεται ειναι note 3 φυσικα ….

True

Δεν ειναι αυτο ρε παιδια! Αυτο αν ειναι οντως αληθεια ειναι ενα απλο κελυφος! το κινητο αυτο δεν εχει την τελικο του design καθως η Samsung εξεταζει πρωτα την αποδοση του τηλεφωνου με τα χαρακτηστικα που θα του βαλει και μετα θα βγαλει την σχεδιο του κινητου!

ΓΙΑΝΝΗΣ Α.

ρε παιδιά…μπείτε και στην πηγή…
enclosed in a test mule chassis

ένα πλαίσιο για δοκιμές είναι…ένα σασι για να μπει μέσα το hardware…όπως κάθε φορά σε όλες τις συσκευές.
τι νομίζετε δλδ; οτι φτιάχνουν το τελικό σχέδιο της κάθε συσκευής και μετά αρχίζουν να δοκιμάζουν το hardware κτλ;

θάνος

Όλες αυτές οι δήθεν αθώες διαρροές της samsung και η έκδοση πολλών μοντέλων, που αποτελούν παραλλαγή στο ίδιο θέμα, με έχουν ξενερώσει απίστευτα με τo android, κυρίως δε με τον κατακερματισμό υποστήριξης ανά εταιρεία. Κι αυτός είναι ο λόγος που μετά από τρία χρόνια αναμονής για κάποια σοβαρή και αξιόλογη πρόταση, έχω ήδη επιλέξει το επόμενό μου κινητό να είναι το lumia 930. Ελπίζω μόνο η microsoft να παραδειγματίζεται από τα καραγκιοζιλίκια της samsung και να μην κάνει τα ίδια λάθη.

Ανδρεας

Χαλαρώστε ρε παιδιά έλεος λίγο δηλαδή.Με μια φωτογραφία νομίζετε ότι αυτό που βλέπετε πρέπει να είναι και αληθινό?Και οκ,η σχεδιαστική γραμμή της Samsung είναι ολίγον βραστα,πάει να πει ότι εάν σκεφθούν να βγάλουν ένα κινητό διαφορετικό από οτιδήποτε έχουν βγάλει και high end εννοείται να είναι άσχημο και να μην ξέρουν τι τους γίνεται τους designers?Ε μπάστα λίγο.

ΝίκοςN4

@θάνος Δηλαδή για σένα samsung=android??? Δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες?

tiamat

εξωτερικα ειναι εκτρωμα αλλα τα σπεκς του ειναι απο αλλο πλανητη και ειναι τοσο δυνατο οσο θαπρεπε να ειναι το s5 απο την αρχη!

snapdragon 805
2k
3giga ram
32 giga storage
16mp isocell + OIS

keer

+1 @ Θανος
Το android έχει καταντησει τα Windows της κινητής! Τελικσ το χειρότερο πάντα η επικρατεί η αυτο που επικρατεί κατσνταει το χειρότερο…
Κι εγώ για Lumia 930 με βλεπω…

dark_master

@ Tiamat όντως τα specs του είναι απίστευτα καλά.

Το θέμα είναι όμως που θα τα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά στο Android? Γιατί δεν δίνουν βάση στο software αλλά στο hardware? Γιατί ή νουμερο 1 εταιρεία σε πωλήσεις στο Android πρέπει να γεμίζει τα κινητά της σκουπίδια (κοινώς bloatware) και να χρειάζονται τόσο θηριώση specs που στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν κάτι το παραπάνω αλλά θέλουν 5000mAh για να έχουν μια αξιοπρεπή απόδοση μπαταρίας?
Αυτά βλέπω και δικαιολογώ όλος αυτούς που λένε ότι το Android θέλει 80 πυρήνες και 100GB Ram για να τρέξει σωστά.
Και μετά αν τους πεις πως το Moto G τρέχει νεράκι με 1GB Ram σε κοιτάνε λες και έπεσες από τον Άρη…(για να μη πω πως πάνε αντίστοιχα μη Nexus κινητά όπως το One,G2 κτλ…)

theo

@dark_master το android έκανε άλματα απο 4.2 στο 4.4 τρελλά. τώρα για το bloatware το θέμα είναι απλό. τους συμφέρει να έχουν δικές τουσ υπηρεσίες πάνω και καμία κυβέρνηση (εκτός της κορέας) δεν τους αναγκάζει να μην το βάζουν. είναι μπίζνα. αν δεν σου αρέσει υπάρχει το root.

tiamat

βασικα διαφωνω καθετα οτι το bloatware ειναι σκουπιδια οπως λες @master

και η lg και η sony και κυριως η samsung εχουν εξαιρετικα πραγματα μεσα στα κινητα τους τα οποια αν δε τα θελεις τα απενεργοποιεις και δεν σπαταλας μπαταρια γι’αυτα. εμενα παντως τα περισσοτερα απ’αυτα μου ειναι χρησιμα και δε μ’αρεσουν οι stock android υλοποιησεις καθως μου φαινονται φτωχες..

Ventura07

ρε παιδια προκειται για mock up

Sot

Εγώ πιστεύω ότι μάλλον σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο έχουμε πρωταπριλιά. 😀
Πάντως είτε είναι fake είτε είναι απλά ένα πλαίσιο για τις απαραίτητες δοκιμές όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω.

ΤΟμ

Πρωτο σιγουρα δεν ειναι αυτο το σχεδιο και δευτερον αν η samsung βγαλει ενα προχειρο flagship στα 700 και το κανονικο flagship στα 800 την χαιρεταω σαν εταιρια. Ας βγαλει το καλο στα 700 και αν θελει να υποβιβασει την σειρα galaxy s στο αντιστοιχο iphone 5c, ας το βαλει στα 600. Διαφορετικα ουτε θελω να πληρωσω high end τιμη για ψευτο high end προιον αλλα ουτε θελω να πληρωσω super high end τιμη για το κανονικο high end της samsung. Ειναι ολα θεμα οπτικης. Αν η samsung δεν ενδιαφερεται να βαλει μεταλλο οκ. Αλλα μην μου βαλει μεταλλο με 100 ευρω πανω γιατι εκει απλα παραδεχεται την ηττα της και υπερχρεωνει το ανταγωνιστικο με τους αλλους προιον της.

b16bkostas

Είναι δεν είναι αυτο οι φήμες είναι πολλές και θα είναι άτυχος όποιος πάρει το s5 και μετά απο δυο μήνες να βγει αυτο.. Αλλα τα ίδια ακουγοντεβκαι για την HTC γενικα βιάστηκαν να βγαλουν κινητά και θα τα αντικαταστήσουν γρηγορα..

Nio

Ε καλα με αυτες τις γωνιες τρυπαει μπιφτεκι. Αν βγει ετσι θα ριξουμε πολυ γελιο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.